Uniek Binnenkijker Woonhuis Brazilie GroenPaarse Rust In Capelle Aan Den Ijssel Hoog Exclusieve Ideeën

Ontworpen voor een gezin dat op zoek is naar een nieuwe levensstijl in de havenstad itajaí, brazilië, heeft de structuurvereniging schuchovski arquitetura een huidige woning gecreëerd voor hun behoeften.

De grafiek probeert een ecosysteem van verbondenheid en identiteit te creëren, met panoramische uitzichten op de zee, het gebruik van noodzakelijke elementen van braziliaans-zijn door middel van milieuvriendelijke constructie.

In het architecturale kernconcept is de missie ingesteld om te voldoen aan de wensen van de huiseigenaren door hun bestaan ​​​​en ideeën samen te voegen. Gelegen in het midden van een heuvel in een atlantische bosrijke omgeving die uitkijkt over de zee, werd veel aandacht besteed aan de architecturale invoeging in de topografie van het land, wat resulteerde in een implantatie met gesloten hoeken op de hoek.

Twee randen van het terrein komen samen op het hoogste zichtbare punt van het huis en zorgen voor een schilderachtig uitzicht. Met de stad en het ongerepte bos op de achtergrond, gekoppeld aan het uitzicht op het strand, biedt het huis een gevoel van welkom en welzijn met zijn brede woonruimtes en integratie met de omgeving.

Door het element glas en de stoutmoedigheid van de verticale lijn te gebruiken om duidelijke zichtbare sporen te creëren met de voorste toegang en de horizontale gevel, werd vroeger een architectuur ontwikkeld met een buitensporige zichtbare impact voor de gevel.

Als antwoord op de opdracht om de punt van het land te bezetten, werd een zwembad ontworpen dat op zijn beurt een tuin eronder creëerde. Verder zijn klimatologische factoren bestudeerd om de juiste geografische nabijheid van de openingen en dakranden vast te stellen, wat de grootste winst aan comfort en duurzaamheid van de constructie oplevert.

De combinatie van materialen en kleuren had een positieve invloed op de verbetering van de braziliaanse traditie, naast de veelvoud aan referenties die de reizen van de bewoners over de hele wereld weerspiegelden.

Hier spreekt stir met het team van schuchovski arquitetura om dieper inzicht in het project te krijgen. Meghna mehta (mm): kunt u ons vertellen wat de short was die voor het project werd verstrekt?.

Schuchovski arquitetura (sa): de klant, een kosmopolitisch echtpaar met twee kinderen, wilde de punt van het land gebruiken, waar ze een vrij en weids uitzicht op zee zouden moeten hebben.

Deze ruimtes zouden erop gericht zijn bij te dragen aan de routine van het gezin, promotiefaciliteiten en ontmoetingen om relaties te bevorderen. Het was ook een wens om een ​​gevoel van braziliaans-zijn en referenties van hun reizen naar verschillende internationale locaties in de architectuur af te drukken.

Om rust en bezinning mogelijk te maken, wilden ze dat de gebieden hen met de natuur zouden verbinden. Mm: hoe vertrouw je erop dat de woning volledig profiteert van de context? hoe heeft de vereniging geprobeerd om het maximale uit de locatie te halen?.

Sa: het huis is een ontwikkeling die is ingevoegd in een veelvoud aan beelden; de stad, de heuvel, het strand, de zee en het ongerepte atlantische woud. Door gebruik te maken van deze omgeving, hebben we de essentiële sociale ruimte gepositioneerd in de rust van het land, met een panoramisch uitzicht.

Het blok aan de voorkant heeft het zwembad dat het oog verrast omdat een enkele bevestigingsfactor haalbaar is gemaakt door de voorgespannen structuur. Direct erboven ligt de grijpsuite, die de belangrijkste uitzichten van de woning presenteert.

6X Mooi Binnenkijker Woonhuis Brazilie Ideeën

Binnenkijker woonhuis brazilie groen-paarse rust in capelle aan den ijssel - hoog exclusieve ideeën

Uniek Binnenkijker Woonhuis Brazilie GroenPaarse Rust In Capelle Aan Den Ijssel Hoog Exclusieve Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hoog.design

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Zelf Kussen Maken Diy Kussenhoes Van Een Oude Spijkerbroek 6X Tsbkaartjes De Kaartjes Tips 6X Kleine Fijne Praktische Badkamer Ideeën 5 Zelf Onderzetters Maken Houtpoeder Onderzetter 5 Mooiste Zonwering Zomer 2017 Het Licht In Mijn Huis Veren In Huis Wat Je Moet Weten Over 4 Decoratie Tip Sfeervolle Lichtjes Tips Voor Verlichting Zodat Je Favoriete Kamer Er Speciaal Uitziettitle 4 Schommel In De Kinderkamer Schommels Kopen? Ze Zijn Universeel 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Tips Ideeën 5 Fiets In Het Interieur Tijdens De Zomer Ziet Woonkamerinterieur Er Helemaal Anders Voorbeelden Toilet Inrichting 65 Ideen Over Toiletten Inspiratie Op Pinterest 5 Voorbeelden Toilet Inrichting 178 Ideeën Over Op Pinterest 4 Bar In Keuken Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën X Perfecte Ibiza Tuin Tips