Super Goed Bed Amerikaans Opmaken Je Perfect Opmaken? 6 Tips Van De Experts! Dekbedovertrekken Ideeën

Houdt nauwlettend toezicht op het werk van onze redactiegroep van medewerkers om er zeker van te zijn dat elk artikel wordt ondersteund door betrouwbaar onderzoek en voldoet aan onze overdreven prettige normen.

Dit artikel is 51. 631 keer bekeken. Dus kan bedmaker worden gewoon je leven afwisselen? de gepensioneerde amerikaanse marine-admiraal seal william h.

Mccraven gelooft dat het oppakken van deze dagelijkse oefening een grotere invloed kan hebben dan je zou denken.

Verder zijn bedmakers meestal ochtendmensen die zonder wekker opstaan. Ze zullen waarschijnlijk werken in gezondheids- of technologiegerelateerde gebieden.

Degenen die hun bed niet opmaken, hebben daarentegen de neiging om nachtbrakers te zijn die geneigd zijn op de snooze-knop te drukken.

Ze hebben de neiging om in het bedrijfsleven of financiën te werken. Dat blijkt uit een recent onderzoek onder 2000 amerikanen, uitgevoerd via marktonderzoeksbureau onepoll en in opdracht van slaaponderzoekssite sleepopolis.

Het rapport, dat tegenwoordig in de today-show werd benadrukt, stelde vast dat mensen die hun bed opmaken, avontuurlijk, zelfverzekerd, sociaal en onderhoudsvriendelijk zijn.

Ondertussen zijn mensen die hun bed niet opmaken verlegen, humeurig, nieuwsgierig en sarcastisch. Het blijkt niet langer alleen een persoonlijke voorkeur te zijn - je kunt veel over een personage onderzoeken door te weten of ze 's ochtends hun bed opmaken of niet.

In een openingstoespraak aan de universiteit van texas, adviseerde mccraven, die het boek "make your bed: little things can change your life.

And maybe the world" schreef, universiteitsstudenten dat het belangrijk is om elke dag je matras te maken was een van de krachtigste lessen die hij tijdens zijn tijd als navy seal realiseerde.

"als je elke ochtend je bed opmaakt, ben je klaar met de eerste missie van de dag", zei hij. "het zal je een klein gevoel van trots geven en het zal je aanmoedigen om een ​​andere taak te doen, en nog een, en een ander.

En aan het einde van de dag zal die ene taak die is voltooid, vele voltooide taken zijn geworden. ". Hij bracht dat het maken van je matras helpt om de betekenis van de fijnere details van het leven te versterken.

Hij benadrukte dat "als je de kleine dingen niet goed kunt doen, je misschien nooit de grote dingen goed kunt doen.

En als je door risico's te nemen een ellendige dag hebt, kom je thuis in een bed dat jij maakte. ". De logica van mccraven wordt ondersteund door gebruik te maken van een zoekopdracht van de national sleep foundation, die ontdekt dat mensen die 's ochtends hun bed opmaken, 's nachts meer rusten omdat ze in slaap vallen in een opgeruimde, voorbereide slaapkamer.

Hoewel de statistieken van sleepopolis suggereren dat het maken van je matras van hoge kwaliteit een impact kan hebben op je normale levensstijl, bleek uit de gelijkaardige studie dat de afhankelijkheid nu geen effect heeft op de hoeveelheid slaap die je krijgt.

Volgens het onderzoek krijgen zowel bedmakers als niet-bedmakers gemiddeld slechts zes en een half uur slaap per nacht, minder dan de zeven tot negen uur slaap die experts aanbevelen.

6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën

Bed amerikaans opmaken je perfect opmaken? 6 tips van de experts! - dekbedovertrekken ideeën

Super Goed Bed Amerikaans Opmaken Je Perfect Opmaken? 6 Tips Van De Experts! Dekbedovertrekken Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.dekbedovertrekkenenzo.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Open Haard Ideeen Tips 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 4 Gitaar Aan De Muur Beste Tips Om Je Elektrische Hand Van Een Te Sch 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 5X Planten In Manden Tips 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 5X Het Beste Ladder In Huis Ideeën 5X Verzameling Etsy Kerst Decoratie Ideeën 6X Interieur Met Balken Tips 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën Vormige Tuin Benedenwoning Middelgrote Met Een Oude Boom De Tuinman 4 Zelf Kussen Maken Diy Kussenhoes Van Een Oude Spijkerbroek 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën