Afbeeldingen Bloemen In Huis Haal Meer Ze Maken Je Gelukkig! Healthy Wanderlust Ideeën

Hier zijn een paar van onze favoriete bloeiende kamerplanten om je huis op te fleuren voor het nieuwe lenteseizoen. Onder de gemakkelijkst bloeiende kamerplanten die je kunt kweken, bloeien afrikaanse viooltjes meerdere keren per jaar met weinig inspanning van jou.

Ze zijn er in veel variëteiten, sommige met bont blad of gegolfde of witgerande bloemen. Afrikaans viooltje houdt van warmtebepalingen en gefilterd zonlicht, maar zorg ervoor dat er geen water op de pluizige bladeren komt; het veroorzaakt onaangename bruine vlekken.

Waarom we er dol op zijn: in een glanzend venster zal deze plant bijna constant bloeien. Het is spannend om heel wat verschillende soorten te verzamelen met allerlei bloemkleuren en vormen.

Auteur hans christian anderson zei meteen: "alleen leven is nu niet genoeg. Men zou zonneschijn, vrijheid en een kleine bloem moeten hebben. ". Vrijheid is inderdaad iets dat we allemaal in de rug kunnen krijgen als een essentieel ding van geluk, en een toenemend aantal onderzoeken heeft vastgesteld dat tijd buiten in de zon doorbrengen van vitaal belang is voor ons intellectuele en lichamelijke welzijn.

Maar nu heeft een nieuwe studie van de universiteit van noord-florida aangetoond dat het hebben van flora in je huis veel meer doet dan de esthetische aantrekkingskracht van je woonkamer absoluut verfraaien.

"er is een groeiend aantal onderzoeken dat illustreert hoe een milieuplan een positieve invloed heeft op de gezondheid", zei erin largo-wight, ph. D. , universitair hoofddocent van de afdeling volksgezondheid van de universiteit van noord-florida en hoofdontwerper van het onderzoek.

"nu is het intuïtief en wetenschappelijk bekend dat het opnemen van natuurfactoren, zoals bloemen, in interieurs het welzijn bevordert. ". Lees verder voor enkele van de talloze voordelen die u kunt verwachten van het simpele toevoegen van planten aan uw huis.

En voor een andere gemakkelijke manier om een ​​rustiger bestaan ​​te leiden, lees gevoel gestrest? de wetenschap zegt dat je het shirt van je partner moet dragen.

De studie citeert een recent onderzoek waarin werd vastgesteld dat achtenzestig procent van de mensen wekelijks stress ervaart, en elke andere 32 procent voelt zich elke dag onder druk gezet.

Vooral vrouwen worden getroffen, waarbij één op de vier meldt dat ze meerdere keren per dag gestrest zijn. De twee maanden durende informatie over 170 dames in de leeftijd van 18-65 jaar vroeg bij de opening vragenlijsten over waargenomen stress en stopten met hun 12-daagse deelname, die 30 uitspraken beschermde zoals "je voelt je mentaal uitgeput", "je problemen lijken te verdwijnen" zich opstapelen', 'je voelt je ontmoedigd' en 'je hebt moeite om te ontspannen', met een vierpuntsschaal variërend van meestal tot bijna nooit.

Sommigen hadden na 5 dagen helemaal niets gekregen voor hun deelname, anderen werden beloond met een luxe kaars en weer anderen kregen verse snijbloemen. Van de opties bleken de bloemen het meest stressverlichtend te zijn, en de dames die ze kochten, ervoeren een vermindering van stress met 5,5 factor, voornamelijk op basis van de vragenlijst, als nadelig voor slechts 2 factoren in de andere groepen.

Zie deze geniale manieren om een ​​stressvrije e-mailgebruiker te zijn voor meer methoden om stress te verminderen.

6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën

Bloemen in huis haal meer huis: ze maken je gelukkig! healthy wanderlust ideeën

Afbeeldingen Bloemen In Huis Haal Meer Ze Maken Je Gelukkig! Healthy Wanderlust Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : healthywanderlust.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Badkamer Ontwerp Door Ongong Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 5X Uniek Dutch Design Week Ideeën 6X Geweldig Bed Zonder Poten Ideeën 5X Kleine Badkamer Witte Ronde Mozaiektegeltjes Ideeën 5 Leuke Decoratie Een Simpele Slaapkamer Ideeën 6X Verzameling Grote Klok Woonkamer Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën