Verbazingwekkend Betonnen Wasbak Maken Wasbakken Artconcrete Exclusieve & Terrazzo In Ideeën

Ja. Je hebt de sealer nodig op beton waar vocht op komt te zitten, of op dagelijkse slijtage. Bovendien biedt het een uitzonderlijke satijnen glans die, naar mijn mening, het uiterlijk van het beton heeft opgewaardeerd tot iets dat een beetje extra gepolijst is.

Eerlijk gezegd weet ik niet meer zeker of ik deze vraag goed kan beantwoorden. Dit is onze bezoekersbadkamer, en het wordt meestal gebruikt (omdat het de enige is in dit aspect van het huis), maar het neemt niet het zware misbruik van bijvoorbeeld een kinderbadkamer.

(kan ik een amen krijgen van jullie moeders van kleine kinderen?). Het is heel goed bestand tegen tandpastaklodders, opspattend water en zeepdruppels, maar ik weet nu niet zeker wat er zou gebeuren als je elke ochtend drie tienerjongens in dit toilet zou zetten om zich klaar te maken voor school.

Ik heb geen enkel bewijs overwogen dat het beton afbreekt of loslaat van het marmer eronder, of zelfs maar een kras in de afwerking, dus ik ben er absoluut blij mee geweest.

Lees verder voor een klein detail…. Ik hou van alles aan dit betonnen aanrecht, behalve de manier waarop het werkt in de gootsteenafvoer.

Als het water rond de afvoer zwemt, begint het afdichtmiddel een beetje af te breken en heeft het een donkere plek rond de afvoer achtergelaten.

Het is niet verschrikkelijk, maar lijkt ook niet perfect. Als ik het geld had, zou ik de spoelbak vervangen door een trendy porseleinen exemplaar.

In de tussentijd ben ik van plan de kit op die plek weg te schuren en opnieuw af te dichten. Ik zal zeker een vervanging indienen als ik erachter ben of dat het probleem oplost.

Deze is een zeker en geen antwoord. Ik denk dat dit geweldig zou lijken, en zeker goed zou werken, op een totaal aanrecht. Ik zou het niet langer aanbevelen voor het interieur van de gootsteen.

Je zou ook graag een afdichtmiddel van voedingskwaliteit willen hebben om het te bedekken, als alternatief dan het betonafdichtmiddel dat ik heb gebruikt.

Ik zou het absoluut opnieuw doen, in deze situatie. Daarmee bedoel ik dat het de beste oplossing was voor het probleem dat ik had zonder budget, en dat ik een manier moest vinden om van die shell-sink af te komen.

Ik weet niet dat ik het voor altijd zal bewaren, maar het was een geweldige manier om deze badkamer met een serieus budget een make-over te geven, totdat ik het geld kreeg om het hele stuk eruit te scheuren en opnieuw te beginnen.

Het zorgde ervoor dat mijn rustkamer leek op een geheel nieuwe kamer, en het was de tijd en energie die het kostte om te maken zo zeker waard! ik kan gewoon zeggen dat ik het nu nog leuker vind dan in het begin.

Ik neem aan dat dat komt omdat ik zo onder de indruk ben van hoe goed het de tijd heeft doorstaan ​​​​en er toch geweldig uitziet.

In het geval dat je uitgerust bent om aan het werk te gaan, en niet naar beneden wilt gaan om de andere berichten te bestuderen, hier is een lijst met alles wat je nodig hebt om aan je eigen project te beginnen.

6X Mooi Betonnen Wasbak Maken Ideeën

Betonnen wasbak maken wasbakken - artconcrete exclusieve & terrazzo in ideeën

Verbazingwekkend Betonnen Wasbak Maken Wasbakken Artconcrete Exclusieve & Terrazzo In Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : artconcrete.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Verschillende Soorten Buitendeuren Kopen? Bekijk Ons Volledig 4X Kleine Woonkamer Inrichten 18X Tips 1. Het Belangrijkste Voortitle Ideeën 4X Moodboard Geel Word Vrolijk Color Saver Rood, Oranje, Geel, Zwart/Wit Ideeën 5X Laatste Tips Tegen Inbraak Ideeën 5X Studio Hear Tips 6X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 5 Klimmuur In De Kinderkamer Kinderen Entertainment 4X Zwart Wit Interieur Woonkamer Eetkamer In Zwart/Wit? Ga Voor Deze Combinatie! Ideeën 4X Vrolijke Gedurfde Kleuren Scandinavisch Appartement Moet Ik Mijn Kinderen Meenemen Naar Een Design Meubelzaakkl Ideeën 5 Hay Meubelen En Accessoires Ay Design Meubels Interieur 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 6X Uniek De Notenhouten Tafel Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën Eettafel Met Verschillende Stoelen Hoe Verstel Je In Een Handomdraai Eetkamerstoelen 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën