Mooi Design Pastoe Stoelen Set Van 6 Vintage Cees Braakman Japanse Ideeën

Toch produceert pastoe buitengewoon eenvoudige, overdadig mooie meubels zoals kastsystemen, opbergoplossingen, stoelen en meer.

Veel van de ontwerpen hebben een cultstatus, zoals de smo5 chair via cees braakman (1958), een van de eerste stoelen volledig gemaakt van metaaldraad, en de l-series kast via studio pastoe uit 1979.

De meest recente samenwerkingen bestaan ​​uit initiatieven met wijlen de ongelooflijke belgische ontwerper maarten van severen, de duitse kledingwinkel konstantin grcic en de opkomende nederlandse studio scholten & baijings.

Stukken via pastoe zijn op grote schaal geëxposeerd in galeries en musea, waaronder het centre pompidou in parijs, het museum of modern art in new york, het louisina museum of modern art in denemarken en het stedelijk museum in amsterdam.

Ums pastoe furniture is beschikbaar op 1stdibs te koop. Deze unieke objecten worden regelmatig gemaakt van hout. En ontworpen met briljante zorg.

Er zijn veel voorkeuren om uit te kiezen in onze collectie ums pastoe furniture, hoewel bruin. Edities van dit stuk zijn bijzonder populair.

Er zijn momenteel 124 antieke edities van deze objecten op voorraad, terwijl er ook 0 actuele versies zijn om uit te kiezen.

Veel van de originele meubels via ums pastoe zijn in europa gemaakt. Stijl. Als u op zoek bent naar extra opties, overwegen veel klanten ook meubels via friso kramer meubels.

De kosten voor ums pastoe meubels kunnen fluctueren, afhankelijk van de grootte, tijdsperiode en andere kenmerken.

Geprijsd op $ 408 op 1stdibs, komen deze items uit op $ 42. 373, terwijl stukken zoals deze gemiddeld voor $ 2. 233 kunnen worden verkocht.

Set van vier op leer gebaseerde en iepenhouten eetstoelen in de stijl van pierre chapo. Gemaakt in frankrijk, jaren 70.

Door op inloggen te klikken, ontvangt u onze voorwaarden en bevestigt u dat u onze juridische voorwaarden hebt gelezen.

" target="_blank">databeleid, dat de sectie bevat die zich toelegt op het gebruik van cookies. Deze onderneming maakt al meer dan honderd jaar armaturen, allemaal vanuit een fabriek in utrecht, nederland.

De duits-nederlandse zakenman frits loeb (1889-1959) besloot stoelen te produceren in een typische meubelmakerij om in zijn eigen winkel te verkopen.

Hij noemde dit bedrijf de utrechtsche machinale stoel-en meubelfabrik (ums), die kort daarna uitgroeide en verhuisde naar een grote fabrieksfaciliteit, waar meubels werden gemaakt voor verschillende winkels.

Terwijl de aanvankelijke meubelreeksen bedoeld waren voor een gebruikelijk publiek, veranderde de organisatie later het pad om een ​​strak, minimaal ontwerp aan te nemen met materialen zoals buisvormig metaal en gebogen multiplex.

Deze ontwerpen en materialen waren voor die tijd radicaal en werden zelden gebruikt, maar de nieuwe ontwerper-manager d.

L. Braakman wilde het bureau een baanbrekende richting geven.

6X Uniek Design Pastoe Stoelen Ideeën

Design pastoe stoelen set van 6 vintage cees braakman japanse ideeën

Mooi Design Pastoe Stoelen Set Van 6 Vintage Cees Braakman Japanse Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : vintagedesignstore.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 6X Elegant Beton Cire Interieur Ideeën 6X Authentieke Moderne Badkamer Ideeën 6X Verzameling Een Kleine Babykamer Ideeën 6X Nieuw Jungle Behang Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5X Mooi Interieur Cadeautips Feestdagen Ideeën 6X Gezelligheid Creeren Badkamer Ideeën 6X Mooi Fiets Ophangen Muur Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën 6X Inspirerend Studentenkamer Inrichten Ideeën 5 10X Slaapkamer Stalen Kozijnen Wand Ideeën 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën