Verbazingwekkend Design Ay Illuminate Z11 Black Bambus Kaschmir Weiß Ideeën

Hij studeerde aan de school of design eina in barcelona, ​​in 1984 begon hij zijn professionele carrière in de estudio liévore en pensi, en later in ad associate designers.

In 1994 had hij zijn hoofdkantoor in estudi arola. Zijn taken bestrijken zeer veel gebieden, verlichtingsprojecten voor santa & cole, viabizzuno en metalarte, delen van meubels, parfumverpakkingen, interieuropdrachten en tentoonstellingen.

Hij combineert zijn professionele carrière met lesgeven, workshops, creatief experimenteren en lichtonderzoek. Zijn eeuwige en voortdurende zoektocht naar schoonheid, gestimuleerd door voorouderlijke culturen en zijn precieze visie op licht, geeft hem een ​​unieke veelzijdigheid die door elk project filtert.

Silver delta award in 1999 en 2001, national design award in 2003 en i-plus award 2009 (beste verlichting), red dot award 2012, en momenteel onder de naam "soci d'honor apdi".

Illuminate lighting design heeft zijn vermogen om ruimtelijke factoren te manipuleren en te veranderen geperfectioneerd om uitstekende lichtlagen te creëren.

Door de jaren heen heeft illuminate lighting design het geluk gehad om projecten te delen met innovatieve ontwikkelaars, architecten en ontwerpers die in de onderneming bekend staan ​​om het verleggen van grenzen; het werken met zulke visionairs in de onderneming heeft illuminate er voortdurend toe aangezet om te evolueren naarmate de missiebehoeften toenemen.

Door zichzelf voortdurend bij te scholen en toepasbaar te blijven in de branche door middel van kruisbestuiving van gedachten die voortkomen uit het werk met fabrikanten, beurzen, klanten en ontwerpers, beschermt het bedrijf zijn positie aan de top van de branche.

"het uitleggen van het diagramsysteem voor verlichting is bijzonder moeilijk om duidelijk te maken aan klanten", legt simon berry, partner bij illuminate lighting design, uit.

"tijdens onze ideefase moeten we de moderne, up-to-date strategieën gebruiken om onze gedachte en intentie te schilderen - het is van cruciaal belang en de eerste keer dat de klant iets visueel aantrekkelijks voor het project ziet.

". Het bedrijf is gegroeid door eersteklas technologische ontwikkelingen in de industrie, toen berry begon met illuminate, bestond het creatieve proces uit het traceren en uitdrukken van de verlichting met een gele markeerstift; nu wordt een aantal software gebruikt met de mogelijkheid om de lichten op verschillende tijdstippen van de dag weer te geven.

"deze ontwikkelingen hebben onze filosofieën op geen enkele manier veranderd en ik ben er voortdurend van overtuigd geweest dat we eerst aandacht moeten besteden voordat we de behoeften kunnen begrijpen", legt berry uit.

“we blijven te allen tijde respectvol voor het originele ontwerp en werken in een collaboratieve groepsstructuur. “ik begon illuminate in 2009 in singapore, voornamelijk gericht op gastvrijheidstaken en interieurs in de plaats - omdat die factor het bedrijf exponentieel is gegroeid; tot op heden hebben we acht studio's met de toevoeging van vandaag in jakarta, indonesië.

”. Voor een deel is deze groei een weerspiegeling van de toenemende populariteit en focus van lichtontwerp, maar het komt ook neer op ervaring met grootschalige taken met design.

6X Trend Design Ay Illuminate Ideeën

Design ay illuminate z11 black bambus kaschmir weiß ideeën

Verbazingwekkend Design Ay Illuminate Z11 Black Bambus Kaschmir Weiß Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stilconceptstore.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5X Mooi Glazen Design Salontafel Ideeën 6X Laatste Kerstcadeau Ideeen 2019 Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5X Verbazingwekkend Inspiratie Muur Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6X Mooi Betonnen Wasbak Maken Ideeën 6X Nieuw Tuin Ontwerpen Voorbeelden Ideeën 5X Badkamer Met Goud En Marmer Ideeën 6X Planten In De Badkamer Ideeën 6X Accesoires Voor Badkamer Ideeën 5X Nieuw Inloopkast Inspiratie Ideeën