Trend Cadeau Idee Interieur Maison Décoration D’intérieur Majesté Institutrice Coussin 40X40 Ideeën

Het museum of modern art (moma) biedt de architect cube, ontworpen door architecten john bennett en gustavo bonevardi. Het is een set van acht kubussen van 1,25 inch, elk gemaakt van exclusieve materialen zoals esdoornhout, bakeliet, kurk, graniet, eva, siliconen, acryl en aluminium.

De kubussen kunnen worden gestapeld om een ​​grotere kubus te vormen of kunnen in een lijn worden verfraaid met behulp van het dienblad dat in de verpakking is bedekt. De unieke samenstelling en kleur van elke kubus maakt deze set erg aantrekkelijk en zal dienen als een ideaal cadeau voor ontwerpers en architecten binnenshuis.

"fantastic cities: a coloring book of amazing places real and imagined" van kunstenaar steve mcdonald werd in 2015 gepubliceerd door chronicle books. Het bevat unieke en betoverende luchtfoto's van echte steden van over de hele wereld, evenals denkbeeldige architecturale illustraties.

Het is een geweldig cadeau voor interieurontwerpers en architecten en laat ze schaduw toevoegen aan de pittoreske tekeningen en illustraties van een beroemde kunstenaar die de wereld rond heeft gereisd.

"color at home: a young house love coloring book" door sherry petersik werd ooit gepubliceerd door middel van blue star press in 2016. Het e-boek bevat 80 pagina's met mooie huisinrichting en op interieurontwerp geïnspireerde illustraties met joan borawski.

Elke pagina is gemaakt van wit papier van topklasse en biedt u de mogelijkheid om een ​​groot aantal onderwerpen uit te testen voor uw favoriete ontwerpen in plaats van een omslachtig proces van vallen en opstaan.

Het dient als een uitstekend cadeau voor ontwerpers binnenshuis. Lego architecture studio 21050 bouwstenenset heeft 1210 monochrome onderdelen. U kunt het gebruiken om aangewezen structuren te bouwen en de basisprincipes van architectonisch ontwerp te bestuderen.

Het past goed bij alle lego-bouwsets, die veel creatieve voorkeuren voor je ontwerpen bieden. De lego 21050 set bevat sorteerbakken voor de stenen en een inspirerende gids van 272 pagina's geschreven door eersteklas architecten.

Het is aangemoedigd door grote namen in de onderneming zoals rex architecture, sou fujimoto architects, som, mad architects, tham & videgard arkitekter en safdie architects. Miniature supply factory biedt mini cinder blocks in twee pakketvarianten - 24 stuks en 60 stuks.

Elk miniatuurblok is handgemaakt in de vs van cement en is stevig. De blokken zijn gemaakt op een schaal van 1/12 en meten elk slechts 1,2 "lang x 6" hoog. Omdat ze de enige handige miniatuurblokken op de markt zijn die zijn gemaakt van echt cement, zijn ze uniek en kunnen ze op verschillende manieren worden gebruikt om je huis te verbeteren.

28. Het referentie- en specificatieboek voor interieurontwerp: alles wat interieurontwerpers elke dag moeten begrijpen (onmisbare gids).

5X Geweldig Cadeau Idee Interieur Ideeën

Cadeau idee interieur maison décoration d'intérieur majesté institutrice coussin 40x40 ideeën

Trend Cadeau Idee Interieur Maison Décoration D’intérieur Majesté Institutrice Coussin 40X40 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : zoechbauer.name

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vloerkleed Onder Eettafel Vloerkleden Voor En Bank 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 6X Salontafel Op Wielen Tips 5X Verzameling Binnenkijken Jolanda Luijendijk Ideeën 6X Leuke Decoratie Ideeen Tips 6X Stoere Inrichting Woonkamer Tips 6X Knusse Hoekjes Haard Tips 6X Houten Vloer Badkamer Ideeën 1X Nieuwbouw Huis Fouten Tips 5X Landelijk Huis Nyc Tips 5 Vaas Met Touw Gedecoreerde Vaasjes 5 Villa Zuid Afrika Great African 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën 6X Kindvriendelijke Tuin Tips X Een Veranda In De Winter Ideaal Voor Lange Winters Dit Unieke Huis! Ideeën