Mooi Beton Cire Interieur Home Of Concrete Ideeën

Sorry. Je kon je niet meer abonneren. Probeer het opnieuw. Gebruik een uniek e-mailadres als deze dit probleem blijft houden. Een laag van deze spijkerharde betonnen vloerwas zal definitief zijn na maanden van zwaar verkeer.

Deze wax voor betonnen vloeren was in het begin ontworpen voor kruidenierszaken en warenhuizen. Wanneer de betonwas dof begint te worden of gaat slijten, reinigt u deze eenvoudig en brengt u opnieuw een schone waslaag aan.

Breng 2 eerste waslagen aan op uw vloer en vervolgens enkele lagen indien nodig voor onderhoud. Hoewel dit was voor betonnen vloeren is (met name gemalen was voor gekleurd beton), is het fantastisch voor alle soorten vloeren, inclusief betonnen vloeren, hout, laminaat en tegels.

Als je vragen hebt over het waxen van een betonnen vloer, hoe je de mop op wax in andere situaties gebruikt, of meer bekende vragen over het waxen van een betonnen vloer, neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!. Surfkoat's cherry wax is een 21% vaste stof, naar kersen geurende, premium acryl vloerwas. Het is ideaal voor zowel kleine ruimtes als grote commerciële ruimtes.

Cherry wax is op waterbasis en is moeiteloos aan te brengen met een microvezelstofmop, synthetische vezelwasapplicator of lamswolapplicator. Cherry wax biedt een enorme slijtvastheid en slijtvastheid voor alle soorten vloertoepassingen binnenshuis, samen met gebeitste betonnen vloeren en epoxyvloeren.

Het is bestand tegen verkeer van topkwaliteit, levert maandenlang een glad gepolijst uiterlijk op, naast onderhoud. Cherry wax is beschikbaar in zowel een glanzende als een matte afwerking om elke stijl gezond te maken.

Het aanbrengen van een paar lagen matte cherry wax is een ongelooflijke manier om de glans en glans van een bestaande hoogglansvloer gemakkelijk te verminderen, zonder alle kosten en moeite van het opnieuw coaten!.

We bieden monstergroottes aan van al onze meest populaire producten. Inclusief kersenwas!. Plak alle aangrenzende oppervlakken af ​​met schilderstape of plastic ducttape.

Gebruik bij sproeipolijsten bekleed karton als spatscherm. 1. Volg niet door direct op het oppervlak te gieten. Gebruik een plastic bak of krultang.

Aanbrengen met een microvezeldweil, een applicator van synthetische was of een applicator van lamswol. 2. Breng alleen in zeer dunne lagen aan tegen een prijs van duizend vierkante voet per gallon.

Aanbrengen in één laag voor een consistente, gelijkmatige en uniforme afwerking. Als er plassen of gaatjes verschijnen, werk ze dan uit tot een dunne laag.

3 laat 1-3 uur drogen. Herhaal het proces zo vaak als nodig is om de vereiste afwerking te verkrijgen. Bij het polijsten met spray, verdun glanswas 1:2 met water.

Aanbrengen met een trigger-mist sprayer over een kleine omgeving tegelijk. Polijst die plaats met een buffer van 300-500 rpm in een aspect om de beweging te facetten totdat de vloeistof is verdwenen en er een zeer bevredigende glans overblijft.

Ga door met dit gelijke proces over de hele vloer. Spraypolijsten wordt niet aangemoedigd met matte wax, omdat dit bovendien kan leiden tot een inconsistente glans.

Bekijk het "helpcentrum" hierboven, stuur ons een e-mail of bel ons en we helpen je graag verder met je bestelling!. Beton wordt regelmatig beschouwd als een buitenmateriaal, geschikt voor opritten of garagevloeren.

Het kan echter decoratief zijn en is een goede keuze voor weinig onderhoud voor binnenvloeren. Zolang het wenselijk verzegeld is, is beton niet-poreus, waardoor het bestand is tegen vlekken en fantastisch gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is.

6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën

Beton cire interieur - home of concrete ideeën

Mooi Beton Cire Interieur Home Of Concrete Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.homeofconcrete.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Inrichting Kleine Woonkamer Tips 4 Gordijnen Veranderen Je Inrichting Prijzen Voor Verduisterend Gordijn Op Maat 6X Super Goed De Leukste Koffiebars Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Zwarte Leren Bank Inspiratie Lederen Én Fauteuils 5 Zuiver Dice Spotjes Spot Light Dice2 Led Koper Kopen? 6X Perfecte Ibiza Tuin Tips 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5X Souterrain Badkamer Klassieke Portugese Stijl Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën De Gezellige Vtwonen Tuin Huis Mode X Inspiratie Woonkamer Inrichting Tips 6X Nieuw Inspirerende Hallen Ideeën 5X Servieskast Ouderwets Modern Tips