Verzameling Decoratie Voor Kerst De Beste Ideeën Een Sfeervol Huis Vtwonen

Kerstversiering is zo oud als kerstmis zelf. Ze worden genoemd in oude beschrijvingen van het romeinse feest saturnalia, waarvan men dacht dat het in de vijfde eeuw voor christus was ontstaan.

De levensstijl van een versierde boom is oud, aangezien de kelten al een boom versierden, het symbool van het leven ten tijde van de ijzige zonnewende.

[5] de scandinaviërs deden hetzelfde voor het yule-festival, dat rond dezelfde datum als kerstmis werd gehouden. Tertullianus klaagde in de 2e eeuw dat christenen in noord-afrika hun eigendommen verfraaiden met groen, een heidens symbool.

[6]. Maretak populaire kerstplanten zijn hulst, maretak, klimop en kerstbomen. Het interieur van een huis kan worden verfraaid met deze planten, samen met slingers en groenblijvende bladeren.

Deze worden vaak geleverd met kleine ornamenten die aan de verfijnde takken zijn vastgemaakt, en soms met een kleine milde set. Kransen zijn gemaakt van echte of synthetische naaldboomtakken, of af en toe andere breedbladige groenblijvende planten of hulst.

Verschillende soorten groenblijvende of zelfs bladverliezende takken kunnen bovendien in dezelfde krans worden gebruikt, samen met dennenappels en bessenstruiken, en kerstversieringen, waaronder jingle bells.

Een boog wordt meestal aan de boven- of onderkant gebruikt, en een elektrische of onverlichte kaars kan ook in het midden worden geplaatst.

Kerstverlichting wordt vaak gebruikt, en ze kunnen ook aan deuren of ramen worden gehangen, en af ​​en toe muren, lantaarnpalen en verlichtingsarmaturen, of zelfs beeldhouwwerken.

Sinds de negentiende eeuw wordt de kerstster, een inheemse plant uit mexico, in verband gebracht met kerstmis. In de westerse wereld worden rollen felgekleurd papier met seculiere of religieuze kerst-/winter-/chanoeka-motieven vervaardigd met als motief cadeaus in te pakken.

Het uitstallen van kerstdorpen is in de loop van dit seizoen ook een cultuur geworden in veel woningen. Andere veel voorkomende decoraties zijn bellen, rendieren, kaarsen, zuurstokken, guirlandes, kousen, kransen, sneeuwbollen en engelen.

Sneeuwlakens zijn met name gemaakt om sneeuw onder een boom of dorp te simuleren. Op veel internationale locaties is een afbeelding van de kerststal erg populair, en mensen worden aangemoedigd om te concurreren en de meest unieke of verstandige te creëren.

Binnen sommige families worden de delen die worden gebruikt om de afbeelding te maken beschouwd als een waardevol familiestuk. Sommige kerken voeren bovendien een levende kerststal uit met vrijwilligers en zelfs levende dieren.

Een van de bekendste gadgets van kerstversiering zijn kousen. Volgens de legende kroop sinterklaas door de schoorsteen naar binnen en liet goud in kousen glijden die via de open haard werden geplaatst.

Er zijn verschillende soorten kousen verkrijgbaar; van simpele fluwelen tot sokvormige tassen tot geanimeerde. Kerstversieringen worden meestal eind november of begin december opgehangen, normaal gesproken samenvallend met het begin van de advent.

In het vk gaat de kerstverlichting in de winkelstraat meestal in november aan. [25] in de vs is thanksgiving de gebruikelijke start van het excursieseizoen.

[nodig citaat] grote verkooppunten zetten hun seizoensdecoraties te koop na terug naar schoolverkoop, terwijl kleinere nichekerstwinkels 12 maanden rond kerstversieringen verkopen.

[nodig citaat].

5X Prachtig Decoratie Voor Kerst Ideeën

Decoratie voor kerst decoratie: de beste ideeën een sfeervol huis vtwonen

Verzameling Decoratie Voor Kerst De Beste Ideeën Een Sfeervol Huis Vtwonen

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kast Met Glazen Deurtjes Deuren Roomdivider 4 Zelf Poort Maken Wij Maakten Deze Mooie Van Houten Plank 5X Laatste Complete Woonkamer Inrichting Ideeën 5X Robuuste Bakstenen Muur In Huis 5 Bijzondere Manieren Om De Van Je Keuken Te Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 6X Rechte Bank Woonkamer Tips 6X Minimalistisch Chique Badkamer Ideeën 5 Zelf Onderzetters Maken Houtpoeder Onderzetter 5X Inspirerend Binnenkijker Zwart Wit Ideeën 4 Herontwerp Jaren 60 Woning Yjc82 Yachtcategory Wonen '60 6X Elegant Abstract Schilderij Maken Ideeën 6X Meubels Van Sloophout Tips 4 Zelf Ledikant Maken Eigen Houten X Show Up 2016 Tips 5X The Jane Antwerpen Tips