Afbeeldingen Boek Meubels Maken Die Geschiedenis Maken, Josef Kremerskothen Ideeën

Het boek leert de lezer niet langer hoe hij moet opmaken en de afgebeelde stukken zijn bijna allemaal boven het vaardigheidsniveau van iedereen, maar de meest getalenteerde professional met een team van professionele houtbewerkers in de rug.

Maar je zult kenmerken, rondingen, lijnen, lade-indelingen, vormen, knoppen, enzovoort vinden die je leuk vindt en die je wilt gebruiken in een stuk dat je overweegt te ontwerpen.

Dit is een geweldig idee-e-boek en referentie voor een professionele of serieuze beginnende ontwerper. Dit is een groot, duur e-boek en ik was ooit op zoek naar veel extra vlees voor mijn geld.

De onderwerpen zijn allemaal oppervlakkig opgenomen. (er is te veel moeite gedaan om de woordenschat van het boek uit te breiden als vervanging van de concepten.

) er moet worden vermeld dat het boek evenveel gewicht toekent aan alle soorten huidige meubels - verchroomde pijp en leer, karton, gegoten plastic, als mooi als hout.

De meeste amerikaanse meubels die we vieren als het toppunt van design is aanmatigend, overdreven verfraaid en een monument voor verspilling en overdaad.

Deze buitensporige meubelstijlen vonden in de 18e eeuw ingang in noord-amerika en blijven tot op de dag van vandaag bestaan ​​als cultobjecten voor verzamelaars en als overgangsrituelen voor ambachtslieden.

Dit zijn kostbare delen die tot in detail worden geveild, verzameld, gereproduceerd en beschreven. Of, om het een beetje uitzonderlijk te zeggen, de mensen die dit meubilair misschien willen betalen, bezaten bovendien megaboerderijen, fabrieken en (soms) hele steden.

Dit is geen aanslag op hun rijkdom. Maar het is een gemakkelijke manier om een ​​vraag te stellen die bijna nooit wordt gevraagd door amateurmakers: waarom zou je de smaak van de baas van je baas willen imiteren?.

De nieuwe, verheven versie van "the anarchist's design book" is een verkenning van armaturenvariëteiten die hebben standgehouden buiten de hoge stijlen die elke museumexpositie, wetenschappelijke tekstuele inhoud en houtbewerkingsmagazine van de laatste 200 jaar domineren.

Er zijn historische meubeltypes die al bijna 1000 jaar bestaan ​​en waarover niet veel wordt geschreven. Ze zijn gemakkelijk te maken. Ze hebben strakke lijnen.

En ze kunnen schokkend modern zijn. Dit boek onderzoekt 18 van deze vormen - een bed, eettafels, stoelen, kisten, bureaus, planken, krukken - en geeft een diepgaande verkenning van de twee constructiestrategieën die worden gebruikt om deze vergeten, verwaarloosde of afgewezen stukken te maken.

Je kunt een heel huis vol armaturen bouwen met behulp van deze twee methoden - wat we 'staken' en 'boarded' meubels noemen. Ze zijn schrikbarend eenvoudig voor de beginner.

Ze hebben niet veel gereedschap nodig. En ze produceren objecten die eeuwen van intensief gebruik hebben doorstaan. Maar dit is niet zomaar een e-boek met plannen.

"the anarchist's design book" suggereert u de overkoepelende patronen achter deze 18 stukken. Het biedt u de plattegrond voor het ontwerpen van uw persoonlijke stukken.

(dat is wat we deden voordat we plannen hadden. ). De nieuwe vermenigvuldigde editie van "the anarchist's design book" heeft 656 pagina's (200 groter dan de eerste editie) die zijn genaaid voor duurzaamheid op lange termijn.

Het boek is 8 "x 10", gebonden en omhuld in dikke hardback boards die zijn opgenomen in katoenen doek. Dit is het grootste boek dat lost art press tot nu toe heeft gepubliceerd.

Zoals alle lost art press-boeken, wordt "the anarchist's design book" volledig in de verenigde staten geproduceerd en gedrukt.

5X Verzameling Boek Meubels Maken Ideeën

Boek meubels maken die geschiedenis maken, josef kremerskothen ideeën

Afbeeldingen Boek Meubels Maken Die Geschiedenis Maken, Josef Kremerskothen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 5 Klein Balkon Terras Aan Slaapkamer Ideeën 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 5X Mooi Golfplaten In Huis Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 5X Nieuw Dip Dye Interieur Ideeën 6X Luxe Vintage Badkamer Ideeën 6X Afbeeldingen Balkon Tegels Inspiratie Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën 5X Uniek Grote Spiegel Huis Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 5X Vintage Chique Badkamer Verbouwing Ideeën 6X Geweldig Industriele Lampen Ideeën