Nieuw Design Huis Australie Tato And Phorm Combine Japanese Australian For Brisbane Ideeën

Vroeger was 2020 niet alleen het begin van een nieuw decennium. Het was ook een jaar anders dan alle andere.

Met dat in gedachten keert adr-redacteur elisa scarton terug naar de aussie-residenties die invloed hebben gehad op dit 'nieuwe normaal'.

Renato d'ettorre architects graaft onder de oprit en garage en verbetert de schoonheid van de zandstenen rotswand die een muur vormt van gb house aan de gordon bay in sydney.

De muur maakt deel uit van een ondergrondse liedruimte en kelder in het familiehuis aan zee, dat vorig jaar een groot aantal prijzen in de wacht sleepte, waaronder de idea residential single-trofee.

Chenchow little creëerde driedimensionale interne vides met grote boogramen in dit huis in de buitenwijk glebe in sydney.

De studio in sydney sloopte het huidige vervallen huisje op de website en verving het door een compacte woning met twee verdiepingen en vier slaapkamers.

Bij het ontwerpen van ocean house wilde rob mills "tussen het bos en de zee" blijven en actief ontsnappen aan de "door de mens gemaakte omgeving" die ons omringt.

De architect uit melbourne bouwde zijn vakantiehuis op een onbetaalbaar steile plek en combineerde de stevigheid van een cilindrisch betonnen slaapgedeelte met de lichtheid en transparantie van een rechthoekige kamerhoge glazen woonruimte.

Het huis van edgars creek staat symbool voor het respect van breathe architecture voor het inheemse landschap van australië.

Genesteld aan de oevers van edgars creek, met uitzicht op zandstenen kliffen en ijzerbastbomen, is het ontworpen om de bewoners te verbinden met het land, het klimaat en de seizoenen.

Het vindt ook plaats om op de shortlist te komen voor de idea 2020 residential single-prijs. Kijk wie er nog meer op de shortlist staan ​​en beleef samen met ons het idea gala in melbourne op 19 februari 2021.

Tickets nu te koop!. De melbourne-architect roger nelson werkte samen met de nieuwkomer in de industrie, ben shields van dreamer, om zijn nieuwe huis met de geur van eucalyptus op het victoriaanse platteland te ontwerpen.

Oorspronkelijk aangesteld als interieurontwerper, nam shields het roer over van two sheds - zijn eerste opdracht als hoofdarchitect - en verkleinde de voetafdruk van het huis aanzienlijk van zevenhonderd naar 220 vierkante meter.

Gelegen naast perth's jualbup lake, werd het red zephyr blue (rzb) huis gemaakt door carrier en postmus architects voor een fervent trackliefhebber en een getalenteerde artiest.

In verbinding met het natuurlijke endemische landschap en de inheemse flora en fauna, beschouwden de architecten de groeiende tuin als fase van de bouw, maar ontworpen om weinig onderhoud te plegen, zodat het gepensioneerde echtpaar zich geen zorgen hoefde te maken over het onderhoud.

5X Laatste Design Huis Australie Ideeën

Design huis australie tato and phorm combine japanese australian for brisbane ideeën

Nieuw Design Huis Australie Tato And Phorm Combine Japanese Australian For Brisbane Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.dezeen.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Opbergdozen In Huis Tips 6X Mint Groen Interieur Tips 5X Geweldig Conceptstore Couleur Locale Ideeën 4 Ferm Living Confetti Behang Off White 5X Lampen Boven Eettafel Tips 5 Zwart Wit Interieur Ideeen 12 Witte Woonaccessoires Om Je Zwart・Wit Af Te Makentitle 4 Virtueel Kamer Inrichten 5 Zweedse Slaapkamer Met Authentieke Details Ideeën 6X Inloopkast Op Zolder Tips X Natuurlijke Materialen Interieur Tips 6X Kinderkamer Met Bureau Tips 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 6X Elegant Hal Inrichten Inspiratie Ideeën 5X Plantenbak Voor Binnen Tips 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën