Super Goed Druivenrek Bij Terras Houten Pergola Maken Zelf Van Hout Bouwen Ideeën

Ik probeer een lijst te genereren van alle routes die zijn gegenereerd met behulp van mijn subklasse grape::api (myapi).

Het enige attribuut van het route-object dat nuttig is, is :conditions dat een hash als deze retourneert:. Zoals je kunt zien, is de waarde van de hash een regexp voor het matchen van het pad van de route.

Ik kan bovendien :named_captures gebruiken om alle benoemde opnames uit de regexp te halen:. Wat ik uiteindelijk probeer te doen, is een lijst genereren van alle routes die zijn gemaakt via grape::api, hun volledige pad, enz.

Het zou geen ervaring voor me zijn om te proberen de regexp in omstandigheden te deconstrueren. Is er een andere manier om toegang te krijgen tot/genereren van een door mensen leesbaar pad voor rack::mount::route?.

Het goods wijnrek grape is een echte blikvanger. De bijzonder speelse vorm - gebaseerd op een tros druiven - en de verstandige vindingrijkheid van een stapelbaar wijnrek maken dit plan tot een waar succes.

Het goods wijnrek van goods is gemaakt van lichtgewicht maar stevig kunststof. Hierdoor is dit flessenrek stuk voor stuk duurzaam en degelijk.

Door het gebruik van een organische en geleidelijke vorm ontwikkelde kleermaker robert bronwasser een wijnrek dat op meerdere manieren te gebruiken is.

Zo kan het goods wijnrek grape zowel horizontaal op de vloer als verticaal in een hoek geplaatst worden. Maar hij kan ook worden opgehangen (met behulp van de apart te bestellen muurbeugel) of zelfs worden verlengd.

Door een paar goods wijnrekken aan elkaar te koppelen of te stapelen, creëer je je eigen wijnrek. Voor een keer word je niet alleen beoordeeld op de wijnflessen; in plaats daarvan komt uw goede stijl tot uiting met dit wijnrek voor naaisters, in de keuken of in een kamer!.

Het grape wijnrek van industrieel ontwerper robert bronwasser kenmerkt zich door een zorgeloos en herkenbaar design met een duidelijke functie.

Zowel de stapelbaarheid als de geschiktheid voor verschillende flesformaten (tot een diameter van 9 centimeter) zijn hiervan gebruikelijke voorbeelden.

De zwarte, lichtgewicht grape wijnrekken bieden plaats aan 12 flessen, van wijn tot champagne. Het goods wijnrek grape wordt geleverd in een speciaal ontworpen kartonnen draagkoffer.

Vergeet de wijn en schenk dit wijnrek van de naaister. Een uniek cadeau!. Unwined is een unieke mode van wijnbar, gestart in 2015 door laura & kiki uit pop-up a grape night in.

Door hun commerciële onderneming van pop-up tot permanent te maken, wilden ze graag de idealen van een evoluerende en opwindende gedachte van een pop-up belichamen.

Ze namen een ruimte in in tooting market om thematische wijnmenu's te presenteren en pop-upchefs uit te nodigen om in residentie te gaan.

Unwined in tooting is een ruimte die is ontworpen om u te laten relaxen en ontspannen, en te genieten van heerlijke wijn in een pretentieloze en niet-intimiderende omgeving.

In werkelijkheid is het een locatie om te unwined!. In 2018 laura & kiki en hun groep openden een tweede vestiging, unwined in waterloo.

Het waterloo-gebied neemt mee naar huis in een verzameling omgebouwde bezorgcontainers op de eigenzinnige lower marsh-laan, met een geheim terras naast de spoorwegbogen.

2020 bracht veel onverwachte wijzigingen met zich mee in de horeca, en voor unwined zorgde dit voor een nieuwe vraag naar ervaringen buiten de locaties.

Dit gaf ons de mogelijkheid om onze kant van de gelegenheid te ontwikkelen, formeel a grape night in, en een derde arm naar de unwined-fabrikant te stimuleren - unwined at yours, waardoor een vleugje unwined in het comfort van uw huis wordt gebracht.

5X Verzameling Druivenrek Bij Terras Ideeën

Druivenrek bij terras houten pergola maken - zelf van hout bouwen ideeën

Super Goed Druivenrek Bij Terras Houten Pergola Maken Zelf Van Hout Bouwen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : gadero.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Plankjes De Keuken Ideeën 6X Inspirerend Half Geschilderde Muur Ideeën 6X Luxe Badkamer Voorbeelden Ideeën 6X Luxe Interieur Woonkamer Tips 6X Uniek Gezelligheid In Huis Ideeën 5X Meubelen Met Hout Tips 6X Trend Ikea Krukje Ideeën 5X Lang Vloerkleed Hal Tips 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 4 Schommel In De Kinderkamer Schommels Kopen? Ze Zijn Universeel 5X Kamer En Suite Tips 4X New York Kamer Tips 6X Geweldig Stijlvol Overnachten Nederland Ideeën 5X Elegant Zweeds Appartement Ideeën 5X Laatste Leuke Bijzettafels Ideeën