Trend Creatief Boeken Opbergen Boekenkast Ideeën En Inspiratie Vtwonen

Liefhebbers van hardcore boeken met gigantische boekencollecties - kijk niet verder dan een slim, op maat gemaakt antwoord dat al je boeken volledig in je huis zal integreren. Maak van uw bibliotheek het belangrijkste element in uw gang of woonruimte, of accentueer uw hoofdtrap met ingebouwde planken.

We zijn dol op deze aantrekkelijke op maat gemaakte boekenopslag die is gemaakt met behulp van platform 5 architectsas-sectie van hun book tower house-project. Als uw woonruimte open is, kunt u door een grote boekenkast strategisch te plaatsen een speciale leeshoek en speelruimte voor uw kinderen creëren.

Pssst! we hebben veel extra ideeën voor het opbergen van boeken voor kinderkamers. Als u een boekenkast op wandhoogte heeft, wilt u er misschien ook meer dan alleen boeken in bewaren.

Voor kleinere objecten die je liever niet tentoongesteld hebt, kies je voor lades of deuropeningen die in sommige compartimenten zijn ingebouwd. We houden van de multifunctionele cambridge barn-uitgeruste boekenopslag van neville johnson.

Dacht je geen ruimte te hebben voor boekenopslag in, laten we zeggen, een smalle gang? denk nog eens na. Deze boekenplank is ingebouwd in een deur waardoor hij niet meer ruimte in beslag neemt.

We zijn er zeker van dat je dit soort elementen zou kunnen maken, maar als je niet klaar bent voor de opdracht, zou een houtbewerker of schrijnwerker je goede gok zijn. Gebruik je boeken om een ​​lading interesse in je kamer te creëren door ze via kleur te bestellen.

We beloven dat het even kan duren, maar de ultieme look is enorm aangenaam (en heel instagrambaar). Meng maten en kleuren om ook wat textuur toe te voegen, en gebruik een bijpassend huisdecor - vazen, kamerplanten, verlichting - als aanvulling op het regenboogeffect.

Misschien heb je een klein huis en geen exacte locatie voor boeken, of misschien ben je gewoon op zoek naar meer ruimte en minimalistisch. Als je het jezelf niet kunt veroorloven om in een kindle te investeren en je geniet van de charme van papieren boeken die tegenwoordig in je huis zijn, is er een gemeenschappelijk probleem dat alle bibliofielen delen: een manier bedenken om grote hoeveelheden boeken in je huis te besparen.

Oh, en laat ze ook uitstekend lijken. Om de ruimte van uw huis te maximaliseren en de voetafdruk van uw literatuur te beperken, moet u ervoor zorgen dat u alle richels in uw huis gebruikt, die ook als planken kunnen worden gebruikt.

Het gebied onder je trap is ook een ongebruikte doe-het-zelfhulpbron voor het ontwikkelen van een volledige bibliotheek zonder vierkante meters op te offeren. Of u kunt kasten helemaal over het hoofd zien en boeken op een kunstzinnige en opvallende manier stapelen, zelfs kleurcodering voor een opvallende esthetiek.

Je kunt zelfs je halkasten een nieuwe bestemming geven en ingebouwde planken toevoegen, waardoor een minibibliotheek ontstaat als alternatief voor een buurt om seizoensrommel te hamsteren.

Maar als u op zoek bent naar wat meer hulp en vorm voor deze verzamelstapels, dan hebben we uw steun ontvangen.

6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën

Creatief boeken opbergen boekenkast ideeën en inspiratie vtwonen

Trend Creatief Boeken Opbergen Boekenkast Ideeën En Inspiratie Vtwonen

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Witte Kerst Huis Highlighting More Than 9000 Beautiful White Christmas Photos 4X Het Modern Industriele Merlot Appartement Industry Style House By Clarice Semerene Arquitetura The Apartment Photographer Of Architect's Portuguese Design Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5X Afbeeldingen Esthetische Woning Amsterdam Ideeën 5X Modern Appartement Underlayment Interieur Onderhoudsadvies Ideeën 5X Landelijke Kleuren Verf Tips 4X Woontrend 2018 Luxury Eclectic 100 Interior Decoratie Ideeen Ideeën 4 Donkere Kleuren In Huis Werken Stimulerend En Rustgevend 6X Spiegel In De Badkamer Ideeën 6X Patronen Op Muur Tips 5 Woonkamer Inrichten Voorbeelden Inspiratie 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 5X Mogelijkheden En Voordelen Glasvezelbehang Wanneer Is Toegepast? Ideeën 4X Trends Voor Het Najaar 2019 Jeep Winter 2021 Ideeën Inbouwspots Als Algemene Verlichting Led Inbouwspots, Ook Geschikt Voor