Inspirerend Creatief Boeken Opbergen In Stijl! Creatieve Manieren Om Je Op Te Bergen Ideeën

Of je nu boeken opbergt in trappen of in kasten die je in het frame van een hoogslaper inbouwt, ruimtebesparende bedden kunnen een geweldige oplossing zijn voor het opbergen van boeken.

Als je al hebt ontdekt om zonder kast te leven, zou je er mogelijk voor kiezen om dat talent te behouden en je gangkast om te toveren in een echte, kleine thuisbibliotheek.

De prachtige hierboven afgebeelde kamer is gebouwd door donald albrecht, de curator van diagram en structuur voor het museum of the city of new york. Donald verruilde een kapstok voor een muur van planken in zijn foyerkast, en hij bracht een glazen deur naar het lichaam en liet zijn kleine bibliotheek zien.

"het is de oudste truc in het boek", noemde hij het project. Misschien niet de oudste, maar eigenlijk een van de meest creatieve hacks voor het opslaan van boeken die we ooit hebben gezien.

Tenzij het een micro-appartement is dat is ontworpen door middel van mkca, heeft elke kleine huur ter wereld een onbruikbare ruimte. Of het nu een nis in de muur is waar een stoel niet zou passen of een afgelegen hoekje, een boekenplank wil de ruimte misschien goed gebruiken.

De pracht van boekenplanken is hoe ze in alle soorten en maten verkrijgbaar zijn, en ze zijn vrij eenvoudig te maken als je je een weekend toegankelijk voelt.

Loop door je condominium en let op de gebieden waar je nog niet loopt of al iets opbergt. De kans is groot dat sommige boekenplanken in deze hoekjes en gaatjes zouden passen en ten goede zouden komen.

Boeken zijn eigenlijk kleine, rechthoekige opbergdozen op zich. Als er onder je matras geen ruimte is voor een ikea skubb-veld vol harry potter-boeken, zullen je tovenaarsboeken nog steeds snel bij elkaar passen.

Vaak beschouwd als de oplossing voor een universiteitskamer, kunnen stapels boeken je ruimte versieren, waardoor je hoeken, bijzettafels en het huis onder je bank kleur en karakter krijgen.

Stash boeken overal en altijd. Zolang je geen hoogten op hamsterniveau bereikt, loop je niet het risico om in de gebroeders collyer te veranderen. De gemakkelijkste en meest milieuvriendelijke hack voor het opslaan van boeken is de overgang naar digitaal, tenminste zolang je in een klein appartement woont.

Zowel de kindle paperwhite als de nook glowlight plus kunnen duizenden boeken redden. Dit betekent dat u al uw favoriete boekdelen bij de hand kunt hebben, of in plaats daarvan "in de hand", de ruimte van een paperback in beslag neemt.

Een ereader is niet de meest creatieve opslaghack voor boeken, maar als je alleen ruimte hebt voor een paar hardcovers, pak dan de ontspanning van je fysieke bibliotheek in en sla deze op in makespace.

Je kunt je echte verzameling altijd later in je volgende, grotere appartement laten zien.

6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën

Creatief boeken opbergen in stijl! creatieve manieren om je op te bergen ideeën

Inspirerend Creatief Boeken Opbergen In Stijl! Creatieve Manieren Om Je Op Te Bergen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.smellinkinteriors.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Back To Work Hoeked 101 New Ideas For Car Sun Visors Eettafel Met Verschillende Stoelen Hoe Verstel Je In Een Handomdraai Eetkamerstoelen 5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën 5 Ornamenten Aan Het Plafond 25+ Beste Ideeën Over Sierlijsten Op Pinterest 5 Zelf Quotes Maken 25 Voor Een Positieve Start Van De Dag 6X Leen Bakker Decoraties Tips 5X Meubelen Van Pallets Tips 6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën 4 Wanddecoratie Van Hout Wanddek 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6X Prachtig Bohemian Balkon Inspiratie Ideeën 6X Ral Kleuren Wit Tips 5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 5X Nieuw Feng Shui Studeerkamer Ideeën 5X Led Verlichting Slinger Tips