Uniek Beamer In Huis Huis! Ideeën

Als je iets koopt via een verge-link, kan vox media bovendien een commissie verdienen. Zie onze ethische verklaring. Er zijn veel redenen waarom u een projector boven een tv wilt hebben: u kunt bovendien een grotere foto kiezen dan een tv kan bieden, of u houdt niet van de uitstraling van een tv in uw woonkamer, of u wilt informele filmavonden houden met je vrienden of familie.

Omdat filmtheaters op dit moment geen alternatief zijn voor de meeste mensen, hebben veel vrienden me gevraagd welke projector ze voor hun woonkamer moeten kopen. Dus om hen het bevredigende antwoord te geven, heb ik negen onderscheidende projectoren in mijn appartement getest.

Na drie maanden en veel te veel films, heb ik de projector gevonden die uitstekend geschikt is voor de meeste situaties. Ten eerste zijn er veel specificaties en keuzes die moeten worden gemaakt als het gaat om projectoren: lumen, laser- of lampgebaseerd, dlp of lcd, 1080 of 4k, short-throw, zoomlenzen, projectiegrootte.

Er is veel. Maar eigenlijk zijn de essentiële dingen: hoe eenvoudig het is om in te stellen, audio, beeldkwaliteit en prijs. Momenteel zijn er vijf soorten projectoren die u voor thuis kunt krijgen: dlp, lcd, led, lcos en laser.

Voor deze test heb ik gekeken naar dlp- en lcd-types, die vaak voorkomen bij thuisprojectoren, en ook een dlp-projector die gebruik maakt van een laserlichtbron als alternatief voor een lamp, in prijs variërend van $ 530 tot $ 2.

800. U kunt veel meer uitgeven aan hoogwaardige, toegewijde thuisbioscoopprojectoren. Maar voor deze test hebben we de financiën zo verstandig mogelijk gehouden. De meeste modes heb ik maximaal onderzocht met een resolutie van 1080p, maar we hebben ook een aantal 4k-keuzes.

Mijn beste keuze is de $ 899 epson home cinema 2150. Het is een 1080p lcd-projector met een geweldig, glanzend beeld, exacte luidsprekers, en het is buitengewoon handig om in te stellen.

Voordat we echter in details treden, zijn er een paar basisprincipes om over na te denken wanneer u op zoek bent naar een projector. Dan is er de worpverhouding, dat is hoe groot het beeld is in verhouding tot hoe ver het vanaf het oppervlak is.

Traditionele projectoren nemen plaats achterin de kijker, idealiter 10 tot 20 tenen verwijderd van de vloer waarop ze zich richten. Ondertussen kunnen projectoren met een korte projectieafstand een gigantische foto toewijzen met slechts een paar ft tussen hen en de muur, en projectoren met een ultrakorte projectieafstand staan ​​in wezen recht naar de muur toe.

4k-projectoren zijn een stuk duurder en niet meer zo gewoon als 4k-tv's vanwege het feit dat de pixels op projectorchips opvallend klein zijn. Maar behalve dat u duidelijk investeert in een geschikte thuisbioscoop, laten de meeste woonkameropstellingen een gewone kijker niet toe om het verschil te zien tussen een goede 1080p-projector en een redelijk geprijsde 4k-projector.

En wat de inhoud betreft, elke projector die ik heb onderzocht, heeft een hdmi-ingang, interne luidsprekers en bovendien een audio-uitgang, dus ik was ooit zonder problemen in staat om zaken te laten circuleren door mijn roku-stick aan te sluiten.

Je kunt ook een laptop, apple tv of een ander apparaat gebruiken om video te streamen. De prima projector van de modellen die ik heb getest - degene die ik aan mijn vrienden zal aanbevelen - is de $ 899 epson 2150.

Het beeld is geweldig: het is groot, het is helder en de kleurweergave is mooi. De 2150 is een lcd-projector, die een scherpe foto biedt, zelfs bij het projecteren van een 130-inch beeld, en hij kan tot 300 inch aan.

Het heeft een resolutie van 1080p, maar totdat je in een volledig donker theater met een scherm bent, zal het er niet langer buitengewoon anders uitzien dan 4k.

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën

Beamer in huis huis! – interieur-inrichting.net ideeën

Uniek Beamer In Huis Huis! Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verzameling Diy Leuke Kaarsenhouders Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 5X Verzameling Printer Opbergen Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën 5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 5 10X Slaapkamer Stalen Kozijnen Wand Ideeën