Trend Creatief Boeken Opbergen Stylen Met Creatieve Opbergplekken In Huis Vtwonen Ideeën

Het is een uitdagende levensstijl voor grote lezers die in kleine appartementen wonen. Voor degenen onder u die van lezen houden, zijn boeken meer dan een activiteit om te genieten: het zijn gekoesterde bezittingen, schatten, zelfs als ze tientallen jaren ongelezen en ongeopend blijven.

Afscheid nemen van een favoriete roman kan aanvoelen als het weggooien van een erfstuk. Helaas kunnen boeken ook meer ruimte innemen dan andere 'essentiële dingen', zoals een bed, bank of tv.

Als een tiny house zonder boeken niet aanvoelt als een thuis, wanhoop dan niet. Je kunt ook snel een paar memoires moeten faseren, maar je kunt makespace voor anderen maken met deze creatieve e-boekopslaghacks voor kleine appartementen.

Gangen zijn meestal ontworpen voor één doel: van punt a naar b gaan. Het is gemakkelijk om te vergeten dat ze deel uitmaken van onze leefruimte en dat ze extra functioneel kunnen zijn dan een gewone doorgang.

Door kasten aan de muren van uw zalen toe te voegen, kunnen gangen in bibliotheken veranderen, waardoor de ruimte wordt gemaximaliseerd terwijl u uw literaire collectie tentoonstelt.

We houden van de hierboven afgebeelde boekenplanken, maar een bibliotheek in de gang hoeft niet van muur tot muur, van vloer tot plafond te gaan. Sommige zwevende, "onzichtbare" kasten kunnen even effectief zijn, en mogelijk zelfs extra intrigerend.

Boekenplanken die loodrecht op de muur zijn geplaatst, zijn een uitstekende manier om een ​​studio of een multifunctionele ruimte in te delen. Hoewel een gordijn of display hetzelfde doel bereikt, vormt het geen bedreiging om uw niet-openbare bibliotheek weer te geven zoals planken dat doen.

Als u van boeken houdt, waarom bewaart u ze dan niet waar u de meeste tijd in uw appartement doorbrengt? een snelle google shopping-zoekopdracht zal enorm veel hoofdeinden van boekenkasten onthullen, en zelfs etsy heeft een paar handgemaakte selecties als dat je tas is.

Een eenvoudigere hack voor het opbergen van boeken is misschien het opbergen van boeken aan de onderkant van je bed. Het principe blijft hetzelfde, maar je hoeft geen nieuw bed te kopen.

Elke korte en grote boekenplank of bank zou de opslagtruc doen. Zowel ingebouwde als zelfstandige boekenkasten nemen een grote hoeveelheid vierkante meters in beslag.

Als je in een klein appartement woont, zijn dat vierkante foto's die je niet hebt. Je hebt echter wel ruimte in het plafond, waardoor je planken langs de omtrek van een kamer kunt toevoegen, naast het rommelig maken van je appartement.

Rekken met een hoge omtrek is een praktische opberghack voor het opbergen van boeken, ook al is het niet de eenvoudigste onderneming. U wilt een ladder naast krachtgereedschap, verf en hout.

Als je bereid bent om het werk te doen (en de woede van je huisbaas in gevaar te brengen), zullen overmatige planken je meer ruimte geven voor de romans die je niet naar de opslag hebt gestuurd.

Misschien willen we dagenlang door foto's van op maat gemaakte hoogslapers bladeren, terwijl we ons koesteren in de prachtige, functionele ruimtes die zijn gecreëerd door verschillende timmerlieden te gebruiken.

Een van de kwaliteit die we hebben gezien, is in de studio van 240 vierkante meter, hierboven afgebeeld, ontworpen voor een professor in antropologie in nyc.

Hoewel het hele hok indrukwekkend is, is die bibliotheek in een hokje het fijne deel, dat een echte liefhebber van boeken een persoonlijk huis geeft om ze te bewaren en te bestuderen.

Omdat we niet allemaal een architect in dienst kunnen nemen om een ​​bibliotheek te bouwen, moet je nadenken over andere hoogslapers die ook ruimte creëren voor boeken.

6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën

Creatief boeken opbergen stylen met boeken: creatieve opbergplekken in huis vtwonen ideeën

Trend Creatief Boeken Opbergen Stylen Met Creatieve Opbergplekken In Huis Vtwonen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 5X Frisse Lichte Badkamer Textieldesigner Ideeën 5 Bijzondere Boekenkasten Trends 2018 Van Nu 3D Wand Pvc 6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën 5X Modern Industrieel Nieuwbouwappartement Tips 5X Mooie Badkamerspiegel Ideeën 6X Klassieke Witte Tegels Tips 5 Buitenzonwering Soorten Kosten Rolluiken Prijzen + Product Tips 6X Klassieke Inrichting Woonkamer Tips 6X Inrichten Mini Balkon Tips 5X Leuke Items Kinderkamer Tips 6X Mooi Gezellige Woonkamer Ideeen Ideeën 4 Visgraat Houten Vloer + Scherpe Prijsgarantie!