Prachtig Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën

Bij het verschepen van containerwoningen is zien vaak geloven. Daarom houden we ervan om mensen te inspireren over de kansen die containerarchitectuur kan bieden.

Veel mensen herkennen gewoon niet het scala aan methoden waarmee containers kunnen worden gebruikt om sterke, betaalbare en bijzonder unieke constructies te maken.

Door te zien wat anderen hebben kunnen opmaken en bouwen met lege laadbakken, zult u snel zien dat een containerwoning ook voor uw gezin een reële optie is.

Dit artikel is onze kans om een ​​beetje op te scheppen over containers als bouwmedium. Niet over wat we hebben gedaan, maar om de vindingrijkheid en het vakmanschap van enkele van de meest gedurfde containermakers op de huizenmarkt te benadrukken.

Hieronder tonen we een breed scala aan containerwoningen: van hutten tot herenhuizen, zelfgemaakt tot professioneel ontworpen en alles daartussenin.

Er is voor elk wat wils, ongeacht uw budget en formaatvoorkeuren. En we zijn positief geweest om huizen uit verschillende gebieden over de hele wereld op te nemen, wat bewijst dat containerontwikkeling een benadering is die in verschillende regio's kan werken.

Gebouwd door architect matt mooney en gevestigd in dallas, texas, is deze lay-out van 3. 700 vierkante meter een van de meest generieke ontwerpen voor zeecontainers ter wereld.

Veertien zeecontainers waren gemengd met een bijzonder betonnen vloerniveau om een ​​huis te vormen met drie slaapkamers, drie en een halve badkamer en een buitenzwembad.

Rick's containerhuis met twee verdiepingen op twee schilderachtige hectares ligt op een steenworp afstand van buitengewone kajakken op de loxahatchee-rivier in de buurt van jupiter, florida.

De drie zeecontainers van het huis zijn georiënteerd in een kruisstructuur van twee verdiepingen met een bovenverdieping met een aangrenzend dakterras.

Met wat werk kreeg rick een geautoriseerde bouwvergunning voor dit aantrekkelijke plan en was hij ooit in staat om het te monteren in overeenstemming met de lokale bouwvoorschriften.

Veel mensen dromen van een huis in de prestigieuze wijk hamptons van new york, maar wist je dat je ook een containerwoning in de hamptons kunt hebben?! de beach box is een luxe huis opgebouwd uit containers met uitgestrekte dekken en flip-flop ontwerp met woonruimtes boven de slaapkamers.

En omdat het is omgeven door buitenbekleding, realiseren de meeste mensen zich niet eens dat het een containerwoning is.

Kijk naar het interieur van het zeecontainerhuis van saffy en dom en je bent er waarschijnlijk van overtuigd dat het vroeger een dure, deskundige onderneming was.

Dit ondernemende echtgenoot en echtgenote-team, voornamelijk gevestigd in adelaide, australië, besloot echter dat ze hun eigen binnenlandse containerbouwers konden worden.

Dus dat deden ze!. Dit goedkope binnenlandse ontwerp van de zeecontainer laat zien hoe 320 vierkante tenen niet donker, krap of saai hoeven te zijn.

Het geeft bovendien aan dat actueel en uniek niet duur hoeft te zijn!.

6X Nieuw Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën

Containerwoning als buitenverblijf - iso-bella.nl ideeën

Prachtig Containerwoning Als Buitenverblijf Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.iso-bella.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5X Super Goed Scandinavisch Interieur Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 6X Geweldig Gordijnen Als Scheidingswand Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 5X Prachtig Perfecte Room Dividers Ideeën 6X Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Ideeën 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 6X Het Beste Diy Interieur Ideeën 6 Tips Voor Kleine Slaapkamer Ideeën 5X Afbeeldingen Scheidingswand Inspiratie Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5 Witte Open Zolder Slaapkamer Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 5X Uniek Diy Muur Decoratie Ideeën