Geweldig Dip Dye Kussen Diy Kissen Roomilicious Ideeën

Dit katoenen sierkussen vangt de essentie van wereldwijd geïnspireerd design met zijn aardse tinten en speelse dip-dye kwastjes. Ontworpen in los angeles en met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden in india, toont dit kussen de eclectische flair van aziatische en afrikaanse culturen.

Geef toe aan de uitnodigende aantrekkingskracht van het zachte, donzen comfort en de overgangsgevoelens van het kussen. Super mooie kussens om onze woonkamer op te frissen. Jennifer.

Farmington hills, mi. 2021-04-05 10:29:24. Als het gaat om doe-het-zelf, is dompelverven een geweldige manier om stof radicaal te veranderen voor meer dan een paar projecten. Maar er zijn een paar grote nadelen aan deze techniek.

Het is heerlijk rommelig, het duurt een tijdje om het water op de juiste temperatuur te brengen, en je moet voorzichtig de ingrediënten mengen, enz. Dus toen ik besloot om eenvoudige kussenslopen te verven voor een huidige make-over van de kamer, experimenteerde ik met een paar manieren om stroomlijn de methode totdat ik de perfecte manier heb gevonden om de faux-manier te dippen.

Het blijkt dat je voorgemengde kleurstoffen in kleine batches kunt kopen bij je plaatselijke kunstwinkel, en er zijn veel prachtige tinten om uit te kiezen. Ze veranderen misschien ook niet het gevoel van het materiaal, wat vooral prachtig is als je met kussenslopen werkt.

Om je eigen nep-dip-dyed ombre-kussenslopen te maken, heb je mogelijk de volgende items nodig. 1. Begin met het weken van de kussensloop in water, totdat deze definitief nat is. Wring het vervolgens uit en laat de kussensloop vochtig aanvoelen.

2 verf vervolgens de dye-na-flow op het uiteinde van de kussensloop, net zoals je zou doen met verf. 3. Nadat u talloze centimeters (breed) met vaste inkt hebt geverfd, begint u de kleur uit te dunnen naarmate u verder naar buiten komt.

Dompel je kwast in een kom met water om de kleur uit te dunnen. Vier ga door met dit proces, voeg geleidelijk meer en extra water toe om het gewenste ombre/dip-dyed effect te verkrijgen.

5. Draai de kussensloop om en herhaal de techniek met de andere kant. Een deel van de kleurstof zal doorbloeden, maar je moet het toch bijwerken en meer kleur toevoegen. 6. Verwijder vervolgens eventuele verfvlekken met water voordat u de kussensloop volledig aan de lucht laat drogen.

7. Eenmaal droog, draai de binnenkant van het kussensloop naar buiten en laat een strijkijzer over de geverfde delen gaan om het op temperatuur te brengen, volgens de aanwijzingen op de dye-na-flow-verpakking.

En je bent klaar. Tip: voor een subtiele ombre-afwerking, zoals je ziet op de gestileerde foto's, pak je de kussensloop achtertuin vast om te drogen (geverfde plek onderaan, niet-geverfde locatie bovenaan).

Veel van de kleurstof zal echt weglopen. Voor een meer levendige versie, leg je de kussensloop helemaal plat en laat je hem op die manier drogen.

6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën

Dip dye kussen diy - kissen roomilicious ideeën

Geweldig Dip Dye Kussen Diy Kissen Roomilicious Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomilicious.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Open Kast Inrichten Tips 6X Mooi Cabin Porn Australie Ideeën 4 Zwart Wit Wonen Tips Voor Je Zwartwitte Interieur 6X Zwart Wit Badkamer Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5X Badkamer Trends 2016 Ideeën 5X Kroonluchter In Interieur Tips 5X Gestuukte Muren In De Badkamer Ideeën 5X Mooie Scandinavische Badkamer Ideeën X Leuke Woonkamer Ideeen Tips 5 Mooiste Zonwering Zomer 2017 Het Licht In Mijn Huis 6X Geweldig Fotos Drukken Ideeën 6X Inrichting Zweedse Stijl Tips 6 Moderne Minimalistisch Witte Slaapkamer Suite Ideeën 5X Laatste Diy Met Plant Ideeën