Het Beste Carolines Droomhuis Woonkamer 2021 Narrativa Architecten Ideeën

In deze serie nodigen we influencers, ontwerpers en huiseigenaren uit om hun waanhuis te creëren door gezamenlijk hun favoriete houzz-afbeeldingen te verzamelen.

Deze week, interieurjunkies jo linehan en caroline foran van ierse formaat blog gaff. Deel een voorproefje van hun waanhuizen. Volledig gemaakt van houzz-afbeeldingen, het is de ultieme droompad.

Om een ​​leuke tijd te hebben tijdens de women's history month, delen we de getuigenissen van prachtige dames die deel uitmaken van de wereldwijde campagne om het gebruik van weeshuizen te beëindigen door gezinnen te versterken en te ondersteunen.

Vandaag zien we hoe de droom van een van onze oprichters, caroline cook, ertoe heeft geleid dat honderden kinderen over de hele wereld veilige, liefdevolle huizen hebben ontdekt.

In 2019, ons 25-jarig jubileumjaar, hebben we een seconde stilgestaan ​​bij alles wat er in de loop van die tijd voor jongeren is uitgevoerd. Hope and homes for children is gebouwd op de overtuiging dat alle tieners het risico zouden moeten hebben om op te groeien in liefdevolle gezinnen, nooit in weeshuizen.

In 1994, toen ons werk begon, stonden we alleen. Vandaag de dag staat de onderneming die we gezamenlijk hebben opgebouwd voorop in een zich ontwikkelende internationale beweging om weeshuizen geschiedenis te maken.

Nergens ter wereld heeft caroline's droom een ​​groter onderscheid gemaakt voor jongeren dan in roemenië. In de afgelopen 22 jaar heeft hope and homes for children, in samenwerking met de autoriteiten, geholpen om het aantal tieners dat in weeshuizen in roemenië verblijft met meer dan 90% te beperken.

Vandaag de dag levert de manier waarop die transformatie is uitgevoerd een paspop voor hervormingen over de hele wereld. In 1997 reisden mark en caroline cook naar cavnic, een mijnstadje in het noorden van roemenië, om geruchten op te volgen dat verlaten peuters en kleuters daar in vreselijke omstandigheden werden vastgehouden in een weeshuis.

Een jonge man, stefan darabus genaamd, stemde ermee in hun tolk te zijn. Stefan zou ons werk in roemenië gaan leiden en is sindsdien de constante drijvende kracht achter onze groei daar.

Toen de groep arriveerde, bepaalden ze 96 peuters en zeer jonge kinderen, die naast elk teken van liefde of zorg in absolute ellende leefden. “de directeur opende een deur en we werden getroffen door de stank van urine en ontlasting”, herinnert caroline zich.

“binnen waren 15 peuters leugenachtig in babybedjes bedekt met hun eigen uitwerpselen. Er kwam geen geluid uit hen. Er was eens volledige stilte.

Ze hadden al op jonge leeftijd geleerd dat zelfs als ze huilden, er niemand kwam. Toen en daar waren we het erover eens dat we alle jonge duiven zo snel mogelijk uit dat vreselijke gebied moesten zien te krijgen.

”. "binnen waren 15 baby's die in bedjes lagen bedekt met hun eigen uitwerpselen. Er kwam geen geluid uit hen. Vroeger was er volledige stilte. Ze hadden op hun zachte leeftijd al geleerd dat zelfs als ze huilden, er niemand kwam.

". Dankzij de vriendelijkheid van al degenen die ons in die pionierende beginjaren hebben gesteund, zijn we in staat geweest om geld in te zamelen om zes huizen in de buurt van het weeshuis te kopen en te verbouwen.

Hier zouden de kinderen in kleine groepen moeten worden opgevangen, in een omgeving die zo levensvatbaar leek als gewone gezinshuizen. In 1999, zodra alle huizen klaar waren en de kinderen waren voorbereid op de ingrijpende verandering in hun leven, werd cavnic onze eerste sluiting van het weeshuis.

We hadden geen idee dat dit het begin was van een rit naar een wereldexpert op de gecompliceerde en gevoelige manier van deïnstitutionalisering.

5X Verzameling Carolines Droomhuis Woonkamer Ideeën

Carolines droomhuis woonkamer 2021 narrativa architecten - ideeën

Het Beste Carolines Droomhuis Woonkamer 2021 Narrativa Architecten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.droomhuis.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Ornamenten Aan Het Plafond 25+ Beste Ideeën Over Sierlijsten Op Pinterest 6X Schoolbord In Interieur Tips 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 6X Klassieke Inrichting Woonkamer Tips 5X Verzameling Buitenhaard De Tuin Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 5X Moodboard Good Things Tips 5X Super Goed Gekleurde Bank Woonkamer Ideeën 5 Decoratie Aan De Muur Tips Voor Wanddecoratie In Je Slaapkamer 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Vaas Met Touw Gedecoreerde Vaasjes 4 Wonen Op 28M2 Binnenkijken In Charel En Violette