Verbazingwekkend Behang Op Trap Diy Behangen Met Van Graham & Brown Livinghip Ideeën

Als je op zoek bent naar een leuk en handig peel and stick-behang dat je in één weekend (en toch een weekend!) kunt doen, hoef je niet verder te zoeken dan je trap te behangen. Dit is een supersnelle onderneming, het is echt moeiteloos voldoende voor de meest doe-het-zelf-uitgedaagde man of vrouw (we zeggen dat met liefde.

Want dat zijn sommigen van ons bij muse!). We hebben twee methoden om de taak te benaderen, afhankelijk van uw prijsklasse en uw beschikbare tijd. Maar laten we, voordat we daarop ingaan, eens kijken naar enkele real-life trapprojecten van enkele van onze klanten.

Hier ziet ons sevilla-behang er buitengewoon uit tegen de walnotenhouten treden. Review foto van stephanie. Becky, een van onze metgezellen voor binnenshuis, heeft net haar persoonlijke, op maat gemaakte trapverhoger-project thuis gedaan.

We hebben de schaal van dit plan met 50% verkleind om meer van het patroon in elk trapgedeelte te laten zien. We houden van het leuke patroononderscheid hier met het pineapple botanical-behang en de bijpassende strepen.

Foto met dank aan @pointbreakcottages op instagram. De eerste stap is het meten van de breedte en piek die uw trap oploopt (het verticale gedeelte waar u niet op stapt). Soms zijn de afmetingen speciaal voor verschillende trappen, dus zorg ervoor dat u ten minste een paar verhogingen meet om zeker te zijn van de afmetingen.

Met uw afmetingen in de hand, kunnen we u twee keuzes bieden om uw trap te behangen:. Optie a is de snelle en onfeilbare methode: we verminderen elk opwaarts gedrang voor u. Dit is over enige afstand de beste manier om te gaan, omdat je alleen wat gespecificeerd trimmen hoeft uit te voeren als de panelen allemaal zijn aangebracht.

Afhankelijk van het aantal trappen dat u heeft, kan dit slechts 1,5 uur of veel minder duren, zonder rommel, zonder meten en zonder stress. Optie b is de goedkopere optie, en ook gemakkelijk uit te voeren — we sturen u meerdere 27" buitensporige x ~ 40" brede panelen en u snijdt de delen zelf uit.

De exacte paneelgrootte is afhankelijk van de grootte van uw trap. U kunt doorgaans drie trapsecties per behangpaneel knippen. We kunnen de monsterschaal ook minimaliseren met behulp van 50%, zodat er meer van het monster zichtbaar is binnen elke sterstijging, zoals we deden voor becky's project hierboven.

Stuur ons de details (patroonkeuze, bereik van trappen en afmetingen van de breedte/hoogte van de trapverhogingen) en we geven je een offerte voor beide opties a en b, evenals onze tips voor eventuele schaalwijzigingen.

Ons adaline black floral behang ziet er prachtig uit. Afbeelding door middel van tina stinson photography. Deze taak was vroeger een enorme transformatie. Van geschaafd en vervuild hout naar dit.

Wallpaper is ons city dweller behang in een 50% kleinere schaal.

6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën

Behang op trap diy - behangen met van graham & brown livinghip ideeën

Verbazingwekkend Behang Op Trap Diy Behangen Met Van Graham & Brown Livinghip Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : livinghip.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Het Beste Frosta Krukje Ikea Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5X Galerij House Doctor Musthaves Ideeën 6X Galerij Toilet Inspiratie Ideeën 5X Thuis Bioscoop Maken Tips 6X Interieuradvies Landelijke Stijl Tips 4 Combinatie Tafel En Stoelen Choices 6X Inspirerend Gekleurde Bank Combineren Ideeën 5X Elegant Designer Hayon Studio Ideeën Familiehuis Vol Unieke Elementen Vakantie Onder Zon En Zeespiegel I Jsland 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 5 Winter Bbq Tips To Keep Your Warm This 6X Prachtig De Mooiste Letterbakken Ideeën X Interieur Ideeen Woonkamer Tips