Afbeeldingen Brocante Interieur Ideeen Stijl ⋆ Ideeën

Ben je al in het huis van een frans platteland gestapt? dan ben je misschien ook gefascineerd door een reeks niet-overeenkomende schatten.

Gastvrij, pretentieloos en zeer leefbaar, de franse mode van de verenigde staten van amerika houdt ervan antiek toe te voegen met geschiedenis en betekenis.

Eigenlijk gaan we er gewoon van uit dat vintage charme toevoegt aan elk huis. En hoewel we dol zijn op unieke vondsten, zijn er een paar gemene delers in de inrichting van ons franse platteland.

Dus als je je ooit verloren voelt als het gaat om het kiezen en vinden van een echt frans vintage decor & accessoires, je zult deze inzending tot het einde beter bestuderen!.

Franse landelijke meubels hebben eenvoudige maar verfijnde lijnen, versleten hout en verf die tot in de perfectie is afgestoken. Frans antiek linnengoed voegt het juiste vleugje rustiek en land toe waar ik zo van hou.

Antieke stukken zijn mooi en kostbaar, maar ze waren gemaakt om stevig te zijn, dus wees alsjeblieft niet bang om ze te gebruiken!. Je kunt er niet eens over nadenken hoeveel specifieke soorten antiek uit de franse landelijke keuken je kunt verzamelen! en omdat ze in het verleden zijn gebruikt, vertonen deze oude schatten vaak hier en daar een kleine chip of een barst.

Dat is wat ze uniek maakt en persoonlijkheid zal geven aan uw huis (ik kan het weerstaan ​​​​wanneer een ijzeren stuk een versleten patina aangeeft!).

Ik hou zeker van ijzersteen! ik denk dat dat mijn favoriete servies is. De gebreken vertellen het verhaal en vergroten de schoonheid, vooral deze zo charmante verkleuring! je kunt zoeken naar soepterrines, sauskommetjes, kruiken, kommen of veel minder voorkomende stukken!.

Ik ben van mening dat geen enkel object de provence beter inspireert dan hun geglazuurde aardewerk, met een geel, groen of blauw emaille gedeelte.

Deze potten zijn gewoon mooi en onnodig om te zeggen dat ze qua vorm perfect passen bij de franse amerikaanse stijl. Maar we kunnen ook meer traditionele terracotta potten vinden die net zo charmant zijn en misschien minder ingewikkeld om te combineren in de decoratie vanwege hun neutrale kleuren.

Vroeger fermentatiekruiken, azijnmakers of olijfpotten, ze worden nu op zichzelf gebruikt als plantenbakken, gebruiksvoorwerpen of decoratieve elementen.

Ik voel me minder aangetrokken tot zilverwerk, maar het maakt deel uit van het assortiment dat we hier in frankrijk graag hebben. Met mooi bestek in sterling zilver of verzilverd bord krijgt je tafel meteen een aparte uitstraling, toch? en sommigen stoppen daar niet omdat ze ook graag theepotten, dienbladen, kruiken.

Of het nu een spiegelbeeld of een olieverfportret is, bijna het geheel in een frans huis in de vs heeft een verouderde uitstraling die records en charme aan de ruimte toevoegt.

De fransen hangen graag antieke spiegels, olieverfschilderijen of historische foto's aan hun muren. Om eerlijk te zijn, houden we er niet altijd van om foto's van ons gezicht aan de muur te hangen (ik niet!).

Bij voorkeur exposeren wij kunst, collecties of unieke stukken.

5X Mooi Brocante Interieur Ideeen Ideeën

Brocante interieur ideeen stijl ⋆ woonaccessoires.nu ideeën

Afbeeldingen Brocante Interieur Ideeen Stijl ⋆ Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.woonaccessoires.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Moodboard Go Green Tips 6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën 5X Strakke Tuinen Voorbeelden Tips 5X Moodboard Thee Tijd Tips 6X Mooi Design Inrichting Huis Ideeën 6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 6X Moodboard Warm Thuis Tips 5 Wonen Op Woonboot Tips Voor Een 6X Klein Wonen Kantoor Tips 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 5X Nis In Muur Tips 5X Houten Balken De Badkamer Ideeën 6X Geweldig Decoratie Met Bloemen Ideeën X Moodboard Wit Groen Tips