Laatste Bed Mooi Opmaken In 5 Stappen Een Perfect Opgemaakt Ideeën

Hallo allemaal! nadat ik heel veel liefde heb gekregen van de instagram-sneak peek die ik met je heb gedeeld, ben ik verheugd om mijn opvatting te delen over hoe je het perfecte bed kunt maken.

Afkomstig van een vrouw die van stoffen en beddengoed houdt, is het geen verrassing dat mijn idee van een ideaal bed er een is dat comfortabel en prachtig is, maar, net zo belangrijk, is ontworpen om me te helpen een goede nachtrust te krijgen.

Het mooi maken is eigenlijk belangrijker over hoe je het maakt dan het linnen waarmee je het maakt. Dit zijn mijn 8 simpele stappen! (post bevat gelieerde hyperlinks - zie mijn volledige openbaarmakingsverklaring hier).

Beginnend met een kale matras en opwerkend tot dat resterende decoratieve kussen, hier gaan we:. Als je een bed met een bedrok hebt, begin dan met het maken van je matrasrok de beste lengte - hij schuurt maar net over de vloer.

De sleutel is om bekledingsspelden zoals deze te gebruiken die uw bedrok ondoordringbaar maken voor de boxspring op de precieze maat die nodig is. Het uitstekende deel is dat ze je bedrok ook in het gebied behouden via lakenwisselingen, dus je hoeft het niet steeds opnieuw aan te passen:.

Voordat u uw beddengoed toevoegt, moet u ervoor zorgen dat u uw matras grondig omhult met een matrasbeschermer met ritssluiting zoals deze. Onbeschermde matrassen kunnen na tien jaar zeker in gewicht verdubbelen door de opeenhoping van tientallen miljoenen huisstofmijten - zo vies! een matrasbeschermer die nu niet alleen beschermt tegen huisstofmijt, pollen en andere allergenen, maar ook waterdicht is (een must met kinderen!) is de sleutel.

Vervolgens komen uw uitgeruste en vlakke lakens. Ik hou van de eenvoudige, luxe uitstraling van witte lakens, maar lakens met een patroon zijn een leuke keuze om kleur en interesse toe te voegen aan je bed.

Maak je bed op met het voltooide aspect van je vlakke laken naar beneden, zodat wanneer je de topvoet of zo van je laken terugvouwt (die stap moet komen), je de mooie rand of het patroon ziet.

Hier is een voorbeeld met een patroonblad waar je extra moeiteloos kunt zien waar ik het over heb:. Volgende laag op een quilt of sprei (de mijne is deze go-to-quilt in natuurlijke kleur - ik ben ook dol op deze quilt).

Vouw de topvoet ervan en je laken naar beneden naar het einde van het bed. Stop de zijkanten onder je matras:. Het toevoegen van een dekbed of dekbed is de volgende stap en het is een belangrijke, want hierdoor zal uw bed er zacht en uitnodigend uitzien! er zijn een aantal methoden om dit te doen - je kunt het als volgt in drieën vouwen aan het voeteneinde van het bed:.

5X Verbazingwekkend Bed Mooi Opmaken Ideeën

Bed mooi opmaken opmaken: in 5 stappen een perfect opgemaakt ideeën

Laatste Bed Mooi Opmaken In 5 Stappen Een Perfect Opgemaakt Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : blog.smulderstextiel.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Leuke Bureau Accessoires Tips 5 Zo Breng Kleur Huis Vtwonen Jij Wat In 5X Plant In Huis Tips 6 Badkamer In Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Rails Met Spots Tips 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 5 Voorbeelden Ruime Zithoek Kies Je Kleur Van Bank? 10 Ideeën Uit Een Eeuwenoud Boek 4 Verticale Tuin Binnen Winkeltips Voor Het Aanleggen Van Een 5 Bon Fait Maison  Τρίκαλα 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Wc Gezellig Maken Toilet Inrichten Zodat Het Extra Stijlvol Is 4X Kussens Met Dieren Tips 6X Planten Modern Interieur Tips 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën