Verbazingwekkend Dienbladen In Huis Marokkaanse Ideeën

De basisstappen voor het aanpassen van uw kook- en bijttandenbleektrays zijn als volgt:. Houd er rekening mee dat de volledige instructies veel gedetailleerder zijn.

Gebruik geen kook- en bijttandenbleektrays, tenzij u de aanwijzingen leest die bij uw aankoop zijn meegeleverd.

Is het veilig? ja. Zoals gezegd is elke tray gemaakt van een door de fda goedgekeurd materiaal. Wees voorzichtig bij het koken van water, het onderdompelen van de schalen en het in uw mond stoppen van de warmteschalen.

Raadpleeg de volledige gebruiksaanwijzing voor een perfect gebruik. Lees de aanwijzingen volledig door voordat u uw kook- en bijttandenbleektrays aanpast.

Houd er ook rekening mee om producten voor het bleken van tanden altijd uit de buurt van uw tandvlees en de verschillende zachte weefsels van uw mond te houden.

Overvul uw trays niet en bedek uw glazuur niet met bleekmiddel. Het bleekmiddel hoeft niet in contact te komen met het hele oppervlak van uw tand om te werken.

Zorg ervoor dat u de richtlijnen leest en volgt die zijn bedekt met het door u gekozen bleekproduct. Onze white smile pro™ op maat gemaakte tandenbleektrays bieden een eenvoudige oplossing voor thuis om uw tand direct witter te maken.

Zie er nu jonger en gezonder uit door uw glimlach te verjongen. Perfect gevormd naar uw gebit, honderd procent veilig en gebruiksvriendelijk.

Gevoelige tanden. Eten & drink bevlekte tanden. Verouderde tanden. Intrinsieke tandkleuring. Extrinsieke tandkleuring.

Scheve tanden. •  succesvol worden getrimd met bewegingsvrijheid voor de frenum-bijlagen als het volledige vestibule-formaat wordt gebruikt.

Afhankelijk van de aard en locatie van de verkleuring en het precieze geval kunnen verschillende ontwerpen worden gebruikt (haywood 1991).

Als het voorglazuur bijvoorbeeld bijzonder donker en verkleurd is, maar de kleur van de ontspanning van de tanden bevredigend is, kan een bak worden ontworpen met uitgesneden delen om alleen de centrale snijtanden lichter te maken.

Omgekeerd kunnen vensters in de trays worden gesneden om bepaalde tanden weg te laten (zie figuur 6. 26). •  trays met reservoirs (sommige whiteningproducenten dringen aan op reservoirs, maar een nieuwe zoekopdracht heeft bevestigd dat dit ook niet nodig is).

•  trays met een schuimrubberen voering (haywood et al. [1993] raden deze grafiek niet aan omdat het gebruik ervan de bleektijd niet verkort en de occlusie kan beïnvloeden).

•  trays met scalloping of anatomische uitsparing (de tray volgt de tand-gingiva interface). Een reservoir (zie figuur 6.

25) is een leegte of ruimte die is ontstaan ​​in de bleekbak. Het reservoir kan bovendien een afstandhouder worden genoemd.

Het reservoir in de tray fungeert als opvangbak voor het bleekmiddel en moet de bleekstof in de tray vasthouden, waardoor deze langer in contact kan blijven met de tand.

Het reservoir wordt gemaakt door lichtuithardende composiethars op de mondvlakken van het glazuur op het gipsmodel aan te brengen.

Sommige producenten pleiten voor een reservoir van gips, zodat het de schaal niet vervormt tijdens de fabricage van de schaal.

Onderzoek heeft aangetoond dat het nu niet cruciaal is om een ​​reservoir te hebben geplaatst en dat trays die worden gebruikt voor het bleken van glazuur geen reservoirs meer willen hebben.

De zegeningen hiervan zijn dat de trays beter worden vastgehouden en dat er voor elke toepassing minder materiaal wordt gebruikt.

Een beter passende tray zorgt ervoor dat de stof tegen het tandoppervlak kan drukken en zorgt voor een betere, snellere penetratie van het bleekmiddel in de tand.

6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën

Dienbladen in huis marokkaanse – interieur-inrichting.net ideeën

Verbazingwekkend Dienbladen In Huis Marokkaanse Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieur-inrichting.net

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Frisse Kleuren Badkamer Ideeën 5 Villa Zuid Afrika Great African Eettafel Met Verschillende Stoelen Hoe Verstel Je In Een Handomdraai Eetkamerstoelen 5 Interieur Ideeen Landelijk Wonen Ideeën,Wonen 5X Welke Kleur Op De Muur Fijnste Effecten Nagellak Kleuren Ideeën 6X Het Beste Gordijnrails Of Roede Ideeën 4X Werkplek In De Woonkamer Wij Helpen Je Op Weg! Ideeën 5X Sierkussens Voor Extra Sfeer Woonaccessoires Werken Magic. Home Tekst Ideeën 4X Witte Zwarte Of Grijze Muren Wat Doet Kleur Voor Je Interieur? Inspiraties Ideeën 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 5 Zelf Schommel Maken Make Your Own Bull On A Swing 5X Trend Afbeeldingen Interieur Woonkamer Ideeën 6X Kleuren Combineren Interieur Tips 5X Regendouche En Nadelen Tips 5X Krijtbord In Huis Tips