Inspirerend Cactussen Zijn Hot Cactus Madness Ideeën

Hoewel cactussen worden beschouwd als droogtetolerante planten, suggereert dit niet altijd dat ze van onmatige hitte houden.

Zoals elk ander levend wezen, zijn er veel factoren die een rol spelen bij de hoeveelheid warmte die deze flora verdraagt.

Afhankelijk van waar je woont, kan de hitte van het zomerseizoen behoorlijk hoog zijn en te onmatig voor je cactussen. Dus, welke temperatuur is te hoog voor cactus? welnu, de hoeveelheid warmte die een cactusplant kan verdragen, hangt af van de soort.

Terwijl anderen gedijen in de volle zon en extreme hitte verdragen, willen andere soorten misschien ook bescherming tegen de extreme hitte.

Over het algemeen zullen de meeste cactussen het goed doen als ze worden bewaard bij temperaturen tussen 45of -85of (7oc-29oc).

Sommige cactussoorten zullen niet gedijen bij temperaturen boven 90of. In deze post bespreken we de meest efficiënte temperaturen die ideaal zijn voor het ontwikkelen van cactussen, hoe je voor je planten kunt zorgen tijdens het hete zomerseizoen en hoe je kunt begrijpen of je planten zijn blootgesteld aan extreme hitte.

Lees verder om alles te weten te komen over cactussen en extreme temperaturen. Om deze vraag uitgebreid te beantwoorden, moet u uw cactussoort en zijn oorsprong begrijpen.

Dit zou u helpen om de temperatuurvereisten bijzonder snel in te stellen. Hoewel sommige planten winterhard zijn en ook bij hoge temperaturen zullen leven, zullen anderen helemaal niet extreem bloedeloos of hitte blijven bestaan.

Sommige cactussoorten zijn goed aangepast om het goed te doen in de volle zon en verdragen extreme warmtevereisten, terwijl andere volledige bescherming tegen extreme hitte nodig hebben.

De meeste cactussoorten hebben echter warm weer nodig om te overleven. Daarom is de ideale temperatuur voor de meeste van hen tussen 45of en 85of.

Tijdens de buitengewoon slapende maanden in herfst en winter, zal alles tussen 45of en 55of prima zijn. Temperaturen onder dit punt kunnen leiden tot ernstige onomkeerbare schade aan uw planten.

Het is ook goed om op te merken dat in woestijnen (natuurlijke habitat voor de meeste cactussen) de temperatuur elke dag kan schommelen met wel 20oc-25oc van 68of tot 77of (20oc-25oc).

Soms variëren de strenge maximumtemperaturen in dit leefgebied van 109of tot 120of, terwijl intense minimumtemperaturen zo nu en dan kunnen dalen tot -18of of zelfs -0.

4of. Omdat ze zijn aangepast aan dergelijke extreme temperaturen, kunnen veel cactussen gemakkelijk lage nachttemperaturen verdragen zolang ze droog worden bewaard en gedurende de dag voldoende warmte en daglicht krijgen.

6X Galerij Cactussen Zijn Hot Ideeën

Cactussen zijn hot cactus madness ideeën

Inspirerend Cactussen Zijn Hot Cactus Madness Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : thankyouaugustblog.wordpress.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Romantische Slaapkamer Ideeën 5X Leuke Items Kinderkamer Tips 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Verven Met Spons Decoratieve Verftechnieken Soorten 6X Planten Modern Interieur Tips 5X Roomdivider Meerdere Functies Tips 6X Laminaat Leggen Tips 5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 4 Amsterdam De Mooiste Airbnbs 3 Top Locaties + Leuke Airbnb’s In 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 6X Moderne Onderhoudsvriendelijke Tuin Tips 6X Badkamer Trends 2018 Ideeën 5X Elegant Leukste Ledikanten Ideeën 5X Trend Mooi Gedekte Tafels Ideeën 6X Patronen Op Muur Tips