Nieuw Beamer In Huis Lg Projector Kan 4K Beelden Projecteren Op Korte Afstand Ideeën

Ten slotte wordt de vava een stuk heter dan andere projectoren, voldoende om een ​​verschil in de kamer te voelen. Dus hoewel het beeld technisch de beste en helderste is die ik heb getest, zou ik dit alleen onderschrijven als je echt geen voorkeur hebt voor een tv, maar eigenlijk een tv wilt en je een enorm budget hebt.

Voor degenen die een 4k-beslissing willen, maar er niet bijna $ 3. 000 voor willen uitgeven, is optoma's uhd52alv mijn aanbeveling. De uhd52alv kost $ 1.

799, dus er is nog steeds een toptarief voor zijn hogere resolutie. De helderheid wordt geschat op 3500 lumen, wat simpelweg meer dan de helft is van wat vava beweert.

Maar in de praktijk voelt het niet zo vaag. Net als de hd146x heeft de levendige modus op de uhd52alv een sterke onervaren tint, maar de bioscoopmodus erop is prachtig.

De kleur gaf het gevoel alsof je naar een film keek: het geheel heeft een gouden, jaren 70-achtige sfeer, wat volgens mij deels te wijten is aan het feit van de kleurruimte.

De projector gebruikt rec. 2020 of bt2020, die meer kleuren kan produceren dan de vorige rec. 709 die de meeste verschillende projectoren gebruiken.

Het gebruik van de menu's kan een hele klus zijn, maar als het eenmaal is ingesteld, blijft het beeld wenselijk wanneer je het ook groter maakt - en het kan groot worden: tot ongeveer 300 inch, wat het dubbele is van de vava.

En je hoeft niet langs de projector om je fotoformaat te wisselen. Er is een handmatige 1,3x zoomaanpassing. Dus vanaf ongeveer 11 tenen kan het een beeld krijgen van slechts 80 inch diagonaal, helemaal tot 100 inch.

Er is ook een handmatige lensverschuiving, zodat u het beeld kunt vergroten of verkleinen, en een gidsfocus. Audio is ook niet slecht. Er zijn twee luidsprekers van 5 watt, dus het kan luid genoeg worden, maar het klinkt een beetje leeg met nu niet veel bas.

De ventilatoren van de projector zijn erg stil en je kunt zonder problemen luidsprekers aansluiten op de 3,5 mm audio-uitgang, maar dat is nu niet helemaal nodig.

Een ander eersteklas 4k-projectorbudgetalternatief is de epson 3800 voor $ 1. 499. Het is extreem levendig en helder met prachtige kleuren.

Hij heeft een helderheid van 3000 lumen maar met een scherm kijk je bij daglicht. Het voorbehoud is dat het geen echte 4k uitdaagt; het gebruikt pixelverschuiving om de resolutie van 1920 x 1080 te verdubbelen voor een totaal van ongeveer 4 miljoen pixels.

Het is echter moeilijk om het verschil te zien. Qua gebruiksgemak lijkt hij erg op de epson 2150 met handmatige knoppen voor zoom en focus.

Het heeft twee luidsprekers van 10 w, dus het is luider en klinkt veel beter dan de meeste andere projectoren die ik heb getest. Als u de voorkeur geeft aan een echt groot beeld of als uw huis een stuk kleiner is, dan moet u een projector met korte projectieafstand aanschaffen.

De benq th671st kost $ 750 en laat je een 100-inch foto maken op iets minder dan vijf tenen afstand. De foto is scherp, zelfs als hij zo groot is, maar de kleuren, met name de donkere kleuren, zijn modderig.

De helderheid van 3000 lumen is niet erg helder, dus als je een poging doet om een ​​groter beeld te krijgen, zoals 200 inch of meer, heb je duisternis nodig.

De audio is verrassend luid omdat je maar één luidspreker van 5 w hebt. Als je een kleine, donkere kamer hebt, is deze projector daar uitermate geschikt voor.

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën

Beamer in huis lg projector kan 4k beelden projecteren op korte afstand ideeën

Nieuw Beamer In Huis Lg Projector Kan 4K Beelden Projecteren Op Korte Afstand Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.letsgodigital.org

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën 5X Super Goed Binnenkijken Marieke Rusticus Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6X Kleur In Badkamer Ideeën 6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 6X Elegant Klassiek Interieur Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën 6X Mooi Blauw Badkamerontwerp Ideeën