Verzameling Cadeau Idee Interieur Angelot Chérubin Shabby Chic, Déco De Ch, Handwerk Von LinEt Ideeën

Het product weegt 3,47 pond en meet 6,5 x 3 x 4 inch. De betonnen zanddecoratiebureauset van areaware is een ideale geschenkoptie om over na te denken voor architecten en ontwerpers, en het zal een unieke uitstraling toevoegen aan elk bureau.

Caran d'ache graphite line gift box set bestaat uit de beste kunstmerchandise en materialen die het het ideale cadeau maken voor architecten, ontwerpers en kunstenaars.

Het heeft een verscheidenheid aan moeilijk te zachte zwarte kleuren, dus je krijgt een complete reeks grafiettinten.

De set bevat 15 grafwood grafietpotloden, 3 wateroplosbare technalo-potloden, drie grafcube 10 mm sticks, 3 grafcube 15 mm sticks, een puntenslijper, een blending stomp, een dubbele puntenslijper en 1 technik rubber.

Ystudio produceert messing en koper luxe schetspotlood in taiwan. Het potlood heeft een uitgebalanceerd zeshoekig vatontwerp, dat is gemaakt van matzwart gelakt messing.

De coating wordt verondersteld te vervagen en te slijten bij gebruik, dus kleine krassen en slijtage zullen de messing kleur vertonen.

Door op de dop van het potlood te drukken, verlengt u het potlood en door het eraf te trekken, kunt u het gebruiken als puntenslijper voor het potlood van 2 mm.

Het wordt geleverd in een stijlvol matzwart veld met een strook uitstekend schuurpapier. Het museum of modern art (moma) biedt een presse-papier aan die is ontworpen met tibor kalman in twee kleurenedities: architect's blueprint en legal paper.

Het is gemaakt van onbuigzaam gezeefdrukt vinyl en ziet eruit als een reproductie van een bouwkundige tekening, verkruimeld en om een ​​stalen gewicht gewikkeld.

Het weegt 0,8 gram. En meet 4,3 x 3,7 x 5 inch. Het kan virtueel worden gebruikt om papieren te ordenen en goed te sluiten.

Arteza verkoopt een set van 48 echte brushpennen. Deze pennen kunnen worden gebruikt met water voor aquarelverf of drogen voor schetsen, kalligrafie, kleuren en meer.

De punt van elke pen is gemaakt van duurzame nylon borstelharen. De arteza-set van 48 echte penseelpennen is acmi-gecertificeerd voor veiligheid en het bureau biedt een gratis vervanging in het geval van onnauwkeurige of ondermaatse mooie producten.

Princeton architectural press publiceerde "grids & guides: a notebook for visual thinkers”, een dagboek van 160 pagina's in 2016.

Het zakboek bevat een reeks diagrampapieren en nieuwe rasterontwerpen, ingebouwd met interessante illustraties en infographics.

In tegenstelling tot de eerdere versies van het notitieboek die in zwarte en rode kleuren waren, bevat dit zakboek veelkleurige pagina's.

Het is een mooie geschenkoptie omdat het voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Newestor brengt je het pocket travelers notebook, verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, bruin en donkerbruin.

Elke 3,5" x 5,5" notebook heeft een topklasse omslag gemaakt van authentiek leer, 64 dichte en vulpenvriendelijke pagina's.

Het heeft ook een sterke elastische band om het te sluiten, die ook dienst doet als handige pennenhouder. De hoes is geschikt voor notebooks in zakformaat die indien nodig gemakkelijk kunnen worden vervangen.

Het dient als een ideaal geschenk dat er stijlvol uitziet en aanzienlijk bruikbaar is. Gingko presenteert de gravity cube click clock, een stijlvolle en verleidelijke klok met een kubusachtige schets die in meer dan een paar kleuren verkrijgbaar is, zoals zwart, roze, rood, oranje, paars, hemelsblauw, groenblauw en grijs.

De klok heeft een led-show die afwisselend tijd, datum en temperatuur laat zien. Het heeft een zwaartekrachtgestuurd alarm en een aanraakgevoelige snooze.

Het weegt 8. 5 oz en meet 3 "x 3" x 3". 22 sean yu en yiting cheng van design studio bedachten het idee van de 4th dimension table clock door een wenteltrap te visualiseren met de armen van de klok op het hoogste niveau, en ze bewegen op en neer om unieke tijden weer te geven.

5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën

Cadeau idee interieur angelot chérubin shabby chic, déco de ch, handwerk von lin-et ideeën

Verzameling Cadeau Idee Interieur Angelot Chérubin Shabby Chic, Déco De Ch, Handwerk Von LinEt Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.artmajeur.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Ovale Eettafel Inspiratie Tips 5 Halogeen Of Led Verlichting Hs Produkten 77 Interieurs 5X Nieuw Interieurhotspots Kopenhagen Ideeën 6X Landelijke Interieur Ideeen Tips 5 Kamer Groter Laten Lijken 10 Ideeën Om Je Kleine Huis Te 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën 4X Het Afgesloten Balkon Van Paula Een Vrolijke Mix Motieven Ideeën 5X Bovenwoning Met Wit En Hout Werken Natuurlijke Materialen In Het Interieur Ideeën 5X Serene Sfeer Vakantiehuis Tips 5X Witte Loft Uit Praag Een In Het Centrum Van Met Artistieke Kamer Ideeën Houten Bed Met Laden Persoonsbed 4 Grand 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 4 Comfortabele Loungesets Strakke Designs Accessoires Voor Je Loungeset 4 Zwart Wit Schilderij Bord Met Schilderij, 5X Vloerkleed In De Tuin Met Bladmotief Ideeën