Elegant Beamer In Huis Huis! Ideeën

De helderheid, die is geschat op 2500 lumen, is lager dan je bij andere projectoren zult zien. Maar lcd laat een laag lumen helderder en extra helder lijken dan een dlp-projector met dezelfde classificatie.

Je kunt dit bekijken met wat omgevingslicht, maar in werkelijkheid niet als er ongefilterd licht via een raam naar binnen valt. Overschakelen naar de dynamische modus zorgt voor het mooie beeld overdag, wat een superelement is van epson-projectoren: u kunt moeiteloos schakelen tussen weergavemodi en elke weergave ziet er geweldig uit.

Gebruik de bioscoopmodus, die diepe zwarttinten heeft, om 's nachts een film te kijken. Het ingebouwde audiosysteem van 10 watt van de 2150 is luid. Ik heb de behoefte aan externe luidsprekers niet gevonden, maar er is een 3,5 mm audio-uitgang om ze aan te sluiten als je wilt.

De fans zijn echter extra luid en het wordt heet. Ik zou wegblijven van het plaatsen van deze juiste na uw hoofd. Dat is gemakkelijker dan het lijkt, omdat de epson 2150 automatische keystone-correctie heeft.

Keystone-bewerking is essentieel omdat u hiermee het beeld recht kunt trekken, zodat de projector niet perfect evenwijdig aan de muur hoeft te staan. Er zijn ook handmatige knoppen voor focus, zoom, lensverschuiving en keystone, die veel eenvoudiger te gebruiken zijn dan digitale bedieningselementen.

De zoomlens is 1,6x, wat meer is dan wat je op de meeste projectoren in dit bereik tegenkomt. Deze vaardigheid waarmee je, behalve het verplaatsen van de projector, een foto kunt maken die ergens tussen de 80 inch diagonaal doorloopt tot 132 inch breed.

Door de foto kleiner te maken, kan het omgevingslicht in een glanzende kamer beter worden bestreden. Deze zoomlens in combinatie met alle verschillende bedieningselementen maakt de projector duidelijk buigzaam en moeiteloos te gebruiken; als je verhuist of als je stopt met het plaatsen van de projector in een speciale ruimte, kun je hem heel snel aanpassen aan het nieuwe huis.

Al met al biedt de epson 2150 een leuke ervaring: hij is gebruiksvriendelijk en levert een helder, scherp beeld. Een minder hoog geprijsde maar toch schitterende projector is de optoma hd146x.

Het kost $ 549 en deelt veel van dezelfde specificaties als de epson 2150. Het grootste verschil is dat het een dlp-projector is, dus de nominale helderheid van 3600 lumen maakt hem niet helderder dan de 2150.

In werkelijkheid lijkt hij donkerder en veel minder levendig. Het is ook niet zo scherp als de 2150, nogmaals, omdat het dlp of lcd is. De beeldmodi van de optoma zijn ook veel minder flexibel en de "heldere" modus produceert een onbruikbaar onervaren beeld.

De "levendige" of "bioscoop"-modi zijn veel leuker. Maar als je midden op de dag aan het kijken bent, moet je waarschijnlijk je tinten verlagen, vooral als je geen scherm hebt.

Daarnaast biedt de hd146x een uitstekend contrast, wat zorgt voor een pittig beeld.

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën

Beamer in huis huis! – interieur-inrichting.net ideeën

Elegant Beamer In Huis Huis! Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Galerij Blauwe Accessoires Woonkamer Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 6X Geweldig Gordijnen Als Scheidingswand Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën 6X Interieur Met Balken Tips 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 5X Verzameling Marmeren Salontafel Ideeën 6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën