Uniek Beamer In Huis Lg Introduceert UhdProjector Die 120″Beeld Projecteert Op 18Cm Ideeën

Van alle projectoren die ik heb getest, hebben optoma-projectoren enkele van de mooiste beelden. Hoewel de hd146x een van optoma's veel minder dure opties is, valt het beeld nog steeds op.

Als je in een kamer met veel duisternis staart en externe luidsprekers hebt, biedt de hd146x een prachtige foto voor een prijs die je niet kunt verslaan vanwege de kwaliteit.

Als snelheid minder belangrijk is dan beeldkwaliteit, is de laser tv van vava een aantrekkelijke optie. De vava is een dlp-projector, maar zoals je aan de naam kunt zien, maakt hij gebruik van een laserlichtbron, die helderder en levendiger is dan de op lampen gebaseerde dlp- of lcd-modellen.

Het is glanzend genoeg om op een bepaald moment van de dag te bekijken, behalve een scherm, hoewel het voortdurend helpt om de kleuren naar beneden te trekken op je huisvensters.

De vava projecteert bovendien op 4k-resolutie, in tegenstelling tot de 1080p van de meeste andere modellen. De fotokwaliteit komt het dichtst in de buurt van die van een tv.

Maar omdat het een projector is, denk ik dat het leuker is om naar te kijken. Aan die schitterende foto hangt echter een prijskaartje: de vava is met ruim duizend dollar het meest luxe model dat ik heb getest.

Voor $ 2. 800 is het driemaal de lading van de epson 2150 en duurder dan zelfs oled-televisies. In tegenstelling tot traditionele projectoren die aan de andere kant van de kamer worden gemonteerd of opgesteld, is de vava een projector met ultrakorte projectieafstand.

Het gaat recht tegen de muur aan en projecteert zijn beeld bijna verticaal tegen de muur. Of dit diagram de voorkeur heeft, hangt echt af van uw gebied en behoeften, maar het heeft enkele nadelen.

Op vijf centimeter van de muur is het meeste beeld tachtig centimeter. Je kunt een foto van maximaal 150 inch krijgen als je de projector 10 inch van de muur houdt, maar dan begint hij je kamer binnen te dringen.

De vava is een stuk groter en zwaarder dan standaard projectoren, vooral door de volle 60w harman kardon soundbar die erin is ingebouwd.

Het biedt een veel luider, voller geluid dan de ingebouwde luidsprekers van alle andere projectoren. Er waren een paar verschillende dingen die ik niet leuk vond aan vava: het setup-systeem was veeleisend - verreweg het meest intensief.

Het maakt verbinding met internet, downloadt software en omdat het gerelateerd is aan internet, wordt je elke keer dat je het aanzet, gevraagd om bij te werken.

Het heeft een app store, maar er zijn nauwelijks bruikbare apps. Vava zegt dat het eraan werkt om meer te krijgen, maar op dit moment waren de enige zeker bruikbare youtube en disney plus.

Als je een streamingapparaat aansluit, heb je de app store niet nodig, maar het is niettemin vereist om verbinding te maken met internet, dus het is gewoon een onnodig gedoe.

Alle instellingen zijn digitaal, samen met de focus, wat ik erg uitdagend vind om te weten of het klopt. Ook buigt het beeld een beetje door aan de zijkanten.

Het was ooit bijna onmogelijk om het perfect te krijgen, wat gewoon niet langer van toepassing is voor een apparaat van $ 2.

800.

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën

Beamer in huis lg introduceert uhd-projector die 120"-beeld projecteert op 18cm ideeën

Uniek Beamer In Huis Lg Introduceert UhdProjector Die 120″Beeld Projecteert Op 18Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : tweakers.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Badkamer Idee Wastafelblad Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5X Ikea Besta Kast Tips 5X Galerij Gezellig Opgemaakte Bedden Ideeën 6X Praktische Badkamer Met Scheidingswand Ideeën 6X Laatste Grote Woonkamer Inrichten Ideeën 6X Nieuw Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 5X Lichte Moderne Badkamer Van Maja Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën