Trend Binnenkijker Zwart Wit ZwartWit Saai? Dit Mooie Appartement Bewijst Het Tegendeel Roomed Ideeën

Stereogram-experimenten bevestigen dat grotere visuele gebieden feedback gebruiken om tegenstrijdige visuele signalen te censureren. Li zhaoping van het max planck instituut voor biologische cybernetica in tübingen gebruikt stereogrammen om te testen hoe verschillende talentgebieden zich bezighouden met het systeem van zichtbare gegevens.

Haar nieuwe kennis laat zien hoe bepaalde tegenstrijdige visuele aanwijzingen voor het waarnemen van diepte met behulp van de hersenen worden gecensureerd als ze voldoende tijd krijgen.

De bevindingen leveren algoritmische details op voor een langdurige speculatie over hoe specifieke zichtbare gebieden in de hersenen met elkaar omgaan.

Maar interessant genoeg werd duidelijk dat het begrijpen van diepte ooit alleen werd aangetast als proefpersonen de stereogrammen voor een korte tijd zouden bekijken - bij voldoende kijktijd hinderden de anders raadselachtige zwart-witte stipparen de dieptewaarneming niet langer.

"wat hier eigenlijk charmant is, is dat deze bevindingen, hoe tegenstrijdig ze ook op het eerste gezicht kunnen lijken, een al lang bestaande hypothese in visueel onderzoek ondersteunen", legt zhaoping uit.

“als de fundamentele visuele cortex tegenstrijdige statistieken uitzendt – als de statistieken van de zwart-witte stipparen nu niet passen bij de statistieken van de verschillende stippenparen – zullen de indicatoren van de zwart-witparen eerst eenvoudig naar de andere signalen worden gebracht.

Dit is de reden waarom de onderwerpen moeite hadden om de schijf te onderscheiden in een experiment met incongruente signalen en snelle kijktijd. Maar als ze voldoende tijd krijgen, komen de hogere visuele gebieden meer in het spel: ze gebruiken de zichtbare invoerfoto om de inhoud van de zichtbare scène te wedden, en huren hun interne mannequin om een ​​synthetisch invoerbeeld te genereren.

"deze foto wordt vervolgens opnieuw naar de grote visuele cortex gevoerd als een vraag om de authentieke gegevens aan te passen en te completeren. Je zou kunnen zeggen dat de hogere visuele gebieden van de belangrijkste zichtbare cortex vragen: 'dit is hoe een schijf op de voorgrond eruit zou zien - kijk alsjeblieft of dit past bij de invoer die je krijgt.

'". Versier je ruimte met een briljante surprised girl looking through verrekijker zwart-wit muursticker. Onze vinyl sticker is ideaal voor de muur van uw huis, kantoor of school.

Onze muurschildering is gemakkelijk op te zetten en af ​​te breken en kan uw muur niet beschadigen. Kies uit onze beschikbare formaten om ervoor te zorgen dat uw sticker bij uw ruimte past.

En het uitzonderlijke deel; ontvang je vinyl muursticker snel met onze leveringsbelofte van 1-2 werkdagen. Bestel vandaag nog uw surprised girl looking through verrekijker zwart-wit muursticker!.

5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën

Binnenkijker zwart wit zwart-wit saai? dit mooie appartement bewijst het tegendeel - roomed ideeën

Trend Binnenkijker Zwart Wit ZwartWit Saai? Dit Mooie Appartement Bewijst Het Tegendeel Roomed Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 5X Uniek Blauwe Muur Ideeën 5 Wonen In Wit ~ Een Look Die Niets Te Wensen Overlaat 5X Krijtbord In Huis Tips 6X Uniek Glazen Potten Decoreren Ideeën 5X Galerij Deuren Met Glas Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 4 Middag Zelf Kunstgras Leggen Hoe Duur Is Aan Te Leggen? 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 6X String Art Letters Tips 5X Verzameling Binnenkijken Jolanda Luijendijk Ideeën 5X Lampen Boven Eettafel Tips 5X Mooi Erker Ideeen Ideeën