Prachtig Decoratie Oude Trommeltjes Uniek Oud Blikken Trommeltje Driemaster En Piratenschat Antiek Ideeën

Er gaat niets boven het nemen van een historisch object en er iets nieuws van maken om ergens in uw huis te gebruiken. Oude drums zijn gewoon een van deze dingen.

Ze zijn er in allerlei onderscheidende tinten en maten, dus het zou niet zo moeilijk moeten zijn om er een te vinden die bij uw interieurinrichting past.

En aangezien het niet bepaald typisch is om een ​​muzikale trommel in iemands huis te zien, kan het dienen als een echt fascinerend brandpunt.

Hier zijn enkele coole ideeën om een ​​concept uit te halen als je dol bent op het idee van het gebruik van een oude trommel in je persoonlijke inrichting.

Wist je dat je een basdrum in een stoel kunt draaien? met wat handwerk kan het echt. Een set drums op coroflot groeide uit tot een stoel, een poef en een kleine bijzettafel.

Bekijk deze turquoise stalen vaten van 55 gallon van home crux die waren gesneden en in een patio-set werden! met een paar funky gekleurde kussens zijn ze nu knus genoeg om in te loungen.

Dankzij hun vorm en het feit dat ze al hol zijn, kunnen trommels nogal bijzondere lampenkappen maken. Bekijk deze coole lamp van music as art by sarah op etsy.

Als je van de look van de lampenkap houdt, waarom zou je dan niet een tandje bijsteken met een kroonluchter gemaakt van een compleet drumstel?! laughing squid heeft het verhaal van hoe deze werd gemaakt.

Basdrums zijn groot genoeg om als praktische salontafels te werken. De prachtige trommel in deze woonkamer door gebruik te maken van sarah richardson is oprecht het aspect dat als eerste opvalt!.

Of misschien wilt u er een glazen tafelblad aan toevoegen om de vloer extra stabiel te maken, zoals deze drumsalontafel op pretty providence.

Kleinere trommels kunnen worden gebruikt als bijzettafels in de woonkamer of slaapkamer. Deze van renovavit op etsy voegt wat onbehandeld pallethout toe om het er beter uit te laten zien en beter te laten functioneren als een tafel.

Nog een upcycled drum-advent van music as art by sarah pakt een trommel en zet deze op een standaard met wijnkurken onder een glazen tafelblad.

Dit kunnen decoratieve trommels zijn, maar desalniettemin heeft homedit onthuld hoe je een paar kleine aan je muur kunt bengelen om als planken te fungeren en tegelijkertijd als een fascinerende vorm van kunst aan de muur te dienen!.

Coryells craft corner op etsy bood deze geweldige halve drums aan om als planken te gebruiken. Ze zijn momenteel niet beschikbaar, maar mogelijk moet dat in de toekomst worden uitgewisseld.

5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën

Decoratie oude trommeltjes uniek oud blikken trommeltje driemaster en piratenschat antiek ideeën

Prachtig Decoratie Oude Trommeltjes Uniek Oud Blikken Trommeltje Driemaster En Piratenschat Antiek Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.pertuttigusti.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Gerenoveerde Klassieke Vintage Badkamer Ideeën 5X Mooi Leeshoek Inspiratie Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 6X Inspirerend Kleine Balkons Ideeën 5X Trend Glazen Wand Woonkamer Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 6X Mooie Badkamer Margot House Barcelona Ideeën 5X Geweldig Gympaard In Interieur Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5X Prachtig Foto Ophangen Ideeen Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 5X Verzameling Voor Jouw Hal Ideeën