Trend Boomstam Bijzettafel Maken Maak Zelf Een Epoxy Boomstamtafel Ideeën

Als je ooit een idee hebt gehad over het maken van een boomstronktafel, is de herfst een goed moment om het zeker te doen.

Klopt. Het is boomstronkseizoen. 10 jaar geleden heb ik een boomstronktafel gemaakt. Het werd zo vaak gedeeld, gekopieerd en gepost dat het een van de 3 berichten is waarvan ik denk dat ze mijn blogcarrière een kickstart hebben gegeven (dankzij design*sponge is er ook dol op.

) dat bureau staat toch in mijn woonkamer te zoeken zo correct als de dag dat ik het maakte. Toen ik meer dan 20 jaar geleden mijn huis aanbood, vond ik de meeste van mijn meubels bij garage-inkomsten of aan de kant van de weg.

Zoals men doet wanneer ze verschrikkelijk zijn en winkels grof weigeren om wat dan ook in rekening te brengen voor $ 0.

Toen ik 10 jaar later eindelijk het geld zou vinden om mijn huis te schilderen en op te knappen, deed ik het niet geleidelijk.

Ik snauwde op uitstekende wijze, regende scheldwoorden en ergernis over alles. Binnen twee weken had ik alles wat ik bezat verkocht, weggegeven of weggegooid.

Zie hier voor het bewijs. Ik verkocht wat tijdschriften en begon mijn huis weer te vullen met een minimaal budget. Toen ik een boomstamtafel zag wankelen op roestvrijstalen poten in het canadese house and home-magazine, dacht ik: "ik ga er zo een maken".

Gratis. Yay voor gratis meubels!. Stront. Dat bracht me in de eerste plaats in de problemen met mijn woning. Het decoreren met dingen die ik aan het facet van de weg had bepaald.

Deze gratis factor vereiste echter niet dat ik gedroogde sigarettenpeuken ervan afschraapte, dus het was vast wel eens dat het beter zou werken.

Ik wil graag een kleine correctie aanbrengen. Mijn bureau lijkt *bijna* net zo echt als toen ik het voor het eerst maakte.

Niets in mijn huis is zo uitstekend, behalve dat de kleine cleo ernaast ligt. Let op voor stadswerkers of niet-openbare boombedrijven die bomen kappen.

Stop, vraag hen of je een afdeling van een afdeling hebt als ze groot zijn of de stronk. Simpel als dat. Roep locaties bij u in de buurt op die brandhout promoten.

Ze maken veel reclame in deze tijd van het jaar, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn. Dat maakt het herfstseizoen voor boomstronken!.

Het hangt ervan af of u wilt dat uw tafel op poten staat of direct op de grond gaat zitten. Ik vind het leuk om benen te lijken.

Je benen zullen 6 centimeter hoog zijn, dus bedenk hoe lang je stronk wenst te zijn voor waar je hem wilt plaatsen. Als je bank armen heeft van 25 "en je wilt dat hij met de armen rond het podium staat, dan heb je een boomstronk nodig die 18" lang is.

Mijn stronk is 15″ breed en 18″ hoog, met de 6″ poten is hij in totaal 24″ hoog. Dit brengt het tot net onder de armleuning van mijn bank.

Laat uw stronk minimaal een maand drogen. Het zal een aantal kilo's verliezen en de bast zal losser worden, waardoor stap twee gemakkelijker wordt.

Toevallig, als je jezelf een maand lang laat uitdrogen, verlies je ook behoorlijk wat kilo's. Je kunt de stronk een paar maanden buiten drogen en dan een paar weken binnen zetten.

Als je stronk al is gesneden en gedroogd waar je hem ook hebt gekocht, kun je hem gewoon een paar weken binnen dragen.

6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën

Boomstam bijzettafel maken maak zelf een epoxy boomstamtafel ideeën

Trend Boomstam Bijzettafel Maken Maak Zelf Een Epoxy Boomstamtafel Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.mrboat.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Pallet Houten Meubels Tips 5X Moodboard Good Things Tips 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5 Goud In Je Interieur 40+ Gouden Elementen Voor Een Opvallende Woning 6X Beton De Badkamer Ideeën 6X Ral Kleuren Wit Tips 4 Frans Appartement Met Metrotegels Keuken Limestone Elementen En Glasplaat Marktplaats 5 Zelf Schommel Maken Make Your Own Bull On A Swing 5 Zuiver Dice Spotjes Spot Light Dice2 Led Koper Kopen? 4 Tv In De Keuken Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 6X Nieuwe Indeling Badkamer Ideeën 6X Laatste Diy Ypperlig Wandrek Ideeën 4 Voorbeelden Inrichting Woonkamer Inrichten Binnen En Buiten