Het Beste Dienbladen In Huis Marokkaanse Ideeën

Bedankt voor het winkelen met happysmile dental products. Vertel anderen over new happysmile (vk). Het innovatieve bedrijfsmodel van smile brilliant neemt tandartsinefficiënties weg en geeft u besparingen in één keer door.

Selecteer eenvoudig de hoeveelheid bleekgel en uw gevoeligheidsfase om het juiste pakket voor u te vinden. Wanneer patiënten een tandarts vragen naar opties voor het bleken van tanden, bieden veel tandartspraktijken bleeklepels voor thuis aan als deskundige behandeling voor het aanpakken van vlekken op het oppervlak van de tanden.

Bij het overwegen van deze gebruikelijke procedure voor het bleken van tanden, helpt het om te begrijpen wat de techniek inhoudt en hoe lang het ook kan duren om de gewenste resultaten te bereiken.

Net als bij andere strategieën die worden gebruikt om de glimlach van een persoon op te fleuren, gebruiken trays voor thuisgebruik een bleekmiddel, zoals waterstof of carbamideperoxide, om verkleuring weg te nemen die is veroorzaakt door gebrekkige reiniging, vaste maaltijden en tabaksgebruik.

Lees verder om 4 noodzakelijke gegevens over deze behandeling voor het bleken van tanden te leren. Bij gebruik van bleeklepels die via een tandarts worden geleverd, krijgen patiënten een op maat gemaakte lepel die is ontworpen om zorgvuldig rond de tanden te passen.

Tijdens de eerste afspraak worden afdrukken van de mond van de patiënt gemaakt met behulp van een tandplamuur en vervolgens naar een laboratorium gestuurd. In de loop van één tot twee weken maakt het laboratorium een ​​dienblad dat lijkt op doorzichtige aligners of houders.

Deze bakjes bevatten echter meer ruimte voor het inbrengen van de bleekoplossing en zijn zo ontworpen dat het product elk deel van het glazuur kan bereiken, behalve dat het op het omringende tandvlees lekt.

De meeste mensen hoeven de trays slechts ongeveer een uur per dag gedurende een periode van twee weken te dragen. Dit is echter afhankelijk van de wensen van de patiënt en het type bleekmiddel dat wordt gebruikt.

Oplossingen met een hogere concentratie peroxide werken doorgaans sneller, maar moeten korter op de tanden worden gedragen. Patiënten kunnen stoppen met het gebruik van de trays nadat ze de gewenste wittint hebben bereikt.

In tegenstelling tot een bleeksessie op kantoor, observeren patiënten die tandenbleektrays voor thuis mee naar huis nemen de oplossing zelf. De tandarts zal specifieke instructies geven over hoe de tanden moeten worden geprepareerd, hoe de oplossing op de trays moet worden geplaatst, hoe lang de trays moeten worden aangebracht en hoe de tand daarna moet worden schoongemaakt.

Om de tand met succes witter te maken en onnodige pijn of schade te voorkomen, is het noodzakelijk dat de getroffen persoon geen stappen overgaat of het antwoord voor een langere periode laat staan ​​dan voorgeschreven.

6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën

Dienbladen in huis marokkaanse – interieur-inrichting.net ideeën

Het Beste Dienbladen In Huis Marokkaanse Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Het Beste Gekleurde Eyecather Huis Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 5 Betonlook Linoleum Vloer Vloerbedekking Het Verschil Tussen Glans En Matte Laminaat Plavuizen 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Behang Met Een Patroon De 3 Fases Van Het Behangen Muur 5X Luxe Glazen Balustrade Tips 5 Design Lampen In Huis Plafondlampen Zijn De Nieuwste Trend 5X Afbeeldingen Boeken Stylen Woonkamer Ideeën 5 Vintage Muur Decoratie Houten Hart Wanddecoratie 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 5X Nieuw Grijze Muur Interieur Ideeën 6X Badkamer Van Verbouwde Stadsboerderij Ideeën 6X Prachtig Design String Kasten Ideeën