Prachtig Beamer In Huis Xiaomiproducts Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150 Inch Ideeën

Correctie: een tot nu toe model van dit artikel verwees naar de vava-projector als een volledig op laser gebaseerd systeem - dat is het niet. Het is een dlp-projector die een laserlichtbron gebruikt in plaats van een lamp.

We verontschuldigen ons voor de fout. Cnet-editors kiezen de producten en diensten waarover we schrijven. Wanneer u via onze links koopt, kunnen we bovendien een commissie ontvangen.

Van draagbare projectoren tot goedkopere 1080p-mode tot milde kanonnen gebouwd voor gaming of 4k hdr, dit zijn de bevredigende projectoren voor het geld. Een van de beste 4k-projectoren kan uw huiselijke vrijetijdsopstelling in een oogwenk een upgrade geven.

Thuisbioscoopprojectoren zijn een effectieve (en soms uitzonderlijk goedkope) tijdelijke oplossing als u niet wilt dat een grote 75-inch 4k-tv uw huis domineert, maar u wel een grote, verrassende en filmische kijkreis wenst wanneer u een film of sport in vorm om naar te kijken.

Als je een van de fantastische projectoren hebt, kun je verwachten dat snapshots van 100 inch de norm zijn, terwijl sommige modellen projecties kunnen bieden tot wel 300 inch - of zo klein als 40 inch, als dat echt alles is waar je ruimte voor hebt op jouw muur.

Als u zich zorgen maakt over het probleem van het opzetten of installeren van een projector - over bijvoorbeeld een van de eersteklas tv's - begrijpen we waarom. Maar het plaatsen van een projector is zeker gemakkelijker dan je zou verwachten en de voordelen – zonder twijfel enorme, briljante en verbluffende beelden die de belangrijkste zijn – maken ze de moeite waard.

De hoogst gespecificeerde modellen in deze gids zijn 4k-projectoren, hoewel we een handvol van de fantastische projectoren hebben toegevoegd die tegen wat lagere kosten uitkomen op hd- of full hd-resolutie, zodat u hier met kleinere budgetten meer zin in krijgt.

(we hebben ook een hele aparte gids voor de uitzonderlijke buitenprojectoren. ). Projectiesysteem: three-laser dlp audio: 40w 4. 2-kanaals apparaat. Na meer dan een decennium vanwege zijn laatste thuisbioscoopprojector, is samsung opnieuw geëxplodeerd op het toneel met the premiere lsp9t-projector.

Deze beamer met ultrakorte projectieafstand maakt gebruik van 4k hdr-laserprojectie, met een driekleurenlaser die de noodzaak van een kleurenfilter overbodig maakt en bijgevolg de helderheid van 2.

800 lumen van the premiere duidelijk laat schijnen in een maximaal 130-inch beeld. De foto's zijn pittig en kleurrijk, en samsung's eerste introductie ter wereld van het hdr10+-formaat, dat scène-voor-scène beeldkalibratie toevoegt in geschikte films en tv-shows.

Deze projector profiteert bovendien van de volledige implementatie van samsung's smart tv-besturingssysteem, dat - hoewel soms een beetje traag - ongelooflijk is om op een projector te hebben via de eenvoudige en slecht georganiseerde interfaces die we gewend zijn.

6X Mooi Beamer In Huis Ideeën

Beamer in huis xiaomiproducts xiaomi mi 4k laser projector 150 inch ideeën

Prachtig Beamer In Huis Xiaomiproducts Xiaomi Mi 4K Laser Projector 150 Inch Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.xiaomiproducts.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5X Kast Houten Kubussen Tips 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 6X Klein Wonen Kantoor Tips 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën