Verbazingwekkend Behang Of Verf Verf? Waar Kies Jij Voor? Woontrendz Ideeën

Het wisselen van wandbekleding is een snelle en gemakkelijke manier om een ​​kamer op te frissen. Of u nu verf, behang of een combinatie van beide kiest, er zijn een aantal dingen waar u rekening mee moet houden.

Badkamers en garderobes zijn geschikt voor creativiteit. Als er een kleur of een print is waar je dol op bent, maar te bang bent om te gebruiken in een betere kamer, dan is het toilet beneden of een badkamermuur de ideale locatie voor een uitspatting van kleur of een waanzinnig behangpatroon.

Modern behang is vrij duurzaam, maar heeft de neiging om in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers af te schilferen. Je kunt beschadigde secties veranderen, maar het kan een uitdaging zijn om een ​​top gezond te krijgen, zelfs als je extra rollen van de authentieke batch hebt, omdat zonlicht het behang in andere gebieden zal hebben verminderd.

In veel gevallen moet de volledige kamer/muur opnieuw worden behangen voor een onberispelijke afwerking. Verf is de betere optie in kamers met een te hoge luchtvochtigheid, want in tegenstelling tot behang kun je verf kopen die bestand is tegen vocht en schimmelbestendig is.

Als je besluit om behang in een badkamer te gebruiken, is het leuk om een ​​betegelde achterwand boven de gootsteen toe te voegen om het te beschermen tegen spatten. Een veiligere keuze is om de onderste helft van de muur te betegelen en de bovenste helft te beplakken waar de kans op spatten kleiner is.

Als je besluit alles uit de kast te halen, zorg er dan voor dat je niet te dicht bij het bad papier plaatst en onthoud dat je om de paar jaar opnieuw wilt decoreren om die geweldige afwerking te behouden.

Het begon met de kenmerkende muur, maar nu maken volledig behangen kamers een comeback. Er zijn nu oneindig veel tinten, patronen en texturen beschikbaar in de winkelstraat. Door ontwikkelingen op het gebied van digitaal printen zijn ook de kosten van op maat gemaakte ontwerpen gedaald, met aangepaste foto's die nu als achtergrond beschikbaar zijn.

Strepen dateren op geen enkele manier en kunnen het uiterlijk van de proporties van een kamer verbeteren, bijvoorbeeld horizontale strepen laten een kamer breder lijken, terwijl verticale strepen plafonds hoger doen lijken.

Als je de beste tint wilt kiezen, dan is verf de optie voor jou. Neem een ​​artikel of kleurstaal mee naar de bouwmarkt bij jou in de buurt en veel verffabrikanten zullen een pot op maat voor je combineren.

Het ontwerpen van een kleurenschema is minder ingewikkeld met verf dan met behang, dankzij verfbedrijven die kant-en-klare kleurenschema's ontwikkelen die het risico wegnemen van het ontwikkelen van je eigen kleurenpalet.

Een van de belangrijkste voordelen van verf is dat als je het fout hebt, het moeiteloos genoeg is om over je fout te schilderen, terwijl behang wat extra moet worden geschraapt om te corrigeren.

6X Uniek Behang Of Verf Ideeën

Behang of verf verf? waar kies jij voor? - woontrendz ideeën

Verbazingwekkend Behang Of Verf Verf? Waar Kies Jij Voor? Woontrendz Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.woontrendz.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

1X Oude Houten Kratten Tips 6X Schoonmaken Met Tandpasta Tips 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën 6X Moodboard Warm Thuis Tips 5X Kiezen Nieuwe Badkamer Ideeën 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën 5X Trend Kamerschermen En Kamerverdelers Ideeën 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën Mooie Tuinen Op Instagram 10X 5 Vintage Boucherouite Vloerkleden Tot 40% Vloerkleed Kleed 6X Laatste Jaar Zelfbouw Rotterdam Ideeën 4 Familiehuis Vol Unieke Elementen In Het Oude Mechelen, Genieten Richeltje X Inspirerende Badkamerverbouwing Jenni Ideeën 6X Kussentjes Op Bed Tips 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën