Galerij Australisch Familie Interieur Houzzbesuch Cosy Cottage Mit Geschichte In Australien Ideeën

Maar eerst moest dolf engelen zijn lay-outkennis aanscherpen. Toen er een baan opdook als verkoper voor olivetti-schrijfmachines uit italië (“de apple-laptop van hun tijd”, zoals tina engelen het uitdrukt), sprong hij er bovenop.

Europese charme en een gave voor de grap maakten zijn eerste succes, dat hij omvormde tot een functie als importeur van abloy-sloten uit finland, die een favoriet zijn - en blijven - onder modernistische architecten.

"alle jonge wapenarchitecten van sydney - ken woolley, glenn murcutt, keith cottier - gingen naar scandinavië om meer te weten te komen over gebouwen van jørn utzon en alvar aalto", zegt tina.

“ze brachten al die kennis terug en pasten een scandinavische esthetiek aan voor ons halfrond. En abloy was hun favoriete beveiligingsmachine.

”. Zo schitterend bleek engelens gemeenschap van sydney architecten te zijn dat hij uiteindelijk eens speciale invoerrechten op deense producten kreeg, samen met de bekende drop, egg en swan stoelen van arne jacobsen en de verlichtingscatalogus van louis poulson, met onder meer de beroemde artichoke lamp.

"hij herkende niet zoveel van design, dus overlegde hij met mama, die het oog had. En ze zei: 'ja, doe het!' ze was erg blij dat ze niet langer de vrouw van een tramconducteur was.

'. En zo werd in 1978 het deense design centre geboren, "in een klein gaatje in de muur in middle cove", de plaats waar het australian institute of architects ooit een extra hoofdkantoor had en de projecteigenschappen die architect ken woolley ontwierp voor ontwikkelaar pettit+sevitt floreerden.

"die huizen en de armaturen erin waren niet elitair", benadrukt engelen, hoewel ze tegenwoordig erg gewild zijn.

“ze waren voor alledaagse gezinnen geweest, net als holden [auto’s]. Als kinderen werden we rondgesleept door huizen, en we vonden het geweldig.

Ze hadden mezzanines, opgedeelde verdiepingen, binnenplaatsen. Je kon in en uit rennen. We hielden gewoon van al die architectuur omdat het vroeger leuk was.

Ik denk dat we als kinderen het modernisme hebben geabsorbeerd door middel van osmose. ”. Dit feitenblad beschrijft hoe de kenmerken van australische gezinnen fluctueren tussen de "stad" en de "bush".

Het bevat feiten over de geografische spreiding van gezinnen; gezinstype; gezinsstructuur; leeftijdsverdeling; toegang krijgen tot diensten en de kenmerken van hoewel er veel overeenkomsten zijn tussen gezinnen, ongeacht waar ze wonen, heeft geografische afstand nog steeds een aanzienlijke invloed op australiërs en hun gezinnen.

Australië is een van de meest verstedelijkte landen ter wereld, met meer dan tweederde (69%) van de bevolking in grote steden.

Het heeft ook een van de laagste bevolkingsdichtheid buiten de fundamentele steden. Ondanks de uitgestrektheid van australië en de diepgaande impact die dit heeft op het leven van de mensen die op het platteland en in verre gebieden wonen, wordt er vrij weinig aandacht besteed aan huishoudens die in deze gebieden van australië wonen in vergelijking met huishoudens die in de belangrijkste steden wonen.

Meer dan tweederde (69%) van de australiërs verblijft in de grote steden, één op de vijf (20%) verblijft in binnenregionale gebieden, één op de tien (9%) in buitenregionale gebieden en ongeveer één op de veertig (2,3%) woont in afgelegen of zeer afgelegen gebieden (1,5% afgelegen en 0,8% zeer afgelegen).

Deze cijfers vertegenwoordigden in 2009 15,1 miljoen mensen die in grote steden woonden, 4,3 miljoen in interne regionale gebieden, 2,1 miljoen in buitenste regionale gebieden, 324.

000 in verre gebieden en 174. 000 in zeer afgelegen gebieden (australian bureau of statistics [abs], 2010). 3.

5X Trend Australisch Familie Interieur Ideeën

Australisch familie interieur houzzbesuch: cosy cottage mit geschichte in australien ideeën

Galerij Australisch Familie Interieur Houzzbesuch Cosy Cottage Mit Geschichte In Australien Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.houzz.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën 5X Nieuw Inloopkast Inspiratie Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën 5X Ikea Besta Kasten Tips 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 6X Mooi Eerste Indruk Huis Ideeën 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën