Nieuw Decoratie Met Fotolijstjes Stijlvolle Fotolijst Staand 3X 53X21X9Cm Collage Zwart 3 Foto’s MultiFotolijst Woonaccessoires Ideeën

Foto's leggen herinneringen vast en bevriezen vreugdevolle momenten met het gezin en vrienden voor altijd. Neem een ​​kijkje in de herinneringsstraat met deze innovatieve manieren om de fotolijsten in uw interieur te gebruiken!.

Als je een strakke muur in je woonkamer hebt, is een fotowand een geweldige manier om je favoriete foto's en prints te laten zien. Stel een verzameling foto's samen die iets voor u betekenen, en combineer en pas kunstafbeeldingen of zelfs 3d-objecten aan om een ​​ongewone opstelling te maken.

Deze lakenhandelaar heeft een collectie in zwart, grijs en wit begeleid en fotoafdrukken naast elkaar geplaatst met posters die passen bij het gekozen thema. Je kunt dikke fotolijsten in hout, gestructureerd bamboe, kleurrijk materiaal of eenvoudige zwarte contouren afwisselen om een ​​mengelmoes van patronen en soorten te creëren die mooi bij elkaar passen.

Moe van het uiterlijk? besteed een beetje tijd en ga ze allemaal rond, om een ​​absoluut onderscheidend uiterlijk te creëren. Er is niets zo privé als een ingelijste afbeelding van iemand van wie je houdt, gestut achter je bureau om je inspiratie te geven terwijl je werkt.

We houden van de eclectische verzameling objecten die rond het frame zijn gegroepeerd, allemaal met een zwart-bruine draad die er doorheen loopt om ze aan elkaar te binden. Dit is een mooie manier om foto's die ertoe doen samen te brengen.

Kies bijpassende vierkante kaders met een eenvoudige zwarte omtreklijn en vul ze met foto's die een verhaal in een reeks informeren. De onregelmatige afstand van de snaren achter de foto's draagt ​​bij aan het drama, terwijl de foto's zelf perfect symmetrisch zijn geplaatst.

Een enorme bloem die in de pagina's van een boek of een lommerrijke associatie is geperst, is alles wat nodig is om je lager in de tijd te transponeren naar de dierbare herinnering aan een reiskamp, ​​een jeugdvriend of een zomervakantie.

Bewaar deze goede tijden voor altijd tussen twee ruiten en vorm ze voor de eeuwigheid. Hier is een prachtige manier om foto's van uw dierbaren samen te stellen. Je grootouders komen natuurlijk helemaal onderaan en je kunt foto's van je huishouden door generaties heen langs de takken en twijgen toevoegen.

De takken en bladeren kunnen met een stencil op de muur worden geïnkt. Het fijne van deze vereniging is dat je elke keer foto's kunt blijven toevoegen als er een gezinsuitbreiding is!.

Dit eenvoudige doe-het-zelfframe maakt gebruik van een metaaldraad, of zelfs een touw, geplaagd in een driehoekig frame aan de muur, met horizontale lijnen op duidelijke intervallen.

U kunt afdrukken vasthouden met behulp van kleine paperclips en deze naar wens verwisselen voor modernere exemplaren.

5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën

Decoratie met fotolijstjes stijlvolle fotolijst staand 3x – 53x21x9cm collage zwart 3 foto’s multi-fotolijst woonaccessoires ideeën

Nieuw Decoratie Met Fotolijstjes Stijlvolle Fotolijst Staand 3X 53X21X9Cm Collage Zwart 3 Foto’s MultiFotolijst Woonaccessoires Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.hastamanana.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Verzameling Geometrische Vormen Interieur Ideeën 5X Inspirerend Duurzaam Wonen Tips Ideeën X Turkse Mozaiek Lamp Tips 6X Tak In Interieur Tips 6 Planten In Badkamer En Slaapkamer Ideeën 5X Lift In Huis Tips 6X Show Up 2016 Tips 6X Verbazingwekkend Bohemian Interieur Inrichting Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5X Kussens Met Opdruk Tips 5 Woonkamer Inrichten Voorbeelden Inspiratie 5 Ikea Vlonders Op Balkon Goed Plan Profile Houttegel 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5 Behang Met Een Patroon De 3 Fases Van Het Behangen Muur 5X Trend Inspirerende Werkplekken Huis Ideeën