Super Goed Behang Op Trap Project Is Geslaagd!!! Geschilderd En Stootborden Ideeën

Dus het eerste onderdeel dat u wilt doen, is een beetje wiskunde (metingen en berekeningen) - ugh - ik weet het !!. #2:  verschijn nu bij de verwijderbare achtergrond die u wilt gebruiken en meet de afmetingen.

Dus ik wil (2 rollen voor 6 risers) + 1 andere rol voor de 7e riser (45″l) + de 8e onderste riser (84″l) - die ik samen zal naaien = 3 rollen totaal. Hoop dat dit allemaal logisch is.

Bedenk dat je een beetje extra wilt (ze onderschrijven 10% voor rommel en extra dekking). ***tip #1: u wilt ook eens kijken naar uw peel-n-stick wallpaper "patroonherhaling" als u die heeft.

Ik had waarschijnlijk drie breedtes uit één rol kunnen halen (5 1/2″b x3 = 16,5″w), maar ik werkte ooit met een patroon. Ik zal dit extra bespreken in het volgende gedeelte, zodat je kunt zien waar ik het over heb.

Ik erken dat het een beetje ingewikkeld wordt - lol!!. Ik wilde wat foto's toevoegen zodat je kunt zien hoe het peel-n-stick behang eruit ziet, en dan de factoren van het behangpakket (gescheiden).

***tip #2:  ik raad bovendien om verschillende redenen duidelijk aan om alle 3 de verwijderbare behangrollen in dit stadium uit te rollen:. Een van mijn rollen was gedeukt bij levering, maar ik kon het toch gebruiken omdat het niet tussenbeide kwam met mijn aanvraag.

En een van mijn rollen was ooit bedrukt met een uitzonderlijke plaatsing van de patroonafdruk. (meer info in stap #3). Laten we nu naar de handige zelfstudie in vier stappen gaan: inclusief verwijderbaar behang voor trapverhogers.

Reinig al uw risers volledig met een beetje afwasmiddel en een vochtige doek of met wat beloftedoekjes. Zorg ervoor dat ze zeker droog zijn voordat je behang gaat aanbrengen.

De fabrikanten van afneembaar behang adviseren dat je verf 30 dagen vóór het aanbrengen is uitgehard (voor het geval je ze pas hebt geverfd). Zorg ervoor dat u al uw risers meet, gewoon om er zeker van te zijn dat ze ongeveer dezelfde breedte en lengte hebben.

Dit kan ook belachelijk lijken, maar dat is het niet. Je wilt je behang niet knippen om erachter te komen dat een of twee van je risers een beetje breder of langer zijn - geloof me !!.

Neem nu een stuk kopieerpapier en maak een markering (of vouw) om de echte breedte van uw breedste stootbord te krijgen. Meet vervolgens het gebied om uw oorspronkelijke metingen te controleren.

Het is zo ontzettend veel makkelijker om overtollig behang weg te snijden dan om nog een rol behang te bestellen. 😉. Neem vervolgens een stuk posterboard en markeer uw afmetingen, waarbij u de lengtes aan elkaar plakt om één grote sjabloon te maken.

Ik moest twee stukken (aanplakbord) knippen om mijn sjabloon van 45″l te maken en ze aan elkaar te plakken. Nu sneed ik mijn favoriete maat op 45″l, zodat ik één lang stuk had om te gebruiken als mijn sjabloon voor het markeren van de behangafmetingen.

Ik heb twee van mijn behangrollen op onze eettafel uitgerold, zodat ik mijn patronen kon matchen.

6X Verzameling Behang Op Trap Ideeën

Behang op trap project is geslaagd!!! geschilderd en stootborden ideeën

Super Goed Behang Op Trap Project Is Geslaagd!!! Geschilderd En Stootborden Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.welke.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Zelf Ledikant Maken Eigen Houten 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5 Voorbeelden Toilet Inrichting 178 Ideeën Over Op Pinterest 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 5X Meubels Gemaakt Van Pallets Pallet Ontwerpen + Maken Ideeën 5X Nis In Muur Tips 5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën 4X Modulair Houten Tuin Meubilair Tuinbank Van Italowood Natal Ideeën 5X Afbeeldingen Mooi Servies Ideeën 4X Zelf Muren Woning Schilderen De Juiste Verf Voor Je Muren? Ontdek Ideeën 3 Eerste Tuininspiratie Lente 2017 Tijd Voor Tuininspiratie! 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën Voorbeelden Toilet Inrichting 65 Ideen Over Toiletten Inspiratie Op Pinterest