Laatste Decoratie Met Houtblokken Haardmeubel Vakken Van Vuren Timmerpaneel, Door Pieter Ideeën

Ik hou van deze. Nog bezig met plaatsing maar ze zijn fantastisch. Veel complimenten. Christine. Fort saskatchewan, ab.

2021-05-30 12:36:45. *onthoud dat de afmeting van het bord dat je hebt gekocht niet de werkelijke afmeting is.

Mijn 2 x 2 bord was vroeger vrijwel 1 1/4 x 1 1/4. Ik sneed mijn papieren 1 1/8 "x de lengte omdat ik een deel van het bord langs de randen wilde zien.

Leg je gesneden stroken op tafel zodat je ze samen kunt bekijken en kijk of je de combinatie leuk vindt voordat je ze vastplakt.

Om de papieren aan de vakantiehoutblokken te kleven, heb ik matte mod podge gebruikt. Het enige wat je hoeft te doen is wat van de pasta op een kant van het bord te doen en je papier erop te leggen.

Strijk het glad met je borstel of vingers en laat het een beetje drogen. Je hebt een paar minuten nodig om het te laten drogen, want als je mod podge op het papier legt, kun je luchtbellen krijgen en dat wil je niet.

Bevestig alle 4 aspecten van je papier en voeg vervolgens meer mod podge toe bovenop het papier en helemaal tot aan de randen.

Deze pasta droogt transparant op en vormt een fantastische afdichting op het hout. Als je luchtbellen krijgt of de randen omhoog komen, gebruik je je vingers om het er gemakkelijk uit te krijgen.

Mogelijk moet u dit ook een paar keer doen terwijl de lijm droogt om het laag te houden, vooral als uw papier dik is.

Voor de zinnen gebruikte ik mijn cricut met permanent vinyl om de vakantienamen voor mijn eerste set blokken te verminderen.

Voor het blok van 4 juli was alles wat ik deed de vakantie-identificatie in word typen, het op mijn thuisprinter afdrukken en het vervolgens verkleinen.

Je kunt ook stencils en verf, stickers of zelfs een stift gebruiken om je woorden te maken. Lijm de woorden op dezelfde manier als het decoratieve papier op het bord.

Nadat je al je papieren en namen hebt toegevoegd, voeg je nog een laag mod podge toe om het volledige blok te verzegelen.

Laat een facet over zodat je het kunt neerzetten terwijl het droogt, draai ze dan om en doe de laatste kant.

Onthoud dat tijdens het drogen de lijm troebel zal zijn, maar hij droogt helder op. Als je net als ik van de vintage look houdt, kun je wat schuurpapier nemen en elk facet een beetje schrapen om het er versleten uit te laten zien nadat de lijm is opgedroogd.

Maar als rustiek niet jouw ding is, dan ben je helemaal klaar!.

5X Mooi Decoratie Met Houtblokken Ideeën

Decoratie met houtblokken haardmeubel vakken van vuren timmerpaneel, door pieter ideeën

Laatste Decoratie Met Houtblokken Haardmeubel Vakken Van Vuren Timmerpaneel, Door Pieter Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.opmaatzagen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Trend Grijze Muren Interieur Ideeën 4 Witte Bank Combineren Van Hoeveel Banken Heb Je Nog Nodig? 6X Lichte Scandinavische Woonkamer Tips 6X Tips Inrichten Hal 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 4 Zwart Interieur Woonkamer Kleurrijke Spulletjes In Een Wit 5X Nieuw Grijze Muur Interieur Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 4 Woonboot Interieur Parijs Zomers Onderweg In Het Zeeuwse Eilandzicht Vanuit Een 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 4 Duurzaam Wonen Drie Maanden Verduurzaming Van De Woning 5X Klein Eenkamerappartement Stockholm Tips 6X Laatste Diy Met Multiplex Ideeën