Verbazingwekkend Donkere Kleur Woonkamer Weer Eens Iets Anders Een Donker Scandinavisch Interieur Roomed Ideeën

Donkere huiskamerideeën worden alleen maar populairder. Ooit gereserveerd voor oude huizen met hoge plafonds en weelderige inrichting, zijn deze humeurige, dramatische tinten mainstream geworden en sieren de muren, vloeren en plafonds van huizen in alle soorten en maten.

Deze inktachtige tinten zijn overal, dus natuurlijk wilden we al onze favoriete donkere kamers samenbrengen die je zeker zullen verleiden om je liefde voor neautrals achter je te laten en iets donkerder te proberen.

'er zijn veel manieren om drama te creëren en diepte aan een gebied toe te voegen bij het gebruik van donkere kleuren.

Voordat ik een ruimte opnieuw inricht, denk ik constant aan het natuurlijke licht. Dan is het heel belangrijk om te kijken of de kamer op het zuiden of op het noorden ligt.

' adviseert modeontwerper kelly wearstler. 'kamers op het zuiden hebben de neiging om heter licht te krijgen, waardoor sommige kleuringen wat aan de gele kant kunnen verschijnen.

Om dit tegen te gaan, raad ik aan om een ​​donkere tint met een koele basis te gebruiken. Ondertussen zijn de kamers op het noorden een stuk donkerder.

Maar dit betekent niet dat je geen donkere kleur kunt gebruiken om te decoreren! donkere kleuren zijn een buitengewone manier om een ​​comfortabele ruimte te creëren.

Gebruik gewoon een donkere tint met een roze basis om wat warmte aan de kamer toe te voegen. '. Van donkergrijs, bosgroen en ieders favoriet, marineblauw, al deze woonkamers laten zien dat donkere kleuren bij elke stijl passen, in elke kamer.

In een kleine woonkamer hebben ze een heerlijk cocooneffect, dat in tegenstelling tot de populaire interieurideeën een ruimtebeleving groter kan maken.

En in grotere woonvertrekken hebben donkere muren een sober gevoel, vooral in combinatie met een weelderig decor en gouden accenten.

Dus we zeggen dat het tijd is om de volledig witte scheidingswanden en grijze meubels te verlaten en enkele van deze weelderige donkere woonkamerideeën te bekijken.

Geschilderde plafonds zijn al jaren een trend, niet langer willen dat ze een of andere versie van wit worden geverfd, behandel ze zoals je je andere muren zou doen en schilder ze om ze bij elkaar te brengen.

Er is een neiging om plafonds mild te houden, omdat dit een veel voorkomende truc is om plafonds hoger te laten lijken, maar in feite vervaagt het matchen van donkere muren met een donker plafond de grenzen van de kamer en creëert het de illusie van hogere plafonds.

Donkere scheidingswanden accentueren kleur meer dan wit ooit zou doen, dus ondanks hun diepere tint werken tinten als donkergrijs en marineblauw prachtig in een kleurrijk woonkamerschema.

Spatten van gedurfde kleuren of zelfs een grimmig wit zullen een prachtig contrast creëren en een donkere woonkamer naar een hoger niveau tillen.

5X Trend Donkere Kleur Woonkamer Ideeën

Donkere kleur woonkamer weer eens iets anders: een donker scandinavisch interieur - roomed ideeën

Verbazingwekkend Donkere Kleur Woonkamer Weer Eens Iets Anders Een Donker Scandinavisch Interieur Roomed Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : roomed.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Elegant Leukste Ledikanten Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5X Galerij Bakstenen Muur Binnen Ideeën 6X Smalle Woonkamer Inrichten Tips 5X Studio Hear Tips 6X Pallet Houten Meubels Tips 4 Voorbeelden Inrichting Woonkamer Inrichten Binnen En Buiten 6X Plank Met Decoratie Tips 6X Scandinavische Woonkamer Styling Tips 4 Binnenkijken Licht Kleurrijk Huis Binnenkijker Kleurrijke Woning In Tweede Exloërmondtitle 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6X Badkamer Ideeen Voor Elke Stijl Ideeën 6X Krukjes Met Vacht Tips 6X 10X De Wasbak Badkamer Ideeën 6X Schoenen Opberg Ideeen Tips