Inspirerend Decoratie Voor Planten Botanische Stijl 25X Inspiratie Ideeën

Ten slotte moet de locatie specifiek worden bepaald door de milde eisen van de plant en vervolgens door de smaak van de eigenaar. Probeer hier of daar een plant en kijk wat er voor jou uitstekend uitziet, en wees niet bang om het in de loop van de tijd te veranderen.

Voor kleinere kamerplanten zegt schrader: "je kunt ze gebruiken als tafelsetting en ze later naar een vensterbank verplaatsen. ". Hier hebben we de zeer uitzonderlijke kamerplanten verzameld, compleet met doorgewinterde tips voor plantverzorging van schrader en twee andere experts, de oprichter van sprout home, tara heibel en tassy de give, die de in chicago gevestigde tuinwinkel williamsburg, new york, lanceerden.

Plaats. Deze struik heeft een lange, afhankelijke stengel en takken met brede, leerachtige bladeren. Voor plaatsing stelt schrader voor "onder een dakraam of naast een raam".

Met andere woorden, het heeft zoveel mogelijk zon nodig. Schrader stelt voor om de toptakken te snoeien wanneer deze boven het raamkozijn groeien. Verzorging van fiddle-leaf vijgenbomen: water zo snel als een week, of extra als het winters weer is en de lucht in uw huis droog is.

Begunstigd met de hulp van henri matisse, heeft deze plant een uniek blad dat eruitziet alsof het voorzichtig met een zorgvuldige hand is ingesneden. Schrader zegt dat je de bovenkant kunt verkleinen - zolang er luchtwortels aan zijn bevestigd - en opnieuw planten, wat betekent dat als je een van deze koopt, je gemakkelijk meer zou moeten hebben, als je dat wilt.

Deze boom draagt ​​zijn naamgenoot meyer-citroenen, waarvan wordt aangenomen dat het een hybride is van citroenen en mandarijnen met een subtielere, zoetere smaak dan citroenen.

Maar deze bomen houden niet op bij fruit: "als ze bloeien, heb je deze verbluffende bedwelmende geur van citrusbloemen", zegt schrader. Meyer-citroenstruiken doen het goed binnenshuis zolang ze veel zon hebben.

De bladeren van deze plant komen tot buitengewone hoogten uit de grond en leunen dan naar voren, stilletjes de vloer eronder in de schaduw stellend. "in een grote urn lijkt hij buitengewoon goed", zegt schrader, die opmerkt dat hij veel ruimte moet krijgen, omdat hij tot 10 tenen kan groeien met een groot bereik.

Schrader zegt dat deze plant "meestal voor gebladerte" is, wat betekent dat als je op zoek bent naar een weelderige, donkergroene plant aan je ruimte, deze voor jou is.

Het doet het goed in medium tot laag mild en is tolerant voor verwaarlozing, dus het is geweldig als je het af en toe over het hoofd ziet om het water te geven.

Nog een donkere onervaren plant, maar deze facet grote, witte planten die bloeien tijdens winters weer en het vroege voorjaar. "zelfs als het nu niet bloeit, is het leuk om naar te kijken", zegt schrader.

Het gedijt bij gemiddeld licht; laat de grond tussen de gietbeurten drogen. Amazon lily care: de bladeren zullen verwelken als het water wil, maar zodra een week voldoende is.

6X Super Goed Decoratie Voor Planten Ideeën

Decoratie voor planten botanische stijl: 25x inspiratie - makeover.nl ideeën

Inspirerend Decoratie Voor Planten Botanische Stijl 25X Inspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : makeover.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Zwart Wit Wonen Tips Voor Je Zwartwitte Interieur 6X Schoolbord In Interieur Tips 5X Galerij Decoratie Oude Trommeltjes Ideeën 6X Ketting Houder Maken Tips 5X Super Goed Witte Woonkamer Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 5 Wc Gezellig Maken Toilet Inrichten Zodat Het Extra Stijlvol Is 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Tv Hoek Inrichten Tips Om De Perfecte In Te Richten 5X Interieur Inrichting Ideeen Tips X Mooie Oude Kasten Tips 5X Tips Bij Verhuizen 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën Zelf Bijzettafel Maken Bouw Je Eigen Eettafel In 8 Stappen