Inspirerend Bohemian Interieur Inrichting 8X Zo Krijg Je Die Stijl In The Kindreds Ideeën

Hoewel er geen definitieve richtlijnen zijn voor deze stijl, zijn er frequente praktijken die een uitstekend startpunt zijn om die boho-vibes aan te moedigen. Gelaagde eclectische patronen, buitengewone soorten verlichting en verzadigde kleuren helpen onmiddellijk om de look te verkrijgen.

Hier is een nuttige foto over kenmerken van de boheemse stijl die je op je systeem of een pinterest-bord kunt bewaren als handige referentie. Op de een of andere manier wedden we dat je door het boheemse ontwerp bent gekomen; het is een heldere, multiculturele melange van memorabele lagen en factoren die je eerlijk gezegd niet mag missen of over het hoofd ziet vanwege zijn uniekheid.

Het woord 'bohemien' verwijst naar elke persoon die sociaal onconventioneel is en vaak betrokken is bij kunst, waardoor het een prachtige optie voor interieurdiagrammen is voor een welvarend en bedwelmend gebied vol zichtbare hobby en een comfortabele geest.

Maar wat maakt bohemienmode zo uniek en levensvatbaar, en hoe zorg je ervoor dat je er goed uitziet in je huis, behalve dat je er hardhandig uitziet?. Terwijl we doorgaan met onze design style-serie, waarbij we de essentie van verschillende bewegingen voor je huis uiteenzetten, kijken we naar beproefde routes om je eigen perfect samengestelde ruimte in bohemienstijl te creëren met advies van décor aid-ontwerpers.

Om een ​​stabiele basis te creëren, begin je met een gemakkelijke basiskleur voor elke kamer in bohemian stijl. Warme en aardse tinten vormen het perfecte canvas, en door te kiezen voor een neutrale basis kun je expressieve kleuren en patronen opstapelen voor de ideale mix zonder dat het pijnlijk aanmatigend en luid wordt.

Verzadig onpartijdige tinten met schaduw door de basistoon gedempt te houden om een ​​harmonieuze, rustgevende oase te creëren met een hedendaags bohemien decor. Als je voor een briljante basistoon gaat, kan het bovendien te welvarend zijn en ben je er zeker van dat je snel verveeld raakt met een ietwat chaotisch uitgangspunt.

Als het gaat om een ​​lange levensduur, is een palet met neutrale kleuren altijd verstandig. Botanicals passen perfect bij de bohemienmode, aangezien vegetatie een goedkope en moeiteloos te leveren techniek is om een ​​comfortabele sfeer te creëren en tegelijkertijd dimensie aan een kamer toe te voegen.

Planten hebben ook een dubbele taak om lucht te zuiveren, terwijl ze een vleugje kleur toevoegen zonder de rest van je ontwerp te verstoren en het oog te verwarren.

Hangende planten zijn ook een top bohemien toevoeging in elke bohemien ruimte, en zijn een mooie en opwindende manier om hobby en diepte toe te voegen. Wees innovatief met plantenbakken en houd die met persoonlijkheid en een fantastisch plan in gedachten.

Van een eenvoudig geweven hangende mand tot iets meer sierlijk en sculpturaal - een verscheidenheid aan unieke planten in verschillende schalen zijn een effectieve manier om je bohemien-stijl huiselijk tot leven te brengen.

Het in lagen aanbrengen van vergelijkbare patronen moet een van de gemakkelijkste en meest economische methoden zijn om kennis op te doen van de bohemienstijl en tegelijkertijd een decadent toe te voegen aan elk gebied.

Van tapijten met een contrasterend patroon tot kleurrijke kussens en plaids, het injecteren van een behoorlijk aantal patronen is hier de sleutel. Veel plezier met het combineren en onderscheiden van verschillende patronen, vormen, schalen en stijlen om gemakkelijk een weelderige bohemien sfeer te creëren.

Dat gezegd hebbende, houd een constant kleurenthema in de loop van de tijd voor consistentie en om een ​​onsamenhangend gevoel te stoppen.

6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën

Bohemian interieur inrichting 8x zo krijg je die stijl in - the kindreds ideeën

Inspirerend Bohemian Interieur Inrichting 8X Zo Krijg Je Die Stijl In The Kindreds Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.thekindreds.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 5X Nis In Muur Tips 4 Zelf Kussen Maken Diy Kussenhoes Van Een Oude Spijkerbroek 5X Strakke Tuinen Voorbeelden Tips 5X Ikea Besta Kasten Tips 6X The Rabbit Chair Tips Drank Flessen Als Vaas Verwijder De Stickers Van Lege Drankflessen! 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën Verbouwing Kinderkamer Lola La Log En De Schatkaart 5X Trend Inspiratie Kerstdiner Tafel Ideeën 4 Zelfmaak Ideeen Kerst Diy Home Is Where My Thought Lies 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 5X Kast Houten Kubussen Tips 5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën