Elegant Bruin Wit Interieur Dit Huis Is Het Bewijs Dat En Een Gouden Combi Zijn Roomed Ideeën

Chevron-pictogram het suggereert een uitbreidbaar gedeelte of menu, of van tijd tot tijd vorige / volgende navigatie-opties. Startpagina. De meeste interieurontwerpers zouden je vertellen dat neutrale kleuren een essentiële fase van elk huis zijn.

Ze creëren vaak balans in een ruimte bij tegengestelde gedurfde kleuren, en ze maken een ruimte-ervaring uitnodigend. Maar de laatste paar maanden wenden steeds meer mensen zich tot bruine kleurpaletten als vervanging - en het is een welkome afwisseling, volgens experts.

Interieurontwerpers vertelden insider dat mensen kiezen voor bruine kleurenschema's in plaats van wit en grijs omdat ze van nature warm zijn. "mensen zijn op zoek naar wat meer warmte en diepte in hun ruimtes, terwijl ze ze toch neutraal houden", vertelde alessandra wood, de vice-president van de online interieurinrichtingsdienst modsy, aan insider.

"bruinen en andere warme neutrale kleuren bieden een subtiele introductie van kleur die toch zacht en neutraal aanvoelt," voegde ze eraan toe. Maggie griffin, de oprichter en hoofdontwerper van maggie griffin design, denkt dat de overgang naar warmere kleuren zowel een reactie is op een oververzadiging van wit en grijs in woonruimtes als op de extra tijd die de meeste mensen het afgelopen jaar in huis hebben doorgebracht.

"na zo'n isolerend jaar heb ik het gevoel dat we allemaal op zoek zijn naar veilige, warme en gezellige kleuren en gevoelens, en na een decennium van zoveel steriliteit in wit en grijs, verlangen velen naar een terugkeer naar deze comfortabele neutrale.

" zei griffioen. Bruine neutrale kleuren verschijnen meestal in ruimtes zoals woonkamers, waar het logisch is voor leren of houten armaturen. Maar de specialisten vertelden insider dat je overal in huis bruin werk kunt maken als je je bewust bent van wat je doet.

"brown heeft een stabiele, zelfverzekerde, niet-flitsende sfeer die goed in veel kamers kan werken", instrueerde liz macphail, de oprichter en belangrijkste modeontwerper van liz macphail interiors, aan insider.

Mensen geven de voorkeur aan houtkleurige bruintinten die een kruidige uitstraling hebben, omdat ze de trend bevatten. Omdat bruin als onpartijdig in het decor fungeert, is het kruiden om het karakteristiek te hebben als een toonzetter voor uw huis.

Zo liet macphail insider weten dat bruine muren een woning meteen warm kunnen maken. "ga gedurfd met bruine verf op de muren in een gezellige kamer zoals een bibliotheek, studeerkamer, eetkamer of zelfs een bezoekerskamer," zei ze.

"maak een sterke aankondiging met gedurfde, bruine muren en voeg vervolgens zachte patina, warme kleuren en gloeiende afwerkingen toe voor een beetje drama. ". "ik ben dol op het verwerken van bruin in merchandise die van nature bruin is, zoals leer en hout", adviseerde wood insider.

"dit maakt de ruimte veel minder trendgedreven en geeft het een natuurlijke, gemakkelijke sfeer. ". Banken, stoelen, tafels of boekenkasten zijn meestal gemaakt van leer of hout, dus het zijn uitstekende opties om de tint in je huis te brengen.

Griffin zorgde ervoor dat bruine porties passen bij de vintage meubeltrend die de laatste maanden ook in opmars is.

5X Verzameling Bruin Wit Interieur Ideeën

Bruin wit interieur dit huis is het bewijs dat en een gouden combi zijn - roomed ideeën

Elegant Bruin Wit Interieur Dit Huis Is Het Bewijs Dat En Een Gouden Combi Zijn Roomed Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën X Moderne Klassieke Woonkamer Tips 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën X Spelletjes Kamer Inrichten Tips 5X Krijtbord In Huis Tips 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 4 Energiebesparende Tips Voor Thuis Energie Besparen Kan Zomaar Met Deze 6X Nieuw Dakterras Bars Inspiratie Ideeën 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Interieur Inrichting Ideeen Tips