Elegant Dienbladen In Huis House Doctor Dienblad Jhansi Buitenaccessoires Loods 5 Ideeën

Er is besloten dat het reservoir of de spacer veel essentiële functies vervult. •  het houdt het bleekdoekje beter vast en draagt ​​het beter, vooral de dikkere bleekmiddelen zoals opalescence (ultradent products, south jordan, ut; geleverd door optident, vk) en voorkomt dat het rond het tandvlees lekt.

•  het zorgt ervoor dat het bleekmiddel langer in contact blijft met de tand. •  het kan ook helpen om het bleekmiddel langer actief te houden (matis et al. 1999). •  het laat gel in gebieden met een hogere aandacht voor carbamideperoxide om te worden overgebracht naar gebieden met een lager bewustzijn (matis et al.

1999). Reservoirs worden normaal gesproken op de gezichtsoppervlakken van de tand geplaatst. Er is geen duidelijk onderscheid in bleeksnelheid met of zonder reservoirs (haywood 1997).

Reservoirs kunnen worden gebruikt op basis van het volgende:. •  de viscositeit van het gebruikte bleekmiddel. Sommige stoffen (bijv. Opalescence) zijn erg stroperig. Het materiaal blijft beter in de buurt als er een reservoir is dat geschikt is voor minder gecompliceerde zitplaatsen.

Als het bleekmiddel een dunne viscositeit heeft, is een reservoir niet nodig (heymann en haywood 1995). •  tandanatomie. Als een tand boller is dan de relaxatie is het misschien ook niet meer nodig om een ​​reservoir te plaatsen.

Tanden met lagere esthetische behoeften (bijv. 2e molaren) vereisen nu geen plaatsing van reservoirs. •  een donkere cervicale marge. In deze gevallen zou het blad moeten zijn ontworpen om 1 mm over het tandvlees uit te steken en zouden ze een reservoir moeten hebben omdat er meer bleekdoek nodig is om in de donkere cervicale rand te gaan.

Gemakkelijk en kosteneffectief, huishoudelijke dienbladen zijn een bleekmethode waarbij op maat gemaakte bleeklepels voor thuisgebruik worden gebruikt om uw glimlach een gezondere uitstraling te geven zonder de prijs van een dure, generieke cosmetische behandeling.

Hoewel er zoveel over-the-counter-producten beschikbaar zijn voor het bleken van tanden, behalve toezicht van een tandarts, de meest geweldige en veiligste bleekbehandeling, beveelt de american academy of cosmetic dentistry (aacd) het gebruik aan van op maat gemaakte mondtrays die via uw tandarts zijn gemaakt.

Er is voldaan aan de procedure voor het bleken van een tray om mee naar huis te nemen en er is een kort bezoek aan uw tandarts nodig. Voordat u met het bleekproces begint, zal uw tandarts uw glazuur reinigen en eventuele bestaande gebitsproblemen zoals tandbederf of tandvleesaandoeningen oplossen.

De volgende stap is om uw op maat gemaakte bleeklepels voor thuisgebruik te maken, af en toe stents of aangepaste bleekspalken genoemd. Nadat uw gebit invloed heeft gehad, gebruikt uw tandarts de mallen om de trays te maken.

Duurzaam, lichtgewicht en helder, het duurt meestal een paar dagen om de trays te maken. Eenmaal gemaakt, kunnen deze trays mee naar huis worden genomen als kit voor het bleken van tanden, samen met de aanbevelingen van onze tandarts.

Voor thuisgebruik zal uw tandarts u instrueren om een ​​kleine hoeveelheid bleekoplossing in de doorzichtige bakjes te doen en de bakjes maximaal vier uur per dag gedurende één tot twee weken te dragen.

6X Prachtig Dienbladen In Huis Ideeën

Dienbladen in huis house doctor dienblad jhansi - buitenaccessoires loods 5 ideeën

Elegant Dienbladen In Huis House Doctor Dienblad Jhansi Buitenaccessoires Loods 5 Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : loods5.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Modern Design Interieur Tips 5X Ikea Ivar Hacks Tips 5X Lampionnen In De Tuin Lampion Van Andrea Ideeën 5X Van Donkere Kelder Tot Droombadkamer Ideeën 5 Inspiratie Interieur Hoog Plafond Woonkamer Inrichten 7 Tips Voor Hoge Plafonds 5 Hay Meubelen En Accessoires Ay Design Meubels Interieur 5X Bank Kast Combinatie Inspiratie Ideeen Houten Meubels Verleng Je Zomer Buiten Het Seizoen Ideeën 4 Zelfmaak Ideeen Kerst Diy Home Is Where My Thought Lies 5 Binnenkijken Bij Een Interieurblogger Kate Van Copy Cat 6X Laatste Grote Bungalow Tuin Ideeën Halogeen Of Led Verlichting Halogeenlamp Vervangen Door 4 Appartement Met Culturele Invloeden Antwerpen In Directie Van Brussels Airlines 6X Elegant Halloween Decoratie Ideeen Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 4X Karton Als Materiaal In Huis De Milieuimpact Van Verpakkingen Ideeën