Laatste Boeken Stylen Woonkamer Interieur In Je • Stijlvol Styling Woonblog Ideeën

Breng je graag tijd door met boeken? hier zijn enkele andere berichten waarvan we denken dat je ze leuk zou vinden:. Afbeeldingen herdrukt met toestemming van bibliostyle, door middel van nina freudenberger, copyright © 2019.

Gepubliceerd door clarkson potter, een divisie van penguin random house, llc. Foto's copyright © 2019 via shade degges.

Boekenwurmen weten al dat een stapel versleten harde kaft of een decoratief boekdeel meer kan doen voor het karakter van uw kamer dan misschien iets anders.

Buiten dat, boeken zijn uitstekende gespreksstarters en een enorm persoonlijk contact met elke kamer. Daarom werkten surf shack-auteur nina freudenberger, journalist sadie stein en interieurfotograaf shade degges samen aan hun huidige project, bibliostyle: een blik op enkele van de beste met boeken gevulde interieurs ter wereld.

Boekenkasten en kasten kunnen soms overschat worden. Omring je huis in plaats daarvan met stapels boeken, voor een extra bewoond gevoel.

Je hoeft je ook niet te beperken tot stapelen op de vloer. Gebruik een aankondigingstafel, krukjes of banken om een ​​hedendaagse bibliotheek te creëren, zoals de mexicaanse beeldhouwer pedro reyes en zijn trendy klederdrachtvrouw carla fernandez dat deden in mexico-stad.

"de ter plaatse gestorte betonarchitectuur waarin hun boekencollectie is ondergebracht, was vroeger gewoon een verrassing op zich", legt nina uit.

Kies één muur en wijd deze volledig aan boeken met kamerhoge planken. In plaats van kunst of wandkleden, heb je een aantal van je favoriete boeken tentoongesteld en zonder problemen toegankelijk.

U kunt ook eenvoudig uw eigen werkgeverssysteem maken, op kleur of op associatie. "geen twee gebouwen zijn hetzelfde in het boek, gezien door in totaal 35 huizen te bezoeken", zegt nina.

"boeken kunnen overal een huis vinden en worden georganiseerd in de meest niet-openbare arrangementen. ". Waarom één boekenplank als je er twee kunt hebben, naast elkaar? zoals te zien is in bibliostyle, kan een boekenkast van vloer tot plafond achterin een kleinere plank worden geplaatst, of deze nu op zichzelf staat of in een speciale vorm, zoals het hoofdeinde van een matras dat als plank fungeert.

Het is een handige manier om je boekdelen, romans en andere souvenirs, zoals ingelijste foto's, op een grotere dimensionale manier te stapelen.

Neem een ​​idee van traditionele bibliotheekmuren, de plaats waar er vaak een houten ladder is om de top te bereiken, en laat uw boeken rond of bovenaan een trap functioneren.

Het is een beter leefbaar, actueel model van de bibliotheekladder en een leuke manier om de stapels te ontdekken. We hebben allemaal een boekenkast gezien die door kleur is voorbereid.

En hoewel het verbluffend kan zijn, is er ook schoonheid in het op een heel andere manier spelen met kleur door boeken.

Haal bijvoorbeeld aankondigingsflitsen van kleur uit de boeken die u bezit en stem ze vervolgens af op uw armaturen of decor.

Architectural digest kan een deel van de inkomsten genereren uit aankopen die zijn gedaan via gelieerde links op onze site.

Er zijn mensen onder ons die dol zijn op onze boeken en trots onze favoriete pageturners in de woonkamer tentoonstellen.

Anderen zouden misschien gewoon die lege ruimte willen opvullen met een paar kleurrijke tijdschriften en boeken, naast zeker altijd traumatisch over het inhoudsmateriaal binnenin! het maakt niet uit in welk deel van de menigte je valt, hier zijn een paar slimme methoden om je boeken in stijl te verfraaien!.

5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën

Boeken stylen woonkamer interieur in je • stijlvol styling woonblog ideeën

Laatste Boeken Stylen Woonkamer Interieur In Je • Stijlvol Styling Woonblog Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stijlvolstyling.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Laatste Poef Huis Ideeën 6X Prachtig Snapshots Oktober Ideeën 5X Inspirerend Grote Leren Stoel Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 5X Verbazingwekkend Fotograferen Interieur Ideeën 6X Verbazingwekkend Luchtzuiverende Planten Ideeën 5 Slaapkamer Mag Dag Uitslapen Ideeën 6X Badkamer Met Betonstuc Ideeën 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 5X Badkamerinspiratie Kleur Je Kranen Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5X Trend Wanneer Rond Vloerkleed Ideeën