Afbeeldingen Boek Meubels Maken Ideeën

Dit is een opmerkelijke introductie tot het ontwerpen van uw eigen meubelen. Het begint met ontwerpelementen, schetsen, rommelen met ideeën en gaat verder met het maken van werktekeningen en materialenlijsten.

De auteur volgt dan snel de manier van ontwerpen en bouwen van een klein project. De afsluitende hoofdstukken omvatten een verscheidenheid aan meubeltypes - bedden, dressoirs, dressoirs, hokken, boekenkasten, tafels, stoelen, krukken en schommelstoelen.

Voor elk meubeltype bespreekt hij gebruikseisen, wijdverbreide maten en verschillende schetsoverwegingen. Elk punt wordt geïllustreerd met voorbeelden van geschikt ontwerp, in verschillende stijlen.

De identificerende kenmerken van elke stijl worden uitgelegd. Dit e-boek bevat veel nauwkeurige gegevens in een klein pakket. Een ervaren naaister kan er ook niet naar terugkeren, maar een beginner zal er geenszins verdwalen of zich vervelen.

Het is een opmerkelijk eerste e-boek over meubeldesign. Zelfs als je het niet koopt, leen het dan uit de bibliotheek en bekijk het voordat je probeert je eerste stuk te plannen. Praktische ontwerpoplossingen en -strategieën, belangrijk advies voor een degelijke constructie van fijne houtbewerking.

De rest van het boek is verdeeld in drie secties over grafiekopties voor tafels, kasten en stoelen. Elk hoofdstuk binnen een sectie is gewijd aan het beschouwen van een enkel ontwerpprobleem en de relatieve voordelen van een reeks haalbare oplossingen.

Een normaal voorbeeld, 'tafelbladen bevestigen', legt uit hoe u een blad aan een tafel bevestigt, zodat het onkwetsbaar is, maar het blad toch laat bewegen als het opzwelt en krimpt bij veranderende vochtigheid, zodat het niet barst of splijt.

De auteur biedt acht oplossingen in voldoende elementen die u met vertrouwen kunt tekenen en bouwen. Dit boek is duidelijker dan dat van jim stack. Er zijn minder grafiekproblemen gepresenteerd, maar elk wordt uitgebreider genoemd.

Het zit op de grens tussen het meubeldiagram en de houtbewerkingstechniek, maar is sterker in het diagramkamp. Sommige van de opties in de laatste hoofdstukken worden in de houtbewerkingsboeken in extra detail gepresenteerd.

Maar het is moeilijk om een ​​e-boek te vinden dat de pure ontwerpkwesties behandelt, zoals dit. Meubels ontwerpen van denken naar blijven tekenen: een praktische gids, door seth stem.

Dit is het fantastische boek over de meubelgrafiek dat ik heb bepaald en het is het boek dat ik wou dat ik had gehad op een bepaald punt van de cursus basic furniture design. Het behandelt een deel van hetzelfde terrein als jim stack's design your own furniture, maar laat de beschrijvingen van de soorten meubels en hun vereisten weg, en voegt veel gegevens toe over lay-outvocabulaire en lay-outconcepten.

Het boek glijdt dan zachtjes naar meer superieure principes in een sectie die bekend staat als directing the design. Deze omvatten eenheid, dominantie, herhaling, contrast, karakter en stijl, en hoe deze effectief te gebruiken.

Nogmaals, net als de extra elementaire concepten, wordt alles mooi geïllustreerd met zowel effectieve als vreselijke voorbeelden.

5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën

Boek meubels maken ideeën

Afbeeldingen Boek Meubels Maken Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.beeldhouwwinkel.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Open Keuken Kastjes Ideeën 6 Vloerkleed In De Slaapkamer Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 6X Tropische Badkamer Stylingtips Ideeën 5X Galerij Decoratie Voor Woonkamer Ideeën 6X Verzameling Foodhotspots Kopenhagen Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6X Trend Hanglampen Zonder Kap Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën 5X Ideeen Voor Kinderkamers Tips 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën