Verzameling Betonnen Wasbak Maken Gootsteen Ideeën

Met een tafel opgemerkt of cirkelzaag, reduceer de melamine plaat tot de maat en vorm van het bedoelde aanrecht. Als u een cirkelzaag gebruikt, gebruik dan een zaaggeleider voor vlekkeloos rechte lijnen.

Extra stroken melamine mdf vormen de facetwanden van de werkbladvorm. Ze worden bevestigd aan de randen van de onderkant van de toonbank. Omdat het aanrecht 2 inch dik moet zijn, snijdt u de mdf tot twee 3/4 inch dik om rekening te houden met de dikte van de onderkant van de tegenvorm.

Controleer met een meetlint of de nominale en werkelijke dikte van de mdf hetzelfde zijn: 3/4 inch. Scheur de stroken mdf op de lengtes die nodig zijn om de vormwanden te maken.

Gebruik de accuboormachine en gipsplaatschroeven om de zijwanden te verbinden met de bodem van het aanrechtblad. Zorg ervoor dat alle melamine oppervlakken naar binnen gaan.

Als u de gootsteenvorm eerder voltooit dan het afdichten van de kraanuitsparingen, heeft u volledige toegang tot de rand van de gootsteenvorm. Leg de gootsteenvorm ondersteboven op de bodem van het aanrechtblad.

Plaats de rubberen uitwerpvormen voor de kraan voor de gootsteenvorm (in het pad van de uiteindelijke kamermuur). Wanneer u zich op uw gemak voelt met de posities, verzegelt u de gootsteenvorm op zijn plaats door een kraal siliconenkit rond de lip te laten lopen.

Nadat de kit is uitgehard, voegt u de knockouts op dezelfde manier toe. Voeg de 1 1/2-inch gootsteenafvoerpijp toe aan de gootsteenvorm. Verklein met de ijzerzaag of slijpmachine de vier stukken wapening tot de breedte van het aanrecht, minus 4 inch.

Dus, als het aanrecht 24 inch breed is, verminder dan de wapening tot 20 inch lang. De vorm van de gootsteenbekken bestaat uit 4 aspectwanden (geen boven- of onderkant) die de gootsteen omvatten.

De facetwanden moeten op een afstand van 2 inch of extra voorbij de gootsteenvorm worden geplaatst. Aan de bovenkant moeten de zijwanden hoog genoeg zijn, zodat het beton 2 inch boven de afvoer komt.

Twee van de aspectmuren zouden 2 of 3 inches voorbij de diepte van de toonbankvorm moeten uitsteken. De reden is dat de vorm van de gootsteenvorm kan ontspannen op twee van de wanden van de tegenstructuur.

De vorm van de gootsteen die ik heb geconstrueerd, is 50 "x 21 1/2" x 2 "diep omdat ik een overhang van een halve inch wil rond de arrogante bovenste facetten en voorkant.

(de ruwe rotsvoering voegt een extra 1/2" toe aan elke kant) de structuur wordt aan elkaar geschroefd met gipsplaatschroeven en gebruik vervolgens siliconen om alle randen af ​​​​te dichten en de voering op zijn plaats te houden als u deze gebruikt.

Je kunt elke kleur siliconen gebruiken die je wilt, ik heb zwart gebruikt omdat het minder moeilijk te zien is in tegenstelling tot de witte melamine.

Sluit in het midden de gootsteenvorm aan. Meet en hint de omgeving waar u uw gootsteenvorm wilt bevestigen. Verbind vervolgens de mal met de melamine met een kleine kraal siliconenkit op elke hoek.

Dit zal de meeldauw in eerste instantie helpen om vervolgens een siliconenkraal langs de buitenrand te laten lopen.

6X Mooi Betonnen Wasbak Maken Ideeën

Betonnen wasbak maken gootsteen ideeën

Verzameling Betonnen Wasbak Maken Gootsteen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.youtube.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 6X Marokkaanse Woonkamer Theeceremonie Tips X Inspiratie Voor Woonkamer Tips 4 Vt Wonen Webshop 3 Beste Webshops Volgens Shopnavigator 5X Verbazingwekkend Geometrische Stalen Woonaccessoires Ideeën 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 6X Interieur Instagram Accounts Tips 6X Liefde Terracotta Potten Tips 5 Inspirerende Slaapkamer Badkamer Inloopkast Combinatie Ideeën 6X Verzameling Haal Zomer Huis Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5X Galerij Binnenkijken 1Or2 Cafe Ideeën 4 Creatief Met Een Boomstam Stamtafel In Kleinhout Zelf Geurstokjes Maken Tegen Huisstofmijt 4 Diy Leren Wandhaak Tijdschriften Met Welke Materialen Kan Je Een Geschenkje Voor Iemand Maken?