Laatste Bloembollen In Huis Brengen De Lente Libelle Ideeën

Het is een gemakkelijke vaardigheid om te leren, de middelen zijn minimaal en het vermenigvuldigen van deze glamoureuze edelstenen kan vrij eenvoudig worden voltooid via de hovenier.

Begrijp gewoon dat je een beschrijvend label op de stengel moet plaatsen terwijl een bepaalde plant in bloei staat - het zal vele maanden later aanzienlijk anders lijken wanneer het tijd is om te vermeerderen, en een beschrijving zal helpen om het te identificeren.

Veel bollen zullen zich van nature zelf voortplanten door de vorming van offsets, bulbillen of zaden. Anderen willen dat menselijke interactie met succes kan worden gereproduceerd, waarbij chippen, schalen en scheppen de meest gebruikelijke technieken zijn.

Dit vereist wat aandacht en uithoudingsvermogen van de tuinman, maar de vele nieuwe vegetatie die hierdoor zal worden geproduceerd, is echt de moeite waard. En omdat sommige nieuwe aanplant twee tot zeven jaar nodig heeft om te bloeien, is dit een gewoonte die een van je gewone herfsttaken moet worden.

Als je er elk jaar een paar deelt, heb je een oneindige voorraad bloeiklare bollen bij de hand om uit te planten wanneer ze maar willen. Een bol wordt beschreven als een plant die alles bevat wat nodig is voor zijn hele levenscyclus in een ondergrondse wortelstructuur die wordt gebruikt om voedingsstoffen te besparen.

Meestal zijn dit vaste planten met perioden van groei, bloei, zaadzetting en rustperiode, aangezien de groei aan de bovenzijde absoluut afsterft. Ze worden gewoonlijk ingedeeld in de volgende categorieën: echte bollen, knollen, wortelstokken, knollen en knolwortels.

Laten we ze eens bekijken!. Een "echte" bol heeft een basale plaat op de bodem waaruit wortels zich ontwikkelen, dikke schubben die eruitzien als platte knoflookteentjes, een scheut die de bloem en bladeren vormt, en zijknoppen die verder gaan in offsets of bolletjes.

Degenen die een tuniek of een papierachtige bekleding hebben, worden beschouwd als mantelbollen. De tuniek beschermt hem tegen uitdrogen. Voorbeelden van echte manteldieren zijn alliums, narcissen, hyacinten, muscari en tulpen.

Die behalve een tuniek worden imbricate-bollen genoemd. Imbricates moeten voor het planten vochtig worden gehouden om te voorkomen dat de schubben uitdrogen. Fritillaria en lelies zijn een paar veel voorkomende soorten imbricates.

Vergelijkbaar met het werkelijke type, is een knol een vergrote stengelbasis die is aangepast om als opslagstructuur te dienen. Wanneer de knol gehalveerd is, heeft hij geen opbergringen zoals de juiste bollen.

Planten die knollen gebruiken voor het opslaan van kracht, zijn onder meer herfstkrokus, lentekrokus en gladiolen. Wortelstokken zijn buitengewoon in die zin dat ze geen basale platen of tunieken hebben en horizontaal onder het grondoppervlak worden uitgespreid als vervanging dan naar beneden te groeien.

Knollen zijn beschermd in deze categorie, maar hebben een speciale structuur, zonder een basisplaat of een beschermende tuniek. Deze bestaan ​​uit anemonen, caladiums en aardappelen.

6X Trend Bloembollen In Huis Ideeën

Bloembollen in huis brengen de lente - libelle ideeën

Laatste Bloembollen In Huis Brengen De Lente Libelle Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.libelle.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 6X Elegant Gezellig Interieur Woonkamer Ideeën 5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën 5X Afbeeldingen Dekbedovertrek Wit Grijs Ideeën 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën 6X Uniek Behang Of Verf Ideeën 5X Verzameling Binnenkijken Jolanda Luijendijk Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën