Geweldig Creatief Boeken Opbergen !, Caroline CliftonMogg Ideeën

Sommige boekenkasten zijn onhandig en veel wandkasten behouden niet je favoriete volume en verschijnen in plaats daarvan als een stuk nutteloos wanddecor. Haal het meeste uit uw huis met onze doorgelichte hacks en productsuggesties.

Hoewel niet al deze gadgets speciaal voor boeken zijn gemaakt, hebben we vastgesteld dat ze favoriet zijn bij veel doe-het-zelvers als het gaat om innovatieve ideeën voor het opbergen van boeken.

Georganiseerd blijven is een beroemde nieuwjaarsresolutie voor veel mensen, vooral als het gaat om uw huis of appartement. Als we een opgeruimd en georganiseerd huis hebben, voelen we ons minder rommelig en helder van geest.

Het is echter minder ingewikkeld gezegd dan bereikt voor degenen die een geweldige serie e-boeken hebben met beperkte opslagruimte in hun appartement. Weten hoe je boeken opslaat in een kleine huurwoning is erg belangrijk omdat het niet langer alleen je huis rommelvrij houdt, maar ook je boeken fris en een leven lang meegaat.

Als je een aantal innovatieve benaderingen nodig hebt om te winkelen of je boeken weer te geven, bekijk dan deze 20 creatieve e-boekdisplays om je favoriete literaire collectie te laten zien.

Een werkende open haard is geen regio om boeken op te slaan, maar een faux-open haard werkt uitstekend als een ingebouwde boekenplank. Niet-functionerende haarden zijn unieke architecturale aspecten die in eenvoudige bewoordingen zijn voor diagramdoeleinden.

Maak gebruik van de lege ruimte in je faux-oven door er een show van te maken voor je boekencollectie. Als je een nauwelijks gebruikte opbergkast in je appartement hebt, probeer er dan een minibibliotheek van te maken.

Vervang kapstokken door rekken en versier je kleine huis om er de beste kleine e-bookhaven van te maken, geschikt voor literaire liefhebbers. Om te pronken met uw kleine bibliotheek, haalt u de deur uit de scharnieren of vervangt u deze door een glazen deur, zodat uw hele gezelschap uw boekendisplay kan bewonderen.

Als u in een studioappartement of een enorme multifunctionele ruimte verblijft, is het gebruik van een boekenplank als scheidingswand zowel uniek als functioneel. Misschien wilt u een standaard rek gebruiken dat uw boeken toont om uw kamer in te delen en meer privacy te bieden.

Als je op zoek bent naar een extra open look, probeer dan etagère planken te gebruiken om je kamer in te delen en je boeken uit te stallen. Je bed neemt veel ruimte in beslag in je slaapkamer en heeft daarom veel opbergruimte eronder.

Misschien wil je decoratieve bakjes onder je bed gebruiken om je boeken in te bewaren, zodat ze bedekt zijn met een deken en opgemaakt, of kaarten gebruiken om je boeken te laten zien en de anders verspilde ruimte goed te gebruiken.

In plaats van uw boeken op het hoogtepunt van de salontafel te zetten waar ze kwetsbaar zijn voor koffiebekerringen en onbedoeld morsen, laat u uw boeken onder de salontafel zien. Gebruik kaarten die eronder passen en schik uw boeken met de rug naar buiten voor een handige en functionele boekweergave.

6X Laatste Creatief Boeken Opbergen Ideeën

Creatief boeken opbergen !, caroline clifton-mogg

Geweldig Creatief Boeken Opbergen !, Caroline CliftonMogg Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën 5X Nieuw Designer Bijzettafel Ideeën 6X Mooi Australie Meets Zweden Ideeën 5X Mooi Grote Witte Lamp Ideeën 5X Haal De Herfst In Huis Pretty For Me Met Deze 5 Styling Tips Ideeën 5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën 5X Meubels Van Leer Tips 6X Super Goed Klokken Huis Ideeën 3X Leuke Ideeen Kamer Inrichten Inrichting Slaapkamer Decoratie Ideeën 5X Pia Wallen Cross Tips 4 Zelf Ledikant Maken Eigen Houten 6X Plaid In Huis Tips 5X Afbeeldingen Google Hoofdkantoor Dublin Ideeën 5 Huis Met Natuurlijke Kleuren Interieurstijlen En Manieren Om Je Meer Op Jouw Manier In Te Rich 6X Polka Dots Muur Tips