Inspirerend Boek Meubels Maken Van Gerecycled Hout Forte Uitgevers Ideeën

Het laatste gebied is een set van moeren en bouten-appendices - hoe werktekeningen opstellen, het gebruik van perspectief, modellen bouwen en mockups maken.

De laatste appendix is ​​het verhaal van een wijndecanteertafel, van onduidelijke gedachten via schetsen, tekeningen, mockups naar de bouw en verkoop.

Hij voegt een bonusfoto toe van een kleine constructiefout en een korte bespreking van wat hij moet hebben gedaan om het te vermijden. Geïllustreerde meubelmakerij - hoe meubels te ontwerpen en te bouwen die werken, met behulp van bill hylton.

Geïllustreerde meubelmakerij valt precies tussen de boeken over puur plan zoals die van seth stem en een houtbewerkingsboek. Dit is het boek waar je naartoe zou gaan nadat je al je schetsen en tekeningen hebt gemaakt.

Je weet precies hoe het stuk eruit moet zien en bent klaar om de werktekeningen te maken die je in de winkel gaat gebruiken. Hoe vertaal je je prachtige plan naar winkeltekeningen waaruit je kunt bouwen?.

Het eerste gebied (verbindingen genoemd) verklaart de meest voorkomende en voordelige verbindingen in de constructie van armaturen. Het 2e deel (subassemblages genoemd) legt uit hoe verschillende nabijgelegen ontwerpproblemen kunnen worden opgelost.

Voorbeelden zijn onder meer hoe u de teruggave van een kast construeert en hoe u een tafelblad aan een tafel bevestigt. De 1/3 sectie (meubels genoemd) bespreekt 104 buitengewone soorten meubels en toont opengewerkte tekeningen van hoe ze zijn gebouwd, samen met ontwerpvarianten die je misschien wilt gebruiken.

Het geeft ook verwijzingen naar waar u precieze plannen kunt kopen voor alle gepresenteerde meubels. Als je herkent hoe je stuk eruit zal zien, zou je in staat moeten zijn om een ​​meubelstuk in dit e-boek te vinden dat een vergelijkbaar primair formaat heeft en uit te zoeken hoe het in elkaar zit en deze ideeën in je stuk te gebruiken.

De geëxplodeerde tekeningen die bij elk thema horen, zijn buitengewoon duidelijk en gemakkelijk te lezen. Dit is geen houtbewerkingsboek. Er is geen training over het bouwen van een pen-en-gatverbinding, maar een fantastische aanbeveling over wanneer u er een moet gebruiken.

Evenmin wordt er melding gemaakt van gereedschap, techniek of mallen. Maar het is het eersteklas e-boek dat ik op die middelste verdieping heb gevonden en het is er een die ik nog vaak zal bekijken.

Er zijn veel boeken gepost die meubelstijlen door de geschiedenis heen onderzoeken - te veel om ze zelfs maar op te noemen, laat ik ze zelf beoordelen.

Deze werd met name aanbevolen door meubelontwerpleraar matt files te gebruiken. Ik bladerde door verschillende grotere in de bibliotheek en stelde vast dat hij vroeger correct was - dit is een van de beste.

Als je na het lezen een specifieke stijl vindt die je intrigeert, dan zijn er veel echte boeken die slechts één specifieke stijl diepgaand behandelen, zoals shaker- of queen anne-meubels.

5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën

Boek meubels maken van gerecycled hout forte uitgevers ideeën

Inspirerend Boek Meubels Maken Van Gerecycled Hout Forte Uitgevers Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.forteuitgevers.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Moderne Strakke Badkamers Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 6X Kleur In Badkamer Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 5X Geweldig Betonvloer In Huis Ideeën 5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5X Geweldig Babykamer Landelijke Stijl Ideeën 6X Inspirerend Bloemen In Huis Ideeën 6X Verbazingwekkend Designer Bureaustoelen Ideeën 5X Elegant Industriele Accenten Interieur Ideeën 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën