Trend Behang Ideeen Woonkamer Welk Type Past In Jouw Woonkamer? Wij Helpen Je Kiezen Ideeën

Een van de eenvoudigste manieren om je woonkamer af te wisselen is met behang, of je nu de voorkeur geeft aan een rustgevende sfeer, het gebruik van zachte neutrale tinten of een echte hit van kleur en patroon, en er zijn zoveel ontwerpen om uit te kiezen.

Als het gaat om behangideeën voor de woonkamer, zijn muurschilderingen op dit moment zo populair en drukken ze eerlijk je persoonlijkheid uit - je kunt zelfs je eigen behang ontwerpen.

Behang kan ook worden gebruikt om een ​​nauwkeurig architectonisch kenmerk te benadrukken, zoals een schoorsteenborst of nissen – en veronderstel ongeveer de vijfde muur, ook wel het plafond genoemd, om zonder twijfel indruk te maken.

'houd bij het kiezen van behang rekening met de afmetingen van een kamer. Patronen op kleinere schaal werken goed in grote kamers, maar kunnen kleinere ruimtes overweldigen', legt david harris, design director bij andrew martin, uit.

'grotere patronen werken goed in de meeste kamers, maar gaan uit van verlichting, omdat dit effect kan hebben op het uiterlijk van behang en een kleur lichter of donkerder kan doen lijken.

'. Om grote woonkamers intiemer te laten lijken, kiest u voor donkere, meer dramatische tinten zoals paars of marine, of voor een compacte lounge, zullen lichtere kleuren zoals grijs de illusie van ruimte creëren.

Denk ook aan de stijl van uw huis, want dit heeft invloed op het ontwerp van uw woonkamerbehang. 'traditionele patronen badpakhuizen zijn regelmatig beter, terwijl kitschpatronen een gevoel van plezier kunnen toevoegen', legt david harris uit.

'wees niet bang om verschillende patronen te combineren. Mix klassieke ontwerpen zoals strepen of bloemen met buitengewone stijlen zoals ikats en kelims.

Zorg ervoor dat het gebied niet te druk lijkt door patronen te kiezen in tinten die elkaar aanvullen.

'. Dus doe wat dat betreft een voorstel voor de hoofdkamer in uw huis met deze ideeën voor behang voor woonkamers.

Woonkamer behang gedachten zijn groter dan ooit tevoren. Jarenlang hebben we het vertrouwen gekregen dat geverfde scheidingswanden de enige juiste keuze zijn, maar dat is niet langer het geval aangezien behang steeds populairder wordt.

Een effen en neutrale verfbasis kan inderdaad een uitstekend startpunt zijn om een ​​opknapschema te maken, maar als je het spectrum aan kleuren en patronen dat beschikbaar is in behang weglaat, zou je iets moeten missen.

Met meer mogelijkheden dan ooit, van gedurfde bloemen met bloemen tot boeiende muurschilderingen voor degenen die een grote indruk willen maken tot eenvoudige textuurontwerpen, er is een behang dat bij alle woonkamerideeën en -decors past.

Veel fabrikanten produceren tegenwoordig zowel behang als verf, dus complexe beslissingen worden vaak al voor je gemaakt als het gaat om het maken van perfect op elkaar afgestemde combinaties.

Wees dapper en vind tinten en looks die voor jou werken. Onze selectie van de geweldige ideeën voor woonkamerbehang zal je behangreis aanmoedigen.

Als je nieuw bent bij het ophangen van behang, probeer het dan zelf op te hangen. Misschien vindt u het gemakkelijk om te beginnen met een klein gebied, zoals een boezem, om uw zelfvertrouwen op te bouwen voordat u een hele kamer aanpakt.

6X Super Goed Behang Ideeen Woonkamer Ideeën

Behang ideeen woonkamer welk type past in jouw woonkamer? wij helpen je kiezen ideeën

Trend Behang Ideeen Woonkamer Welk Type Past In Jouw Woonkamer? Wij Helpen Je Kiezen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 6X Polka Dots Muur Tips 5X Laatste Complete Woonkamer Inrichting Ideeën 5X Badkamer Laten Verbouwen Ideeën 5X Kerstboom Klein Appartement Tips 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën 6X Afbeeldingen Blauw In Interieur Ideeën 6X Lambrisering Schilderen Kinderkamer Tips 6X Start Verbouwing Begin Tips 5X Landelijk Huis Nyc Tips 5X Massief Houten Bed Tips 5X Kerstdiner Jou Thuis Tips 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 6X Ladder De Badkamer Ideeën 4 Wonen Op 28M2 Binnenkijken In Charel En Violette